Blog

22 Dec 2016

CEO Facebook Mark Zuckerberg ngawangun "Jarvis" Software Butler pikeun Imah-Na

jieunan manusa brainpower jenuh programming "Butler" Mark Zuckerberg urang - ngaranna Jarvis - ayeuna di administrasi, sarta malah muterkeun kalawan kulawargana, bos Facebook ceuk Senén.

CEO Facebook Mark Zuckerberg ngawangun "Jarvis" Software Butler pikeun Imah-Na

Zuckerberg indit nepi ngalawan venture individu taun ieu, committing sabudeureun jam 100 nyieun hiji kerangka enlivened ku "Beusi Man" pilem karakter Jarvis salaku ajudan maya nungkulan Unit kulawargana.

"Dina sababaraha cara, test ieu basajan ti kuring disangka," ceuk Zuckerberg dina pos dina kaca na di organisasi interpersonal utama.

"Memang test jalan abdi (I Sajaba diatur kaluar pikeun ngajalankeun 365 mil di 2016) nyeepkeun waktos langkung agrégat".

Jarvis sanes robot fisik, tapi rada hiji aplikasi Zuckerberg bisa ngakses ngaliwatan telepon kasebut PC ngadalikeun lampu, hawa, musik, kaamanan, apparatuses sarta éta ngan awal.

produk nyokot di rasa sarta conto, sarta ogé kecap atawa pamanggih anyar, komo bisa kalibet gadis saeutik hiji taun heubeul na Max, sakumaha per Zuckerberg.

nyaho appearances

dialek umum Nyiapkeun sarta Kamampuh pangakuan raray anu diasupkeun ku Jarvis, empowering ka ngarti dikaitkeun atawa messaged nyalukan tur ngarasa anu ngaluarkeun aranjeunna, Zuckerberg nyatet.

produk nu bisa mutuskeun lamun nganjang di entryway kasebut normal sarta ngantep kana imah, bari advising kulawarga nu si geus keuna basa, sakumaha ditandaan ku pos.

"Salah sudut anu deal gede beuki ngabingungkeun ti kuring ekspektasi ieu ngan associating sarta diomongkeun ku mayoritas frameworks has di imah kuring," ceuk Zuckerberg.

"Lolobana mesin teu pakait sareng web sanesna."

Associates, contona, Jarvis bakal moal ngan butuh gadget di imah bisa nyambung ka Internét, maranéhna bakal perlu tetep ngajalankeun on model biasa, sabab dituduhkeun ku Facebook sasama berehan jeung CEO, anu sumping deui ka nulis produk na metot pikeun venture.

invasi na kana AI Sajaba ngadesek anjeunna signifikansi programming mereun mun ngarti setting, contona, anu geus ngawangkong jeung dimana aranjeunna.

"Lamun kuring ngalatih ka giliran AC (aerating jeung cooling) nepi di 'kantor kuring,' yén ngakibatkeun hal sagemblengna teu cukup sarua nalika Priscilla ngidinan eta nyaho persis sami," ceuk Zuckerberg, alluding ka na satengah hadé.

"Anu hiji dijieun sababaraha isu!"

isu komparatif bisa muncul nalika requesting musik bisa dicoo tanpa AI keur ngawartoskeun mana kamar, utamana lamun anu orok peristirahatan anu variabel a.

Beuki netepkeun AI boga, anu hadé bisa nungkulan solicitations buka-réngsé, manéhna nyatet.

"Ayeuna, kuring keur bagian paling saukur menta nu Jarvis 'maén abdi sababaraha musik' na ku cara nyokot gander a di desain déngékeun kaliwat kuring, éta keur paling bagian kuku hal Abdi kedah ngadangukeun," cenahna.

Zuckerberg cenah nuju ka eusi Jarvis na ngamangpaatkeun hiji "bot" manéhna digawé pikeun kapentingan Facebook Rasul sabalikna alamat eta, umumna teu exasperate individu sabudeureun anjeunna.

idéntitas AI

Alamat nu AI miboga dampak méntal nyieun anjeunna nganggap hal éta leuwih salaku individu asli, manéhna nyatet.

"Salaku tebih deui sakumaha kuring diasupkeun sora kalawan Jarvis, Kuring geus Sajaba diperlukeun pikeun mungsi dina leuwih funniness," ceuk Zuckerberg.

"A bagian ieu ayeuna eta tiasa komunikasi sareng Max jeung Abdi peryogi sambungan jelema kalibet pikeun dirina, acan sababaraha nyangkokkeun sabagian éta nu ayeuna karasaeun kawas éta disadiakeun kalawan kami".

Anjeunna recounted instructing nu AI a diversion nu maranéhna ménta eta anu aranjeunna halah ararateul, sarta Jarvis wenang nyokot si di kulawarga, kaasup anak anjing, nepi ka sasaran.

Zuckerberg hayang tetep enhancing Jarvis, sarta cenah ieu beuki persuaded ti wae sejenna dina mémori panganyarna nu inovasi AI bakal ningkatkeun nyata dina datang lima keur 10 taun.

"Abdi bogoh kana gaduh Jarvis ngadalikeun abdi Big Héjo Endog jeung mantuan kuring masak, acan anu bakal nyandak Hacking considerably leuwih asli ti gear nepi ka gun kaos oblong," cenahna, alluding ka brand nonjol tina earthenware cooker.

"Dina istilah leuwih nambahan, Abdi meunang tajongan hiji kaluar tina kasempetan pikeun nalungtik némbongkeun Jarvis cara diajar abilities anyar sorangan tinimbang kuring ngajarkeun eta kumaha nedunan errands tangtu."

AI ieu lalaki toehold di imah individu ', dimimitian ku gadget, contona, Amazon Echo jeung Imah Google speaker anu koneksi ka pembantunya individual pikeun ngajawab inquiries tur kadalikeun gadget dimaksudkeun.

sumber: NDTV News gadget

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!