Blog

certifications mcsa 2016
7 Jul 2017

A Guide lengkep mun MCSA 2016 sertifikasi

Sertifikasi MCSA 2016

Anu bisa balik pikeun MCSA 2016 sertifikasi?

Hiji understudy anu perlu ngawitan / na profési nya di Microsoft administrasi infrastruktur server.

Ahli anu perlu ngomean / kamampuan husus na dirina tina server langkung ngadeg nepi paling salah panganyarna

Datacenter Kuncén / arsitéktur

Naon Jumlah ujian aya?

Nutup up MCSA Anjeun kudu némbongkeun up for tilu ujian.

  • 70740
  • 70741
  • 70742

Naon angka buku aya?

Aya tilu buku mun angin nepi MCSA

Dupi aya prerequisites keur sertifikasi ieu?

a.No

b.If anjeun MCSA 2012 ensured, dina titik nu bisa overhaul sertifikasi Anjeun on MCSA 2016 kalayan méré hiji ujian (70743)

Naha MCSA kalawan Server 2016

sistem operasi server ieu disajikan hiji ton fitur anyar nu bisa nyandak nu di rupa tingkat administrasi, sarta saterusna mantuan anjeun simpen ongkos keur pergaulan Anjeun. Di dieu nyaeta daptar fitur anyar dibere di Server 2016.

Software diartikeun Datacenter

Server 2016 nawarkeun maneh leuwih adaptable jeung ongkos éféktif datacenter, dimana urang tiasa ngagunakeun itung software-dihartikeun, Panyimpenan jeung jejaring ka rancang datacenter urang. [Teu saluareun ragu sagala lamun ieu téh ka katuhu. ]

Nested Virtualization

Server 2016 nawarkeun Nested Virtualization di hyper-v, jadi ayeuna bisa ngenalkeun hyper-v jero mesin virtual.

Nano Server

Microsoft geus dibere ka server littlest, nu littler ti puseur server.

Windows Wadahna

Tawaran aplikasi isolasi nyanyi inovasi ngaranspasi.

Hyper-v Wadahna

Tawaran isolasi pikeun hyper-v

Docker

Pikeun ngawasan jandéla jeung wadahna v hyper.

Powershell langsung

Ieu ngabalukarkeun anjeun panganteur VM anjeun ti HOST kalawan henteu konfigurasi lianna.

Linux Ubuntu boot aman

Geuwat urang tiasa ngadamel generasi 2 linux VM di hyper-v.

Vm Grup

Nyieun administrasi rupa VM kirang nuntut

Pamutahiran Kluster Failover

Jieun saksi awan ku ngamangpaatkeun azure

gudang Replica

Gudang réplikasi tingkat agnostik block

Gudang Spasi langsung

gudang ngaluarkeun langsung kedah tina dibagikeun Sas.

sistim Virtualization

virtualization Sistim nawarkeun maneh ngadegna achieving SDN.

Ieu ku sakabeh akun moal hijina fitur anyar urang kudu di server 2016, éta ukur sababaraha museurkeun. Anjeun bakal boga leuwih ti ieu sertifikasi MCSA Anjeun.

Lamun anjeun bakal rengse sertifikasi MCSA anjeun kalawan server 2016 anjeun bakal boga kapasitas pikeun digawe sareng

  • Instalasi, Panyimpenan sarta itung, DSC
  • Jejaring nu IPV4 / 6, SDN, NPS, sare waktu beurang, VPN, DAS, ngatur virtualization.
  • Idéntitas ngakibatkeun nambihan, ADRMS, ADFS, ADCS, DAC, Azure Masehi.

MCSA Training

In Just 5 Days
enroll Kiwari

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!