Blog

1 Mei 2017

Kursus sertifikasi MCSE Produktivitas

/
dipasang Ku

ahli IT kedah gaduh barang katuhu jeung informasi ka bolster tur kadalikeun hiji campuran item nu empower tungtung klien mingpin bisnis. The MCSE Produktivitas akreditasi méré IT geniuses kasempetan pikeun ngeceskeun rupa-rupa aptitudes dicirikeun ku sababaraha item mainstream paling Microsoft urang, kaasup SharePoint, Skype pikeun Usaha, sarta Exchange Server. Ku tur badag, anu konfirmasi MCSE Produktivitas qualifies peserta didik pikeun posisi, contona, senior frameworks lulugu, ngawas IT, frameworks overseer, spesialis senior frameworks, sarta éta ngan awal.

MCSE: Produktivitas

The Microsoft Certified Leyuran Ahli konfirmasi (MCSE) Produktivitas certifies yen peserta didik kudu kumaha Butuh diperkirakeun mindahkeun asosiasi kana awan, increment Profitability klien tur adaptability, ngurangan informasi misfortune, sarta ningkatkeun kaamanan informasi. The MCSE: Produktivitas, sarupa jeung sakabéh confirmations tingkat master di handapeun struktur akreditasi anyar Microsoft urang, nyandak peserta didik kasampak leuwih hiji kolam renang tina ujian pikeun hasil redo negeskeun maranéhna pikeun kaperluan maranéhanana.

Ku kituna salaku bisa mumpuni pikeun MCSE nu: akreditasi Produktivitas, peserta didik kahiji kedah meunang boh MCSA: Kantor 365 atanapi MCSA: Windows Server 2012 negeskeun sakumaha hiji penting. Saterusna mun unggul hiji akreditasi ésénsial, peserta didik kudu nyandak hiji ujian tambahan pikeun procure MCSE nu: Produktivitas negeskeun.

The MCSE: kolam renang ujian Produktivitas ieu comprised dalapan ujian, sababaraha nu diamankeun ku CBT Nuggets Nyiapkeun.

  • Tata sarta Deploying Microsoft Exchange Server 2016 (70-345)
  • Overseeing Microsoft SharePoint Server 2016 (70-339)
  • Deploying perusahaan sora kalawan Skype pikeun Usaha 2015 (70-333)
  • Leyuran inti Microsoft Skype pikeun Usaha 2015 (70-334)
  • Leyuran inti Microsoft SharePoint Server 2013 (70-331)
  • Canggih Leyuran tina Microsoft SharePoint Server 2013 (70-332)
  • Leyuran inti Microsoft Exchange Server 2013 (70-341)
  • Canggih Leyuran tina Microsoft Exchange Server 2013 (70-342)

The MCSE: konfirmasi Produktivitas, propelled di 2016 salaku substitusi pikeun MCSE nu: SharePoint, MCSE: Komunikasi, sarta MCSE: accreditations Olahtalatah, anu anu pasrah Maret 31, 2017.

Ajeg, peserta didik néangan sanggeus konfirmasi tingkat spesialis halah gaduh tilu (3) atawa taun pangalaman digawé Microsoft barang, utamana Kantor 365 atawa Windows Server 2012 (atawa 2016) leuwih.

Rincian ujian

Ujian dibéré bareng elemen halus anu pertinent keur unggal ujian di kolam renang tina alternatif nu nyieun nepi MCSE nu: Produktivitas akreditasi.

  • Waktos diresmikeun pikeun ujian: jam 2 (120 menit) per ujian
  • Jumlah inquiries: 40-60 * pikeun tiap ujian
  • Ngalirkeun skor: 700 ** pikeun tiap ujian
  • Alamat sorts: Langkung ti putusan; rupa kaputusan / sababaraha jawaban; kaayaan
  • Ujian enlistment: Microsoft Learning atanapi Pearson Vue

Eta bakal idéal lamun butuh catetan tina MCSE yén: ujian akreditasi Produktivitas bisa jadi diaksés pikeun conveyance online delegated.

  • Biaya Ujian: $ 165 (USD) per ujian
  • Aptitudes diukur: Unggal kaca enrollment ujian dina situs Microsoft méré rundown tina kaahlian diukur (asset bébas) ngadalikeun review anjeun sarta kesiapan.
  • * Microsoft teu ngadistribusikaeun jumlah bener inquiries patali kalawan ujian na. Sasuai, kuantitas inquiries learner bakal ningali béda dina premis hal-demi-hal.
  • ** Kusabab kuantitas inquiries béda, teu bener asli nu peserta didik kudu meunang hiji 70 persen dasar keur lulus ujian.

Microsoft ujian boga notoriety for kabawa nguji. Sababaraha peserta didik manggihan aranjeunna kedah nyandak hiji ujian leuwih ti sakali keur ngalengkepan hiji hasilna efektif. Kabeneran, Microsoft weruh ngeunaan tingkat test patali kalawan ujian, sarta rutin keus Talaga Ujian, anu ngamungkinkeun para peserta didik pikeun ngareubut balik ujian dina jumlah leutik biaya. Lamun éta moal teuing catetan gangguan nyokot tina yén Ujian Talaga bisa jadi teu umum jadi diaksés. Salaku ti tanggal distribution pos ayeuna ieu urang, unggal ujian patali kalawan MCSE nu: Produktivitas ngasupkeun hiji Talaga Ujian, kumaha nu bisa ngarobah. Peserta didik halah panalungtikan diakses Talaga Ujian pikeun abstain ti ngalirkeun up kasempetan utama pikeun panto muka.

Recertification

Microsoft MCSE accreditations anu sah pikeun lila. Salaku tandana Microsoft, ujian recertification anu sakumaha tina kiwari diaksés pikeun sakabéh MCSE na MCSD ngaklaim Kinérja. ujian Recertification nutupan bahan tina ujian dicandak ka mimitina procure kualifikasi, kalawan accentuation husus dina inovasi sarta prosés parobahan panganyarna. Kalawan struktur ujian elective anyar for lajengkeun ku instruksi, peserta didik boga kasempetan pikeun nyandak hiji ujian elective maranéhanana picking unggal taun "ulang procure" konfirmasi teh.

The Next Lengkah

MCSE The: Produktivitas mangrupakeun konfirmasi tingkat spesialis, kumaha salaku akreditasi seller husus, peserta didik tiasa ngagedean widget dihanca maranéhanana atawa teuleum sagala beuki diduga kana affirmations Microsoft tambahan salaku strides salajengna.

Jero alam semesta Microsoft, MCSE kana: Produktivitas ieu dumasar kana ngadegna éta MCSA: Windows Server 2012 jeung MCSA: accreditations Kantor 365, mere peserta didik sababaraha pilihan negeskeun patali:

  • MCSA: Kantor 365 (comprised dua ujian: 70-346 na 70-347)
  • MCSA: Windows Server 2012 (comprised tilu ujian: 70-410, 70-411, sarta 70-412)
  • MCSA: Windows Server 2016 (comprised tilu ujian: 70-740, 70-741, sarta 70-742)
  • MCSA: Windows 10 (comprised dua ujian: 70-697 na 70-698)

MCSE: Produktivitas (Kotektak specializations ieu: Exchange Server 2016 atanapi 2013, SharePoint Server 2016 atanapi 2013, atawa Skype pikeun Usaha)

MCSE: Awan Platform na infrasturktur (Kotektak specializations ieu: Azure, Awan Data Platform, Big Data Analytics, Windows Server 2016, Server infrasturktur, atawa wasta awan)

MCSD: App Pangwangun (kotektak specializations ieu: Azure, Universal Windows Platform, SharePoint 2013, atawa Visual Studio)

Peserta didik anu acquire MCSE nu: konfirmasi Produktivitas anu rutin sysadmins, sarta sakumaha direksi kerangka, malah loba waktu sarat pikeun informasi sarta abilities dicirikeun ku inovasi sumber kabuka sarta virtualization. Ku kituna, di luar tina semesta Microsoft, peserta didik remen Sajaba mertimbangkeun:

  • CompTIA Linux Ubuntu + na LPI LPIC-1 (comprised dua ujian: LX0-103 na LX0-104)
  • VMware vSphere 6 yayasan (comprised ngan hiji ujian: vSphere 6 yayasan 2V0-620)
  • LPI LPIC-2 (comprised dua ujian: 201-400 na 202-400)
  • VMware vSphere 6 VCP6-DCV (comprised ngan hiji ujian: VCP6-DCV)

pertimbangan pagawean

Payscale.com keus manual diukna santunan pikeun pitulung peserta didik mutuskeun skala bayar ditangtoskeun pikeun bukaan pikeun digawé patali kalawan accreditations MCSE. Payscale.com ngalaporkeun hiji lingkup compensations antarana $ 50,075 na $ 144,966 pikeun Béntang IT anu nyekel sagala akreditasi MCSE, kaasup MCSE: Produktivitas. Bagian anu biasa pikeun maranéhanana ngayakeun negeskeun MCSE ngasupkeun ngawas IT, lulugu IT, manajer frameworks, sarta frameworks senior ngawangun.

Microsoft certifications

Microsoft accreditations anu diteundeun kaluar salaku piramida, kalawan unggal tingkat konfirmasi nyetir peserta didik kana luhur, leuwih spésifik, affirmations kompléks. Nu aya dina dasar piramida Microsoft, para ahli IT ngawangun nepi ngadegna diajar jeung MTA (Microsoft Téhnologi Mitra). Tingkat handap teh MCSA (Microsoft Certified Leyuran Mitra) jeung MCSD (Microsoft Leyuran Certified pamekar), anu ngasupkeun loba considerable tina affirmations pang menonjol diantara ahli IT nu ditawarkeun ku Microsoft, kaasup Server 2012, Kantor 365, sarta Azure. Dina panungtungan, anu MCSE (Microsoft Certified Solusi Ahli) speaks jeung jumlah paling abnormal of akreditasi ditawarkeun ku Microsoft sarta méré peserta didik kasempetan pikeun nyieun specializations dicirikeun ku zat tingkat MCSA.

Salaku Microsoft depicts eta, anu MCSE anyar jeung accreditations MCSD (MCSE: Awan Platform na infrasturktur, MCSE: Mobility, MCSE: Manajemén sarta Analytics Data, MCSE: Produktivitas, sarta MCSD: AppBuilder) nu disaluyukeun puseur tina kaunggulan, garapan ku Microsoft Rakan Network pikeun ngabédakeun kaahlian husus anu sacara lega unmistakable ku duanana accomplices Microsoft sarta klien. certifications ieu teu boga prerequisite recertification. Rada, nu prestasi sinyal tanggal kumaha anjeun cicing sadar parobahan inovasi nu.

Unggal taun, anjeun boga kasempetan pikeun ngecas akreditasi nu ku jalan ngalirkeun hiji ujian ti rundown of electives, exhibiting interest anjeun dina widening atanapi dilegaan abilities anjeun dina dibikeun Center of kaunggulan. Unggal waktos Anjeun mangtaun akreditasi nu, petikan negeskeun sejen anu ditambahkeun kana transcript Anjeun. Prosedur ieu ngagantikeun nu recertification kabutuhan kiwari nyokot ujian recertification hususna dina interval nu sarua (MCSD) atawa kawas clockwork (MCSE) tetep akreditasi anjeun ti akang laten. Candak dina ngeunaan struktur negeskeun Microsoft anyar.

Mimitian nalungtik séjén Microsoft Nyiapkeun jeung alternatif negeskeun ka buka nepi bukaan pamutahiran considerably langkung ahli.

nutup Pikiran

MCSE The: Produktivitas negeskeun nembongkeun aptitude anjeun sarta rasa tugas ngeunaan pembelajaran kontinyu nu mibanda hiji campuran tina kamajuan Microsoft, kaasup barang kaprah, contona, Exchange Server, Skype pikeun Usaha, sarta SharePoint. konfirmasi ieu mana ngeunaan salaku bukti kapastian anjeun sarta pangabisa dina overseeing dasar item lingkungan gawé. Anjeun MCSE: konfirmasi Produktivitas baris muka nepi hiji campuran tina pagawean luar biasa panto muka anjeun bagean pikeun nyugemakeun tujuan ahli Anjeun.

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!