Azure Pelatihan Microsoft dina Gurgaon | Sertifikasi Microsoft Azure

diajar Microsoft Azure Kursusdi Gurgaon. enroll pikeun latihan Microsoft Azure di Gurgaondiparusahaan latihan luhur"Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeun sertifikasi Microsoft Azure. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

Daptar Microsoft Azure Kursus-kursus sertifikasi

SL.NO.NAME tangtuenroll AYEUNA
120533: ngalaksanakeun Microsoft Azure infrasturktur Leyurantempo More
220532 B: ngembang Microsoft Azure Leyurantempo More
320487B - ngembang Windows Azure na Service Webtempo More
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!