Blog

17 Feb 2017

Naon Microsoft Azure | Windows Azure

Microsoft Azure atawa Windows Azure

Microsoft Azure, sawatara waktu kaliwat katelah Windows Azure, nyaeta buka kénéh komputasi disebarkeun Microsoft urang. Ieu méré lingkup jasa awan, kaasup jalma pikeun inohong, ujian, neundeun jeung jaringan. Klién bisa nyokot tur kotektak jasa ieu kana nyieun na skala aplikasi anyar, atawa ngajalankeun aplikasi aya, dina awan masarakat umum.

Microsoft Azure umumna diteuteup salaku hiji duanana mangrupa Platform salaku Service (PaaS) jeung infrasturktur sakumaha Service a (IaaS) iklan.

Microsoft arranges jasa Azure kana 11 item primér sorts:

  • itung -jasa ieu masihan mesin virtual, compartments, rungkun Nyiapkeun sarta aplikasi jauh dibere.
  • Web na mobile jasa -These bolster ngembangkeun sarta susunan web tur aplikasi portabel, sarta saterusna nawarkeun komponen keur administrasi API, warning sarta ngalaan pikiran.
  • gudang data Klasifikasi -this incorporates databés salaku kurban Service pikeun SQL na NoSQL, sarta Sajaba henteu kaduga jeung ditangtayungan gudang disebarkeun.
  • Analytics - jasa ieu masihan ujian dispersed jeung neundeun, sarta sajaba panalungtikan lumangsung, ujian data gede pisan, situ data, learning mesin sarta warehousing data.
  • jejaring - gathering ieu incorporates jaringan maya, asosiasi devoted na lawang, sarta ogé jasa keur administrasi aktivitas, nyaluyukeun tumpukan jeung aréa ngaran kerangka (DNS) facilitating.
  • Média jeung jaringan pangiriman eusi (CDN) - jasa ieu ngasupkeun gushing, encoding jeung média playback dina pamundut na indexing.
  • Hybrid integrasi - ieu layanan pikeun tulangan server, situs recuperation na associating mists swasta sarta muka.
  • Idéntitas jeung aksés manajemén (IAM) - kurban ieu garansi ngan klien disatujuan bisa ngagunakeun jasa Azure, sarta ngabantu kenop enkripsi aman tur data digolongkeun lianna.
  • Internét tina ieu Hirup (IoT) - ieu jasa pitulung klien newak, ngawas jeung nganalisis data IoT tina sensor jeung gadget béda.
  • ngembangkeun - ieu pamekar jasa pitulung aplikasi babagi kode, aplikasi test na lagu isu poténsial. Azure bolster a lingkup dialek programming utilization, kaasup JavaScript, Python, .NET na Node.js.
  • Manajemén jeung kaamanan - barang ieu mantuan executives awan nungkulan organisasi Azure, jadwal na ngajalankeun occupations, sarta nyieun robotization. item Ieu amass Sajaba incorporates abilities pikeun distinguishing na ngaréaksikeun kana awan bahaya kaamanan.

The rundown pinuh ku jasa Azure sok ngarobih subyek. Klién halah pariksa situs Microsoft Azure pikeun overhauls.

Nya kitu sabab bisa mibanda hambalan awan kabuka sejen, sababaraha asosiasi ngagunakeun Azure pikeun tulangan data na debacle recuperation. Saterusna, sababaraha asosiasi ngagunakeun Azure salaku hiji pilihan séjén pikeun fokus data sorangan. Sabalikna putting daya kana server jeung neundeun caket dieu, asosiasi ieu ngajalankeun sababaraha, atanapi sadayana, tina aplikasi bisnis maranéhanana di Azure.

Microsoft dibere Azure dina Oktober 2008. Tahap awan ieu mimitina disebut Windows Azure, acan ieu rebranded ka Microsoft Azure dina April 2014. Azure saingan hambalan awan kabuka lianna, kaasup Amazon Web Services (AWS) jeung Google Awan Platform.

Pikeun ngajamin bisa diakses, Microsoft ngabogaan Azure puseur data situated tebih tur lega. Salaku Januari 2016, Microsoft ceuk jasa Azure nu diaksés di 22 Daérah ngaliwatan dunya, incorporating kana Amérika Serikat, Eropa, Asia, Australia sarta Brazil.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!