Blog

Bisnis-Murid
5 Feb 2018

Top 10 Microsoft certifications di paménta dinten di 2018

/
dipasang Ku

Microsoft certifications di paménta Dinten: Microsoft Windows kerangka digawé téh paling lega garapan program dunya leuwih na ku hébat loba PCS ngajalankeun OS, éta ditanya MS numuwuhkeun ton ngarojong instrumen pikeun server, aplikasi kamajuan sarta tahap awan beradaptasi nepi ka kaperluan berkembang.

Ti titik hiji nyobian understudy atanapi penjajahan searcher urang of view, éféktif pagawean salah sahiji pangalusna sarta paling ditéang sanggeus Microsoft certifications di 2018 bakal mere eta hiji cara pagawean neguaan maju saprak unggal salah sahiji kursus ieu dicirikeun ku OS organisasi geus dijieun. Anjeun tiasa manggihan ngeunaan certifications ieu na neangan sanggeus leuwih paling luyu keur prospek pagawean hadé.

Top 10 Microsoft certifications di paménta

1. Microsoft Certified Leyuran Ahli (MCSE): Server infrasturktur:

The MCSE Server infrasturktur dimaksudkeun pikeun mastikeun yén ahli boga abilities penting pikeun ngawasan jeung tetep nepi a kerangka server ujung motong. individu bakal boga learning ati karakter tur manajemén kerangka, virtualization, administrasi sistem na data stockpiling. Lamun anjeun éféktif sakabéh kursus, anjeun tiasa procure bagian gawé salaku ahli rojongan atawa salaku investigator kaamanan data. Éta fardhu nepi ka rengse lima tés unik ngajaga dina pikiran tujuan tungtung nepi cocog.

2. Microsoft Leyuran Certified pamekar (MCSD): App Pangwangun

Dina jaman a nalika aktip serbaguna geus tétéla jadi pervasive, meunang sertifikasi MCSD nangtung verifikasi yén wadah surat wasiat mangrupa produsén aplikasi ahli anu tiasa ngadamel aplikasi portabel ayeuna. Éta ogé bisa nyusunna aplikasi wéb, administrations dasar pikeun rékayasa umur anyar. program nu ekspektasi anjeun nepi ka rengse hiji makalah ngeunaan Universal Windows Platform jeung dukungan App Pangwangun saméméh néangan sanggeus subjék dimekarkeun salajengna.

3. Microsoft Certified Leyuran Mitra (MCSA): Windows Server 2016

The varian panganyarna tina program diakses, a sertifikasi MCSA nyandak ahli pikeun jadi akuntabel keur kaayaan Windows Server 2016 sarta prosedur nu patali. Hiji lalaki anu éféktif rengse kursus bakal dijamin nu maranéhna geus miboga éta pembelajaran ngeunaan manajemen database, manajemén server na upkeep. The 2016 rendition refreshes maranéhanana salaku sahiji kiwari boga dukungan sareng pamendak ayeuna beuki upgrades programming dilakukeun dina Windows Server. Salaku telat, Microsoft boga bagian kursus béda mere leuwih extension méakkeun waktu signifikan di sakuriling umum anjeun sakongkolan rasiah. Dina acara nu maksudna pikeun nutupan kabeh, éta penting pisan pikeun ngalakukeun sagala kursus patali Windows Server jeung tujuan tungtung husus pikeun cocog salaku ahli dina widang anjeun ngangkat.

4. Microsoft Certified Leyuran Ahli: Data Platform

Ku éféktif pagawean nu sertifikasi MCSE di Data Platform, anjeun tiasa ngabejaan usaha potensial nu skillfully bisa nungkulan administrasi server SQL na ngawasan arrangements data skala venture nu pikiran boggling errand keur batur. sertifikasi teh Sajaba ngabejaan organisasi yén wadah deklarasi tiasa ngalakukeun manajemén data duanana dina awan na di enggon éféktif. Hiji agrégat lima tés béda halah jadi beres anjeun Sajaba bisa méakkeun waktu signifikan di sakuriling umum anjeun sakongkolan rasiah dicirikeun ku SQL Server.

5. Microsoft MCSE: Awan Platform na infrasturktur

Microsoft ngabogaan portopolio sertifikasi gigantic dimaksudkeun pikeun ngaktipkeun jalma mun gaduh pangalaman praktis husus zona of pamutahiran. The Awan Platform na infrasturktur ensures nu productively bisa nungkulan awan na data museurkeun facilitated ku Microsoft ngamangpaatkeun kamajuan béda. MS Azure mangrupakeun standout antarana nu arrangements awan paling mainstream ditawarkeun ka konsumén jeung ku gaining surat wasiat, Anjeun bisa ningkatkeun nilai organisasi sarta nungkulan aset maranéhanana.

6. Microsoft System Center - Administering Center System Konfigurasi Manajer na Intune

Lamun anjeun satuju kana narima Administering System Center Konfigurasi Manajer na Intune, tangtos bakal maparin informasi nguntungkeun dina bagian nu sejen nu lulugu susunan jeung program Microsoft Intune. Ieu incorporates informasi dina cara anu pangalusna pikeun nungkulan undertakings sapopoé, manajemén programming, ngajaga nepi stock keur duanana parabot, programming, nyandak ngurus aplikasi tur koordinasi data dihasilkeun kalayan Intune. sertifikasi nu Kitu ogé manages consistence, kaamanan titik sarta ngahasilkeun laporan.

7. Microsoft Exchange Server: ngarancang jeung Deploying Microsoft Exchange Server 2016

The klaster panjang kursus ditawarkeun ku Microsoft anu nguntungkeun nambahan pagawean ka jalma neangan calon bagian penjajahan. Lamun anjeun éféktif sakabéh surat wasiat ieu, anjeun ngaronjatkeun ajén organisasi Anjeun ku ngabogaan kapasitas rencana a Microsoft Exchange Server 2016 sakumaha ditandaan ku kaperluan nu tangtu sarta ngirimkeunana. Hiji ngalamar halah gaduh teu kurang ti tilu taun pangalaman gawé bareng server Exchange na nalika aranjeunna rengse hiji ieu, aranjeunna bakal kapasitas mingpin tim huluna jeung learning dirakit ngaliwatan tulak test béda nu aya sapotong tangtosna ieu.

8. Microsoft Office 365: Sangkan na Ngatur Kantor 365

Microsoft Office nu dipaké pikeun jadi hiji program bebas geus robah jadi administrasi dumasar kaanggotaan kalayan Microsoft Office 365. ahli IT bisa nyaho sagala ngaliwatan programming Kantor 365 diantarana waé anak, kaperluan sarta personalities. Nalika aranjeunna gaduh learning loba on kamajuan pendukung sarta boga kapasitas pikeun sakabéhna nalungtik hasil potensi program, maranéhanana proficiently bisa ngagunakeun PowerPoint, Excel, Firman diantara proyék béda. Sajaba ti, éta program fundamental na nyata kirang akal boggling contrasted kalawan SQL Server sejen tur testaments basis Awan Azure nu bisa procure ku pagawean nu kabutuhan poko.

9. Microsoft .Net: ASP.Net MVC 5

Sateuacan Anjeun nyandak ujian sertifikasi Microsoft on ASP.Net, éta wajib mun gaduh teu kurang ti lima taun involvement di panggung. Dina kasempetan kaluar nu tos Anjeun dijieun program ngamangpaatkeun ASP.Net sarta boga meureun sababaraha lila ti pangalaman nyokot makéna dina arrangements dumasar MVC, éta halah janten considerably kirang nuntut pikeun meunangkeun sertifikasi MVC 5. deklarasi nu confers informasi dina ngarancang, conveying, sarta numuwuhkeun dina patepungan klien ngamangpaatkeun rékayasa produk. Kawas sababaraha program sertifikasi sejenna, Anjeun kudu efektif sakabéh a progression of tulak test ku gol tungtung husus pikeun cocog salaku ahli ngeunaan zat. Salaku merlukeun informasi lega on .Net, ASP.Net na MVC 5 dina waktos anu sareng, mangka panginten janten tina gangguan luhur sarta mangrupa lumrah pikeun ahli ngalaman intending pikeun mantuan pagawean maranéhanana.

10. Microsoft Certified Leyuran Mitra: SQL Server 2016

Lamun anjeun éféktif Jumlah sertifikasi MCSA di SQL Server 2016, mangka comprehended nu bakal boga informasi husus vital nungkulan database SQL leuwih awan jeung dina enggon salaku organisasi ekspektasi eta. Microsoft boga sakumaha tina telat bagian nu sertifikasi kana rupa modul ngaranna SQL 2016 pamutahiran database, administrasi databés sarta Pangwangunan Karakter BI. Ahli sareng sertifikasi SQL boga alternatif pikeun mibanda sababaraha kaahlian dina hiji widang husus pikeun bagian pagawean leuwih hususna sarta ngembangkeun pagawean atawa bisa nyandak up rupa tés dina acara éta maranéhna bisa nungkulan unpredictability patali jeung eta.

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!