Blog

Microsoft-Corporation-azure-portal
9 Dec 2016

Microsoft Corporation ngumumkeun rojongan awan anyar pikeun portal Azure

/
dipasang Ku

Microsoft Corporation ngalaporkeun nengtremkeun ati awan anyar pikeun portal Azure

kauntungan awan umum marengan dua interfaces baku. Aya boh mangrupa panganteur grafis éléktronik atawa panganteur terminal muatan garis. Sakumaha aturan klien ngajalankeun kalawan duanana acan exchanging antara aranjeunna hartosna exchanging antarana aplikasi tur interfaces terminal, sarta dina sababaraha kasus gadget, éta saukur unrealistic.

Ogé dituduhkeun ku blog panganyarna ti Microsoft, anu Goliath produk geus panginten jawaban.

The anyar Microsoft Azure Awan konsol accompanies hiji prosés gawé ngagabung, éta idin klien ka rancang aplikasi dina Azure ngamangpaatkeun panganteur atanapi muatan Alat garis grafis. cangkang: nyantél kana portal nu jadi klien gancang bisa teundeun kana involvement garis manggil, bari dina waktu anu sarua ningali aset awan maranéhanana dina panganteur web grafis.

Ieu tackle isu dasar ceuk luhur jeung mere klien kasempetan pikeun digawe sareng gadget kawas serbaguna atawa tablet atanapi spot dimana instrumen garis muatan teu diwanohkeun.

Hal ieu ngajadikeun nyieun kode mess a basajan dimana aya euweuh exchanging kaasup.

Komponén konci pangalaman ieu téh:

  • Diprogram konfirmasi ka instrumen urutan garis ti web login anjeun ayeuna
  • Kabéh muatan garis Azure apparatuses, sarta ogé garis manggil signifikan Utiliti pre-diwanohkeun
  • Ngaropéa, workspace konstan anu jelly kode anjeun, rarancang jeung gerakan crosswise leuwih sesi cangkang awan.

"Terminal mangrupa patepungan lengkep disorot kaasup alat muatan garis Azure, kitu ogé rai baku sarta instrumen anjeun bakal antisipasi. Ngamajukeun, setelan jam cangkang awan keur anjeun, "composes Brendan Burns, Rakan arsiték di blog éta. Sajaba, rékaman luput kana piring anu persevered dina awan Azure urang jadi klien bisa neruskeun dimana aranjeunna diberesihan kaluar kaluar dina sési cangkang awan di handap. Stunningly, klien merlukeun jadi dina gadget sarupa atawa sistem pikeun lumangsungna kalawan rintakan.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!