Blog

1 Mar 2017

Microsoft Dinamika 365 | Gabungan CRM & ERP

/
dipasang Ku

Naon Dinamika 365?

Usaha kiwari anu neangan kasusah jeung anu disiapkeun pikeun meta pikeun transformasi digital. Duanana littler sarta asosiasi badag kaunggulan kalayan frameworks sapertos nu streamline unggal salah sahiji operasi maranéhna gampang ngarah bisa konsentrasi dina perspéktif bisnis langkung imperatif sangkan mangpaat. A standout antarana nu transformasi digital paling diantisipasi dina kaayaan ayeuna éta Microsoft Dinamika 365.

Kalawan Microsoft unleashing Dinamika 365, unggal salah sahiji hipotesis geus ngahontal hiji tungtung. Diwangun nepi ka robah digital, Microsoft Dinamika 365 ekspektasi pikeun mantuan usaha kalawan ngayakeun hiji CRM (Palanggan Hubungan Manajemén) atawa hiji ERP (Planning Resource perusahaan), acan campuran duanana. Dinamika 365 nyaeta dasarna mangrupa basis awan canny ERP na kerangka CRM bagean dimaksudkeun pikeun adaptability greatest na redid solusi.

Microsoft Dinamika 365 geus digarap méré tahap ka pakumpulan, di tempat mimiti, operasi maranéhanana. Ieu aliran kana sistem bisnis Anjeun pikeun nyocogkeun ka situasi jeung struktur husus na. Bit ku bit, anjeun bakal meunang solusi custom nu merlukeun on Microsoft AppSource.

Ieu propelled handapeun ngaran kode - Madeira. produk nu ngawengku hiji alesan dijieun sababaraha aplikasi nu nyumbang na ngawasan Kamampuh hirarki has kawas operasi, showcasing, financials, poéna benefit sawah, manjangkeun automation benefit tur manfaat customer. Éta téh ngaranna jadi Dinamika 365 pikeun Operasi, Dinamika 365 pikeun Lapang Service, Dinamika 365 pikeun Penjualan, Dinamika 365 pikeun Project Service Automation na Dinamika 365 pikeun Service Palanggan.

Data Modél umum

Microsoft Dinamika 365 boga model data umum nu nawarkeun integrasi kuat ku Microsoft urang Kantor 365 sarta aplikasi bisnis béda kalawan API institutionalized. Cortana AKAL, Power Karakter BI jeung Internet tina Hirup téh unggal puseur hiji sababaraha bagian tina Microsoft Dinamika 365. Ieuh. klien bisa peruse aplikasi di toko séjén - Microsoft AppSource.

Integrasi jeung Kantor 365

Microsoft Dinamika 365 ngabogaan integrasi lemes kalayan Kantor 365, utamana kalayan Outlook. Anjeun straightforwardly bisa ngirim rékaman, laporan jeung solicitations ti Outlook. Anjeun ogé bisa nyaluyukeun jeung ngarobah rékaman tanpa ninggalkeun customer surélék. Anjeun ogé tiasa nempo docs patali, akun status pikeun sakabéh beneficiaries dina sidebar di sawaktos Anjeun keur olahtalatah sababaraha konsumén. komponén comparable nyieun integrasi ieu karya kaluar rongkah.

Naon Jumlah teu ongkos Microsoft Dinamika 365?

Aya dua vérsi ngeunaan Microsoft Dinamika 365, perusahaan na release Usaha. Dina acara anu asosiasi Anjeun gaduh leuwih ti 250 klien, perusahaan Edition bakal cocog pikeun pergaulan Anjeun. Dina spite tina kanyataan yén, lamun pakaitna anjeun boga sabudeureun 10 mun 250 klien, pelepasan bisnis bakal ngawula ka kedah Anjeun. Ti Edition Usaha ieu dipuseurkeun di sabudeureun asosiasi littler, dina cara kieu eta incorporates Dinamika 365 pikeun financials. Pikeun versi perusahaan, Operasi 365 ieu ditawarkeun jeung financials henteu.

Pikeun klien pinuh, Usaha Edition permitting nyaeta $ 50 per klien unggal bulan. klien lampu tiasa untung eta dina $ 5, per klien unggal bulan. Sedengkeun perusahaan Edition asalna di dua arrangements - ngatur 1 ngawengku unggal salah sahiji sudut iwal Operasi. Hal ieu hargana $ 115 per klien unggal bulan. Susunan 2 incorporates sagalana kaasup Operasi sarta hargana jadi $ 210 per klien unggal bulan. klien lampu tiasa untung eta dina $ 10 per klien unggal bulan.

Ieu greatly diémbarkeun 'robah digital' téh alus pikeun buka ngarobah duanana Palanggan Hubungan Manajemén sarta Planning Resource perusahaan pikeun asosiasi. The kamajuan anu unquestionably matak na hal tetep hiji panon kaluar pikeun. prior CRM na ERP versi Microsoft urang kénéh dina ayana kalawan paling backings panganyarna na kamajuan.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!