Blog

28 Apr 2017

Microsoft Office 365 kalawan SharePoint: The Sampurna Gabungan

Microsoft Office 365 na SharePoint

Kantor Microsoft boga kacenderungan janten pokok unggal lingkungan gawé, sarta Kantor 365 ngan dibantuan prominence susunan urang. Awan teguh kaamanan Skyhigh Jaringan kapanggih yen administrasi ieu paling lega garapan dumasar-awan bagean alat ku tally klien. Salah sahiji kaunggulan greatest a aparat ogé dipikawanoh téh nya éta salaku koordinat aturan kalawan séjén mantuan software bisnis, enhancing duanana efektivitas jeung efisiensi.

As kantor 365 Tétéla janten standar progressively, jadi teu SharePoint, instrumen usaha gabungan Microsoft urang. Ngamangpaatkeun SharePoint, grup bisa cooperate dina venture sarupa, kalawan apdet diaksés progressively. Tinimbang ngalaman nu ganggu sahiji dokumén olahtalatah maju mundur, spesialis bisa asup kana hiji tempat sarta ningali rendition panganyarna unggal dokumen.

Janten bener gainful, janten nu jadi meureun nya, dua arrangements halah panganteur saling, sarupa jeung accomplices dina perkawinan suci beresih. Di dieu sababaraha hal geniuses IT halah pikir ngeunaan ngamangpaatkeun Microsoft Office 365 sarta SharePoint dina domain sarupa jeung ngabogaan aranjeunna fungsi admirably babarengan.

Nyieun Connection nu

Sangkan suci beresih kieu karya rugbi, kumaha nyambungkeun SharePoint ka Kantor 365 dipigawé ngaliwatan Connect pikeun pesenan Kantor di SharePoint Server. Aya, anjeun tiasa ngawengku, ngawasan, sarta ngévakuasi asosiasi kalayan software nu. Dina sagala hal, wincik associating dua hambalan téh rada anyar peuting husus - sarta ngan sapotong saeutik tina prosedur. grup anjeun ogé baris perlu ngatur dihareupeun waktos kumaha anjeun gé boga fungsi jeung sababaraha anyar.

Notwithstanding figuring kaluar nu undertakings bisa réngsé ngaliwatan SharePoint, pangurus kudu milih saha halah dibikeun view na ngarobah hak tiap gathering SharePoint, sarta kumaha pamadegan hak bakal overseen dina premis progressing. Salaku pagawé balik na mudik, numuwuhkeun hiji metodologi tur sistem pikeun parobahan authorizations luyu jeung dilakukeun dina cara merenah nyaéta urgent.

ngamangpaatkeun SharePoint

susuratan transparan ngajadikeun hiji karya nikah santun, sarta SharePoint tokoh kaluar kumaha carana janten pisan buka ku maranéhna cara speaks kalawan Kantor 365 sarta klien tungtung na. Salaku Microsoft nembongkeun on Kalurahan anak, SharePoint némbongan ka klien tungtung ngaliwatan program web, dimana maranéhna bisa ngungkaban leuwih hiji campuran komponén. Klién bisa néangan dokumén, mindahkeun file ka OneDrive, karya ditéang jeung batur, atawa impart file aya kana Grup maranéhanana. Sakali total, dokumén bisa imparted ka sakabeh pakaitna ti jero SharePoint. Antarbeungeut dasar ngajadikeun eta basajan pikeun sakabéh grup ngakuan naon lumangsung sarta ngajadikeun eta effortlessly muka ngaliwatan sagala program wéb.

SharePoint sarta Kantor

Saacanna kebangkitan instrumen usaha gabungan kawas SharePoint, kontrol rendition éta impian goréng - notwithstanding pikeun klien tungtung. Mulang teras, nalika ahli dilakukeun dokumen di Microsoft Word atawa Excel tur dikirim ngaliwatan email, waris ka bisa ngan nitenan adaptasi reexamined. Iwal waris nu garapan Lagu Parobahan saméméh ngarobah dokumen teh, grup bakal perlu backtrack lamun parobahan kedah geus switched.

Acan, kiwari, dina Nyiar nu mangrupa Microsoft SharePoint teu ngan dispenses jeung kasalahan eta asalna ti sagala rupa wangun tapi saprak everybody Hayu urang gawé di hiji tempat nu sarupa, éta ogé incorporates sajarah rendition nu nyandak klien pikeun survey varian kaliwat tina dokumen a.

perkenalan

Najan kanyataan yén aya apparatuses béda diakses, Microsoft PowerPoint nyaeta sakumaha acan angklung paling kasohor perkenalan. Dina sagala hal, ku gandeng anyar ieu, anjeun moal deui kudu jadi dina spasi sarupa nampilkeun ka mitra bisnis. Ngamangpaatkeun SharePoint, anjeun tiasa impart perkenalan PowerPoint anjeun ka para nasabah tur collaborators leuwih dunya kalawan ukur sababaraha clicks. Paduli naha nu nuju ngamangpaatkeun eta ditéang ku video obrolan atanapi mandiri, cocog ieu bakal nulungan anjeun waktu luang jeung aset.

ngawengku in

Dina union relational pangalusna, anu accomplices dianggo pikeun fortify unggal lianna. SharePoint highlights kaasup in nu ngadamel Kantor Microsoft Item jeung dokumén leuwih mangpaat. A standout antarana paling eminent nyaeta DocuSign, anu bisa nambahan abilities nyirian mun kontrak, saran, sarta dokumén béda. Ti bagian gede anu geus diurus jero SharePoint, Para ahli bisa nyieun prosedur kompléks considerably kirang hese, ngajaga sakabeh kontak di hiji tempat pikeun kirang nuntut Kursus-kursus Pelatihan following.Microsoft & sertifikasi

Microsoft Office 365 geus dicokot ka software kantor paling ogé dipikawanoh jeung awan nu, sahingga kirang nuntut pikeun ngawasan ventures. Dina titik nalika kantor 365 ieu digabungkeun jeung SharePoint, pangurus bisa nyieun hiji yayasan mana kolega bisa tanpa loba hiji tim manteng nepi na impart ka mitra luar. Produk ahir bakal hiji ékspansi dina efisiensi, nu hartina everybody bakal ngalengkepan sagala beuki kurang, nulungan usaha gancang skala.

Dasi nu cangreud Microsoft

Salaku kuncén hoping kauntungan tina ieu ogé dipikawanoh Microsoft barang, aya sababaraha strides tinangtu anjeun tiasa nyandak kana ngajamin anjeun boga pangabisa husus sarta learning nyieun karya nikah. Kanggo sababaraha anu hoping nyieun aptitude dina ngamangpaatkeun Microsoft Office 365 na SharePoint, lengkah awal ieu rutin procuring nu Microsoft MCSA: sertifikasi Kantor 365.

Sanggeus anjeun aced kantor 365, Mawa asosiasi anjeun kalawan Microsoft ka tingkat handap jeung MCSE: Produktivitas nungkulan SharePoint.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!