Blog

3 Mei 2017

Surface Laptop Microsoft urang inbuilt Windows 10 S: Spesifikasi, Harga sarta fitur

Microsoft Surface Laptop nyaeta di dieu, tur ieu ngalir Windows 10 S. Microsoft dinyatakeun dina Laptop Surface anyar kalawan Windows 10 S di na Microsoft pikeun Atikan kasempetan di New York kamari, sarta produk nu dirancang tangtangan kualitas matchless tina Google Chromebooks jeung MacBooks Apple dina bagian instruksi di AS.

The Surface Laptop kumaha nya sakumaha hitungan kanyataan pricier, sarta sakumaha tarumanagara Wawakil Présidén Microsoft pikeun Surface komputasi Panos Panay nerangkeun nalika bubuka, alat ieu nyokot dina MacBooks Apple. Microsoft nyebutkeun éta Laptop Surface nyaeta thinner jeung torek ti sagala MacBook di pasar, tur éta speedier batan MacBook Air ayeuna.

Geuwat ka Laptop Surface Sajaba ngalir Windows 10 S, nu tumpukan nyata speedier batan Windows 10 baku, sarta ngan bisa ngajalankeun aplikasi ti Windows Store. Kalawan Windows 1O S Anjeun ngan bisa ngajalankeun aplikasi nu Microsoft geus dikonfirmasi. Dina acara nu kudu ngajalankeun hal ti luar toko, Anjeun bakal kedah ngalih nepi ka Windows 10 Pro jeung organisasi bakal masihan klien pilihan. Ulah nyandak catetan tina, anu Windows 10 Pro overhaul téh ngan saacan Désémber 31, 2017. The Surface Laptop Sajaba accompanies sataun Kantor 365 Personal gratis.

Numutkeun kana Microsoft, Anu aplikasi ngajamin "kaamanan sarta integritas Microsoft-dikonfirmasi." Ieu Sajaba ngakibatkeun anjeun moal bisa ngundeur tur masang Chrome atanapi Firefox kana laptop ieu, sarta Microsoft Tepi mangrupakeun program standar.

Windows 10 S terpadu kalayan susunan gudang disebarkeun organisasi urang, nu OneDrive sahingga unggal salah sahiji rékaman anjeun bakal luput kana awan jeung buka ti alat béda.

Ku kituna naon nu rinci ti Tamansari Laptop? Naon biaya dimimitian alat ieu?

Microsoft Surface Laptop baris dimimitian dina $ 999 na bade nepi jarak ka $ 2199 gumantung kana jenis setups nu peryogi pikeun alat ieu.

Bentuk Intel Core i5 kalawan 128GB SSD stockpiling sarta RAM 4GB barengan Intel HD grafik 620 bakal ngarugikeun $ 999. modél dasar ieu ngan baris datangna dina Platinum shading, nurutkeun situs Microsoft urang. Intel Core i5 kalawan 256GB SSD na 8GB RAM barengan Intel HD grafik 620 bakal ngarugikeun $ 1299 sarta baris datangna dina unggal opat alternatif shading nu Burgundy, Platinum, kobalt Bulao, grafit Emas.

Tamansari Laptop Kitu ogé ngalir Windows 10 S, nu tumpukan nyata leuwih gancang mun tumpukan batan Windows 10 adat, sarta ngan bisa ngajalankeun aplikasi ti Windows Store.

Wewengkon Intel Core i7 kalawan ilustrasi Intel Iris 640 dimimitian dina $ 1599 pikeun adaptasi 256GB SSD + 8GB RAM. ieu asalna ngan dina Platinum shading na expenses $ 1,599. The 16GB RAM + 512GB SSD rendition, nu ogé diaksés di shading nu Platinum bakal ngarugikeun $ 2,199.

Geuwat ka Laptop Surface dons a PixelSense Témbongkeun 13.5 inci, jeung 2256 x 1504 piksel tekad, anu gawéna kaluar mun 201 PPI. acara bolsters titik 10 multi-rampa, sarta ngabogaan 3: sudut saimbang 2 sarta Surface Pen bakal chip jauh di ieu ogé.

Wewengkon Intel Core i7 kalawan ngagambarkeun Intel Iris dimimitian dina $ 1599 keur varian 256GB SSD + 8GB RAM.

Ukuran pikeun Laptop Surface ieu téh 308.1 mm x 223.27 mm x 14.48 mm, sarta eta ngabogaan beurat 1.252 gram. Mibanda USB 3.0 port, headset jack, DisplayPort Mini, Surface Connect port, sarta téh alus kalawan Surface kenop sarta Surface dok ogé. Microsoft geus ngajangjikeun 14.5 jam tina ayana batré jeung laptop.

nu Tamansari Laptop accompanies Windows Hello raray tanda-di kaméra, kaméra 720p HD (hareup-malik)

microphones stereo. Cai mibanda speaker Omnisonic kalawan Dolby Audio Premium. Di hareup WiFi, éta boga jaringan nirkabel 802.11ac WiFi; IEEE 802.11a / b / g / n alus na eta Sajaba bolsters Bluetooth 4.0 le.

nu laptop anu up for pre-ngatur di AS ayeuna, tur baris dimimitian pengiriman barang tina Juni 15, 2017.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!