Blog

vmware-vsphere-6-5
1 Dec 2016

Naon aya Anyar di vSphere 6.5 Pitur: vCenter Server

/
dipasang Ku

VMware vSphere 6.5: vCentere Server

VMware geus nyatakeun ka rendition panganyarna ngeunaan vSphere 6.5 na eta jaminan pak dina host unsur anyar, sahingga leuwih endah batan varian kaliwat. ngurangan ieu diawasan ku vCenter Server Perkakas na aya geus update jumlahna installer, kalayan ngarasakeun leuwih kontemporer. Ieu bisa garapan dina duanana Linux Ubuntu jeung Mac, barengan pilihan luhur heubeul, Microsoft Windows. Aya ogé hiji wengkuan komponén anyar dina vCenter Server Perkakas nu incorporates sagala semblance tina:

Fitur vSphere 6.5

Lokal kasadiaan High: The vCenter Server Perkakas ngabogaan Asalna High kasadiaan solely pikeun rendition ieu. Aya perspéktif béda jeung susunan kieu Active, pasip tur saksi titik keur leuwih kaprah jeung nu diklon straightforwardly ti vCenter Server hadir. kerangka bisa datang nepi pondok lamun sacara gembleng hub anu leungit acan Chances anu nyimpang di varian ieu.

migrasi: Ieu saeutik precarious pikeun meunangkeun kana vCenter Server Perkakas prior kumaha ayeuna jeung presentasi tina alat Migrasi, ieu téh ku sadayana akun basajan tur mangrupakeun nyata leuwih produktif ti sakumaha tina telat propelled vSphere 6.0 Update 2m ngurangan. Ayeuna underpins Windows vCenter Server 5.5 na 6.0 jeung sasaha di hadir ngajalankeun panungtungan bisa meunangkeun Perkakas vCenter Server ngamangpaatkeun alat ieu.

Digawé di Nyadangkeun atanapi Mulangkeun: The turun unsur sagemblengna anyar jeung eta idin ka klien pikeun turun sakabeh vCenter Server jeung mesin Platform administrations controller, nu geus straightforwardly pakait sareng VAMI atawa API, barengan VUM tur sagala Otomatis nyebarkeun ngajalankeun ingrained kalawan aparat teh. Ieu ngandung tina susunan umum tina rékaman nu bisa gushed kana sagala gadget kapasitas klien kaperluan ngamangpaatkeun SCP, HTTP (s), atawa ftp Konvénsi (s).

Update Manajer VMware: The vCenter Server Perkakas kiwari Sajaba ngagabung VUM jeung maranéhanana energetically nyekel nepi ka mindahkeun tanpa Windows Server béda pikeun VUM baris ngabagéakeun eta. The individu anu boga salaku sahiji ayeuna dipindahkeun ka prosés redesign 6.0 ayeuna baris mindahkeun baselines VUM na upgrades pikeun 6.5, Ditengah nu setelan vCenter, stock, sarta informasi caution bakal Kitu ogé jadi di manner kawas dipindahkeun.

Manajemén Perkakas ditingkatkeun: pangabisa ieu terus idin kerangka dina perkembangannya saterusna uncovered sagala desain tambahan salaku requests kerangka. panganteur leuwih lugas tur leuwih gampang ngagunakeun tur nembongkeun Network jeung databés Statistik, barengan wellbeing na spasi lempeng. Hiji ogé tiasa mikir ngeunaan CPU na ingetan ukuran nu Sajaba diminishes nu reliance dina panganteur muatan garis pikeun errands operasional sarta observasi kirang hésé.

unsur tambahan séjénna teh vSphere Web klien, barengan tuntas upheld basis HTML5 vSphere klien nu thusly méré ngadegna padet tur sanggup pikeun bisnis anu ongkos nepi ka robah canggih saperti komputasi disebarkeun, advancing ékonomi komputerisasi. The VMware vSphere 6.5 paling pasti bakal mawa kualitas anyar jeung spryness kana undertakings pikeun ngahasilkeun bisnis langkung menonjol.

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!