Blog

Oracle sertifikasi - KOMUNITAS Guide lengkep
12 Mei 2017

Oracle sertifikasi - KOMUNITAS Guide lengkep

Oracle boga nearness di leuwih ti 145 bangsa jeung fungsi na hiji hébat loba para spekulan ngaliwatan motong téhnologi database ujung, frameworks diwangun, hambalan administrations, aplikasi wéb sarta awan na diasupkeun tur tebih ngahontal administrations lianna. The multinasional na nyetir komputer sarta Informatika Corporation Sajaba nawarkeun hiji lingkup kursus na certifications mun understudies sakuliah dunya tur mantuan aranjeunna nyokot toehold sarta nyieun kamajuan dina industri komputer jeung IT.

kursus Oracle na certifications anu ditawarkeun dina bunderan jeung bagian kawas database, awan, aplikasi, administrasi venture, frameworks digawé, sarta persepsi antara séjén. The certifications anu di-luyu jeung item organisasi nu Kitu ogé tempatna aya di server, stockpiling, diwangun klasifikasi kerangka sarta awan frameworks, antara séjén.

The Oracle Universitas mangrupakeun standout antarana paling katingali keur sanggeus spot pikeun individu anu nyoba nyokot bagian kana Oracle paréntah IT Industri sempalan. Aya leuwih ti 1.8 juta Oracle affirmed ahli kaluar aya nu oblige nu kaperluan sarta prerequisites tina jumlah badag bisnis, corporates, jeung sajabana. 93% tina recruiters manggihan nu Oracle certifications berharga jeung condong ka arah neruskeun calon urang nu boga Oracle certifications sakumaha kamampuhan hiji di titah deui. Sagala sertifikasi Oracle bakal meunang maneh teu kurang ti ékspansi 7% dina santunan anjeun, sarta sababaraha ogé bisa méré nanjak dina posisi. Nyatu organisasi IT jeung organisasi nu dina pergaulan jeung Oracle, jeung negeskeun Oracle nyalira tiasa darat nu hiji posisi di ieu ngaran badag dina bisnis nu (loba nu organisasi Fortune 500).

Tingkat certifications

The Oracle certifications mindahkeun di tingkat maranéhanana. tingkat ieu delegated (dina ngembangna pamundut):

  • Junior Mitra
  • babaturan deukeut
  • tanaga ahli
  • ngawasaan
  • ahli
  • ahli di sahiji elmu

Oracle Sajaba méré understudies internét Nyiapkeun. Persiapan keur certifications nangtukeun kalawan Aplikasi, databés, Manajemén perusahaan, Industri, Jawa Barat, Systems Operasi jeung sajabana. Henceforth naha anjeun peryogi hiji negeskeun nuju hiji item atawa téhnologi nu, mentors Oracle nu dikonfirmasi aya kana bail Anjeun kaluar. Kumisan ti Oracle sorangan, préparasi nu bisa ogé jadi Isro jeung di Oracle dikonfirmasi dina web na museurkeun dipegatkeun tina latihan.

The Oracle perpustakaan online tur sababaraha situs béda bisa masihan sodara bahan review nu kudu ngahontal certifications. Sajaba diaksés nu kursus na kelas online nu mantuan anjeun meunang cukup disusun ngaliwatan sesi intuitif. The tulak conto test na diskusi bisa ogé jadi garapan pikeun nyambung jeung understudy tur ahli grup na nyatu sorts béda Nyiapkeun aset. Oracle rékaman sakabeh bahan review pertinent jeung kelas instruksional dina kaca ujian sertifikasi ngan, sarta henceforth anjeun bisa tetep dididik sarta ngagunakeun aset effortlessly.

The Oracle Wewengkon sertifikasi

Sakumaha ceuk sateuacan, anu sertifikasi Oracle nangtukeun kalawan barang sorangan. organisasi geus dibere program instruksi ngajaga dina pikiran tujuan tungtung nepi fabricate a workforce berbakat nu boga skill dina menata solusi technologic nu ngajadikeun. Bisa characterize nu Oracle certifications dina zona kaasup:

  • awan
  • aplikasi
  • database
  • Manajemén perusahaan
  • industri
  • pandemen
  • Java & middleware
  • Systems operasi
  • Virtualization
  • Systems

Hiji bagian tina certifications Oracle nu non-dikaluarkeun, anu ngakibatkeun yen aya euweuh invigilators Ditengah ujian sertifikasi. Ieu ongkos $ 125. Oracle certifications The delegated dicokot hiji tol sabudeureun $ 250, sarta dina acara nu perlu ensured ngaliwatan ieu, anjeun bakal diperlukeun nyandak ujian di Oracle dijamin museurkeun atanapi di Pearson VUE, anu instruksi situs Oracle.

Urang hareup nalungtik kelas sertifikasi Oracle.

sertifikasi aplikasi

Aya sakitar 80 beragam item gatherings jeung item dina "Aplikasi" certifications kelas latihan Oracle. Ieu ngasupkeun lincah, Siebel, Hyperion, Demantra, Primavera, suite E-bisnis, GRC na JD Edwards perusahaan Hiji diantarana. Aya sakitar certifications unik 60 dina klasifikasi ieu sareng item ngaidentipikasi kalawan panalungtikan, bagean nyusun, operasi / poéna nyusun, installments jeung wewengkon lumaku jeung imperatif lianna.

sertifikasi awan

The Oracle Awan kelas sertifikasi incorporates certifications identifying kalawan duanana Oracle sarta awan jawa. Tingkat certifications diamankeun Mitra sarta Professional diantarana. Certifications ieu mantuan sosok understudy kaluar kumaha carana ngagunakeun Awan sarta ngalakukeun undertakings kawas palaksanaan, relokasi, pamutahiran jeung sajabana. The affirmations ngaidentipikasi kalawan kerangka awan, tahapan, programming sarta mantuan arah Kamampuh bisnis kawas assembling, HR, sarta ERP diantarana.

certifications database

Dina acara nu kudu nyokot inpo na abilities di utilization sarta palaksanaan sahiji basis data Oracle, certifications ieu halah jadi kaputusan anjeun. Oracle nawarkeun leuwih ti basis data 40 anu tetep nepi na ningkatkeun kaamanan sarta nurunkeun biaya IT bari maturan angka badag kaunggulan béda anu oposisi teu tiasa masihan. The kelas umum jero nu certifications anu ditawarkeun ngasupkeun "abdi SQL" jeung "Database Development Aplikasi" diantara nu lianna.

The certifications anu ditawarkeun dina tingkat Kitu ogé kaasup pasangan, pinter, ngajempolan, master, sarta pro.

Oca: The Oca certifications nu leuwih nu ngajarkeun aptitudes administrasi operasional arah basis data. Anjeun bisa ngungkaban ngaliwatan sertifikasi 12C SQL, anu 12C SQL dasar sertifikasi, anu 11g SQL sertifikasi konci, jeung sertifikasi master SQL.

OCP: Certifications ieu dimaksudkeun pikeun instill abilities langkung propelled dicirikeun ku basis data dina caleg. Pikeun achieving sertifikasi nu Anjeun kudu rengse Nyiapkeun jeung akomodasi tangtu sarta saterusna lulus ujian Oracle nu nangtukeun jeung 12C database.

OCM: The certifications tingkat ngajempolan boga sertifikasi tingkat diréktur sakumaha kriteria kualifikasi na. akreditasi nu nangtukeun jeung 12C database. Anjeun kudu adu ujian ngajempolan redesign jeung kudu ngalaman dua kursus, diantara errands béda ngajaga dina pikiran tujuan tungtung pikeun ngahontal sertifikasi teh.

OCE: The sertifikasi Oracle Certified Ahli incorporates data nonton overseer, diakses paling ekstrim, administrasi palaksanaan, diréktur Grid-kerangka jeung tuning administrasi aptitudes na certifications.

Certifications administrasi bagean

Lamun anjeun butuh leres tur lulus dina involvement dina leyuran administrasi bagean, ieu téh di certifications mun nyokot. Susunan administrasi venture lifecycle tebih ngahontal ngabantuan ahli pikeun ngawanohkeun jeung nungkulan unggal salah sahiji mists tur data dicirikeun ku hiji kalakuan. Persiapan di klasifikasi ieu incorporates aplikasi Oracle nguji suite, diréktur kalakuan Oracle, sarta Oracle lulugu bagean ops museurkeun. Certifications nu aya dina klasifikasi ieu téh:

Oracle ventures certifications: Dina klasifikasi ieu nyalira anu bisa diasupan certifications unik 25 yen perhatian dina panyalindungan, jasa manusa administrations, interchanges, tugas, ritel na meuli sejen tur utiliti usaha. Di handap ieu mangrupakeun tingkat certifications Spesialis jeung sangkan méré konfirmasi abilities dicirikeun ku dijalankeunnana téhnologi Oracle keur usaha tinangtu sarta organisasi.

Oracle yayasan sertifikasi: sertifikasi ieu emut anjeun sakumaha ahli IT nu bener bisa rencanana, outline jeung actualize solusi Oracle na model IT. Luyu pikeun direksi venture, anu certifications sangkan anjeun sanggup dina executing sadayana ventures Oracle bari Kitu ogé mere Anjeun WS Rendra dina administrasi grup. The certifications nu tiasa ngahontal ngasupkeun IT ahli palaksanaan Desain sarta venture lifecycle pamakéan administrasi master.

Oracle jawa na middleware certifications: kamajuan Oracle dina domain nu ngasupkeun koordinasi Awan sarta aplikasi, intelegensi bisnis, pulau jawa, jeung dandan middleware, administrasi karakter, jeung sajabana. The certifications yen ngajangkepkeun anjeun kalawan aptitudes dicirikeun ku kamajuan ieu dipisahkeun kana rupa klasifikasi, anu Plawangan sakabéh tingkat certifications, kaasup pasangan, pinter tur master diantarana. judul konfirmasi ngasupkeun jawa software insinyur, jawa desainer, kerangka Nu Ngarencana, sirah kerangka jeung sajabana.

Gawe bareng certifications kerangka

The frameworks certifications Oracle digawé ngaidentipikasi sareng grup Solaris sarta kaamanan, sarta Administrasi Linux. Hiji bisa nyokot hiji certifications dina premis of premium, tingkat pangalaman, sarta grup learning. frameworks digawé Oracle aya dina pamundut gigantic crosswise leuwih verticals bisnis salaku frameworks ngarugikeun lemah sareng nawiskeun steadiness luar biasa tur aman. Di dieu Anjeun baris manggihan ngeunaan biaya jauh, administrasi indéks, jaringan sareng langit aya wates ti dinya! The Masters palaksanaan na pangurus bakal manggihan certifications ieu mantuan.

Certifications identifying kalawan Linux Ubuntu nyaéta OCP na Oca administrator kerangka. Certifications, sarta certifications otoritas Linux Ubuntu 6. The certifications otoritas nyaéta pikeun accomplices Oracle wungkul.

Diantara certifications Solaris anu OCP na Oca administrator. Certifications. The certifications tingkat pro teh Instalasi sarta pamakéan konfigurasi certifications.

certifications Virtualization

The Oracle Ngeun peringkat pelatih bisa ngabantu anjeun meunang disusun dina abilities Virtualization tur mantuan Anjeun pikeun nyokot éta virtualization certifications Oracle. Sistem virtualization anu centric datacenter tur pitulung dina administrasi aset ngaliwatan coordinations. Virtualization tina server mantuan dina lessening expenses infrastructural na di perbaikan administrasi fokus data.

Tingkat certifications pro didieu teh ahli palaksanaan infrasturktur Desktop. Eta nangtukeun jeung item sun-beam jeung desktop maya. The pamakéan VM 3 certifications pro mangrupa certifications tingkat panengah.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!