Blog

8 Feb 2017

Wewengkon kritis OWASP Top 10 pikeun Kaamanan Aplikasi

/
dipasang Ku

OWASP - atanapi Buka Web Project Kaamanan Aplikasi - nyaéta grup nulis non-benefit anu frameworks lila pangalusna jeung aturan pikeun perencanaan, nyieun, nyieun, sarta ngajaga nepi aplikasi wéb aman. OWASP Top 10 nyaeta proyek anu kiwari jeung deui, Discharges a rundown of 10 hal luhur nungkulan, Ditengah nu lifecycle produk kamajuan pikeun ngajamin yén aplikasi wéb téh aman tina titik awal pangheubeulna.

The OWASP Top Sapuluh proaktif kadali 2016 proposes a rundown sahiji Top 10 kritis Wewengkon pikeun Kaamanan Aplikasi nu kudu dipikir keur unggal proyék pamutahiran produk. aplikasi programming nu teu ngamankeun téh daya teu upaya mun assaults luar. Executing kaamanan aplikasi wéb téh kudu foremost pikeun sababaraha proyék produk kamajuan, sarta grup jalma OWASP mantuan insinyur mangtaun tina kasalahan batur, jadi maranéhanana kudu nyaho ngeunaan bahaya paling potent na vulnerabilities.

Di dieu téh rundown dumasar kaluar ku paménta significance tina nyangkokkeun tina pointers nu kedah diperhatoskeun ku insinyur bari nyieun aplikasi:

  1. Intrusion deteksi Systems na logging
  2. Pariksa Kaamanan salaku awal jeung sakumaha mindeng jadi mungkin
  3. Validasi sadaya inputs
  4. Parameterize queries
  5. kadali aksés
  6. data Encoding
  7. Protection data
  8. Palaksanaan auténtikasi na Identity kadali
  9. Ngagunakeun perpustakaan Kaamanan jeung frameworks
  10. Iwal jeung Kasalahan nanganan

Tempo unggal salah sahiji contemplations ieu, insinyur web kudu mingpin ujian cautious na afterward nuluykeun salajengna keur nyusunna aplikasi produk maranéhanana. sertifikasi OWASP ti fokus Nyiapkeun disangka bisa terang jalur pikeun insinyur nyieun pilihan pangalusna pikeun ngajamin kaamanan manifestasi produk maranéhanana

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!