Blog

Meunang sertifikasi PMP di 2018 - Study Catetan, Tips sarta PMP® Ujian Update.
29 Nov 2017

Metodeu nu éféktif pikeun Cokot sertifikasi PMP di 2018 - Study Catetan, Tips sarta PMP® Ujian Update

/
dipasang Ku

Meunang sertifikasi PMP di 2018 - sertifikasi Manajemén Project

Hoping pikeun ngaronjatkeun pagawean anjeun salaku Project Management Profesional ekspektasi anjeun ménta aptitudes susunan dina widang sarta panalungtikan fiery sahiji puseur jeung zona learning to nyokot deklarasi nu dipikahoyong. Dina kasempetan kaluar nu meunang sertifikasi Manajemén Project anjeun dina 2018 nyaeta dina titik pangluhurna rencana anjeun poé, di dieu téh nitty a gritty nyandak gander a di nyangkokkeun sabagian hal anu bakal ngaganti ngeunaan ujian dina sataun di handap.

Simkuring saukur kudu dimimitian ku kacangan sarta bolts nu di titik ieu ngeunaan everybody kudu nyaho

A ringkes on PMP - pangakuan kahijina na pamundut éta dina bisnis ngembangkeun, dimana professional disusun skala badag tur deal skala leutik kalawan sakabeh bagéan proyék hiji asosiasi urang ieu ngarasa. Ti titik yén sarat pikeun PMPs dimekarkeun sarta dinten, sadaya ventures, kaasup wewengkon IT, ngandelkeun professional ieu mun administer hiji proyék pikeun minuhan éféktif na. Sertifikasi PMP ieu conceded ku Institute Manajemén Project.

Kitab - The PMI discharges Buku PMBOK atawa Manajemén Project Kitab Pangaweruh ngaktipkeun understudies ka Ace lima wewengkon puseur - initiating, Planning, Executing, pangimeutan sarta ngadalikeun sarta nutup. Jero ieu klasifikasi umum tumiba ka zona learning nu saingan hiji ngarti darajat sarta manajemén waktu, waragad, campuran proyék, rencana, kualitas, aset, susuratan, bahya, akuisisi, sarta lainna.

Klik di dieu pikeun ngundeur Guide Study PMP

Ujian - Ujian nu geus mangkal di pilih poé ti sataun di PMP dijamin, nguji Prometric museurkeun. Hopefuls kudu némbongkeun up for ujian online nu nguji pamahaman maranéhanana 10 zona diajar. test keur nyebarkeun leuwih ti inquiries 200 nu nguji kapasitas hypothetical, mangpaat jeung alami contender pikeun ngawasan asli kawas kaayaan.

Anjeun oge bisa mariksa: Sertifikasi PMP Pelatihan Institute di Gurgaon

Parobahan PMP sertifikasi ujian IN 2018

The PMI kalawan maksudna pikeun tetep sertifikasi nu lumaku jeung amalan na nepi na datang, nu PMPBOK jeung conto ujian bakal nembongkeun lila ayeuna. Aya buzz ngeunaan progressions, pikeun ujian bisa mangkal di 26th Maret 2018 sarta sanggeus. Dina acara nu aya tempo nurutkeun organisasi heubeul, éta prudent mun némbongkeun up kanggo ujian PMP saméméh tanggal luhur. Jadi anu sakumaha éta meureun, sakali anjeun sono tanggal alatan, didieu Éta hiji sakali-leuwih dina Apdet PMP @ Ujian.

PMP eligibility - Aya geus euweuh adjustment dina kualifikasi sertifikasi PMP keur pesaing pilari akreditasi nu. Eta gumantung kana instruksi na involvement di lapangan. Dina kasempetan kaluar nu boga gelar sarjana muda urang (opat taun atawa sarua), aya di titik yén pangalaman diperlukeun nyaeta jam 4500 sahiji karya nyetir na koordinasi proyék. Dina kasempetan kaluar nu teu sarjana hiji, ulah jadi frustasi, sertipikat sakola sekundér atawa gelar pilihan ekspektasi anjeun gaduh 7500 jam nyetir na proyek koordinasi. Duanana merlukeun instruksi manajemén proyék tina teu kurang ti 35 jam, ensured ku organisasi PMI ditanggap.

Aplikasi - prosedur bakal tetep unaltered di 2018. Anjeun kudu ngeusian pigura aplikasi dina loka PMI. Konfirmasi tina instruksi, sarta Sajaba patepungan, geus rengse online ku pakaitna.

PMBOK - The PMI geus discharged pelepasan 6th tina PMBOK. Perobahan fundamental kana buku jeung ujian anu plot dieu:

- adisi bagian kalawan nengetan dina bagian hiji lulugu muterkeun proyék. Abilities, aptitudes, sarta pangalaman bakal sagala masalah jeung ngarti kana inquiries nu konsentrasi dina wewengkon ieu.

- Robah dina ngaran dua wewengkon learning

  • manajemén waktu ayeuna bakal alluded mun Jadwal manajemén
  • Manajemén Resource manusa kiwari bakal alluded salaku Manajemén Resource
  • Opat wewengkon anyar geus ditambahkeun kana unggal daérah informasi, hususna:

gagasan konci

  • Pola na rising lila
  • contemplations pas
  • Contemplations pikeun tangkas na adaptif lingkung

Perencanaan pikeun ujian - catetan Study jeung conto nuluykeun jadi saméméh, dina spite tina augmentations anyar ka PMBOK. Anjeun tiasa ngalakukeun kursus PMP diri, sarta ngagunakeun loka PMI sarta ujian online nepi ka rengse jam kontak 35 Anjeun. Alternatif séjén nya éta pikeun gabung program préparasi nu bakal nulungan urang jeung Unit Development Profesional atanapi PDUs. gerbong ngalaman bakal aya ngaktipkeun anjeun ngarti kana PMBOK, ideu ti Bulan puseur sarta pamahaman profound tina zona informasi. Hal pikeun nginget bari perencanaan pikeun ujian -

Néangan pitulung lamun examining individual tur confronting gangguan kalayan lucidity terapan. PMPs jero asosiasi Anjeun atawa ngumpul online mantuan anu hiji pendekatan Heboh keur manggihkeun solusi patarosan.

Dina acara nu tos Anjeun ngagabung hiji ngadegna, ulah janten isin sangkan inquiries, sanajan leuwih conspicuous. certifications PMP kos maneh waktu, kontan jeung exertion keur susunan dina - kateupastian sagala halah jadi diberesihan.

  • Nyetel waktos kaluar tina jadwal bustling anjeun ka ponder PMBOK
  • disiplin ati brings ngeunaan hasil ngajangjikeun, jadi masihan tés ridicule, jumlah greatest anjeun tiasa
  • Pamustunganana, tetep yakin tur senang bari mere ujian. Kahariwang bakal ajakan dieunakeun-up
  • Ngajamin psyche anjeun sarta awakna téh refreshed saméméh ujian pikeun ngalakukeun sakumaha ogé bisa jigana jadi harepan.

The PMP Ujian - Hiji jaman lima belas moment dibikeun ka evaluate kertas, sarta afterward anjeun bakal meunang opat jam nepi ka rengse inquiries 200. Paling hopefuls bisa survey kertas dina lima menit jeung ngagunakeun sesa menit 10 mun nyusun catetan dina lambar kertas masihan pikeun mantuan count. Jadi anu jadi meureun nya, akang payun latihan ieu bakal disbarred. Jadi anu jadi meureun nya, ngajalankeun ngalawan tulisan catetan atawa 'pikiran dump' sakumaha mangka disebut geus diijinkeun Ditengah sesa opat jam. Kusabab PMP teu masihan imprints négatip keur jawaban erroneous, Anjeun merlukeun teu stress dina acara nu manggihan solusi diluar-basa.

Hasilna - Jalma nyokot ujian keretas basis bakal meunang hasil maranéhanana di opat poé bari hasil test online ieu diucapkan dina kadua pamisah. Anjeun bakal meunang salah sahiji tilu tingkatan:

  • pinter
  • moderately pinter
  • handap pinter

Nyanghareupan kahirupan sapopoe sanggeus sertifikasi PMP - Anjeun bisa jadi dibere sagala lawang muka leuwih hese sakali deklarasi anu gotten barengan advancements karya jeung skala bayar hadé. Salaku lulugu mangrupa nyetir proyék, Anjeun moal ngan ngaronjatkeun ajén pakaitna Anjeun gaduh leuwih seueur inpo Anjeun mendi, anjeun bakal hadé siap ngawasan timetables sarta aset.

PMP Re-sertifikasi - Sakali geus miboga éta sertifikasi PMP, Dina interval nu sarua anjeun kudu acquire 60 PDUs, pikeun recharging of sertifikasi teh.

Dina panungtungan, paduli naha mutuskeun dina ujian ayeuna atawa sanggeus 26th Maret 2018, aya hiji hal nu halah janten jelas ngeunaan sertifikasi Manajemén Project geus nanaon tapi hésé ngalengkepan, salami anjeun investasi di push mun diajar jeung prakték .

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!