Blog

laptop-2561221_640
7 Sep 2017

PRINCE2 sertifikasi: A Guide lengkep

/
dipasang Ku

PRINCE2 mangrupa akronim pikeun Projects di lingkung dikawasa. Ieu metoda manajemén proyék terstruktur nu ngidinan Anjeun peuntas sagala kabutuhan poko tina menata proyek junun. Mimitina eta ieu dimaksudkeun pikeun IT lingkungan wungkul, tapi nyertakeun sakabéh jenis proyék jeung sakabeh bagéan séjén industri rada generously. Asalna, nalika dirilis dina 1996, ieu metoda manajemén proyék generik tapi ayeuna eta mangrupakeun standar de-facto pikeun manajemén proyék di paling departemén pamaréntah Inggris sarta usaha swasta. PRINCE2 dasarna nekenkeun kana ngabagi proyék kana hambalan anu leuwih manageable jeung gampang controllable. sertifikasi PRINCE2 tiasa mantuan Anjeun sareng pertumbuhan karir

Dina 2013, hak kapamilikan PRINCE2 anu dibikeun ti HM Kabinet Kantor ka AXELOS Ltd (anu kapamilikan anu dibagikeun antara Kabinet Kantor na kapita purwakarta.).

PRINCE2 sertifikasi - KOMUNITAS Guide lengkep

Mun anjeun hiji jalmi nu resep kalungguhan manajemén proyék, teras sertifikasi PRINCE2 pasti bisa mantuan Anjeun sareng pertumbuhan karir. sertifikasi ieu ngalibatkeun dua hambalan: PRINCE2 Yayasan na PRINCE2 praktisi. Tangtu sertifikasi latihan PRINCE2 bisa nyiapkeun nuhun duanana oge ngenalkeun maneh kalawan standar de-facto anu ayeuna dituturkeun sakuliah dunya. Salila latihan Tangtosna, salah acquires kaahlian dina tungtunan manajemén proyék jeung amalan pangalusna sakumaha per standar PRINCE2.

Ikhtisar PRINCE2

PRINCE2 mangrupakeun metodologi manajemén proyék prinsip-disetir. Ieu ngandung tujuh prinsip, tujuh téma jeung tujuh prosés.

téma: Téma téh hiji aspék penting tina sagala proyek, nu kudu persistently kajawab jeung dikaitkeun lamun dijalankeunnana proyek boga janten suksés. Tujuh téma téh:

  • bisi bisnis
  • organisasi
  • Quality
  • rencana
  • risiko
  • ngarobah
  • kamajuan

prinsip: manajemén proyék ngalibatkeun tujuh prinsip anu hiji set universal prakték alus nu bisa dilarapkeun pikeun proyék nanaon. Tujuh prinsip anu:

  • Terus leresan Usaha
  • Diajar ti Garapan
  • Kalungguhan diartikeun jeung tanggung jawab
  • Ngatur ku hambalan
  • Ngatur ku iwal
  • Difokuskeun Produk
  • Tailoring kana jas nu Lingkungan Project

prosés: Tujuh prosés mangrupakeun hambalan krusial diperlukeun pikeun ngatur, ngarahkeun sarta delivering proyek junun. Tujuh prosés ngandung tina:

  • Dimimitian nepi Project a
  • Initiating Project a
  • Ngarahkeun Project a
  • Ngadalikeun Panggung a
  • Ngatur Pangiriman Produk
  • Ngatur a Panggung wates
  • Nutup Project a

prinsip sareng tema nu didadarkeun di luhur panawaran di tujuh prosés ieu.

alesan Topmost naha anjeun kedah meunang PRINCE2 sertifikasi?

  • Mangtaun tepi kalapa diantara peers- Anjeun Meunangkeun hiji sertifikasi PRINCE2 mangrupakeun validasi of abilities anjeun salaku praktisi manajemén proyék jeung kamampuhna anjeun pikeun nerapkeun metodologi PRINCE2.
  • Pangakuan pangaweruh Anjeun, kaahlian jeung abilities- Ieu mangrupa dukungan unbiased kaahlian manajemén proyék salah urang dina tingkat global.
  • Hiji sertifikasi PRINCE2 achievement- mendemonstrasikan abilities salah urang salaku pamimpin manajemén proyék global.
  • kasempetan pakasaban hadé tur earnings- gede Jeung sertifikasi ieu, anjeun bakal bisa neuleuman kasempetan pakasaban hadé. Panyekel sertifikasi ogé bisa ngaharepkeun hiji kanaékan gaji luhur.
  • Kamajuan di career- Meunangkeun hiji sertifikasi PRINCE2 ngagambarkeun kesiapan Anjeun nyandak tanggungjawab proyek gede.
  • Pamutahiran dina kanyaho sarta keterampilan-Nyiapkeun pikeun PRINCE2certification merlukeun anjeun diajar tur marios prosés manajemén arus jeung téknologi padamelan. Ieu disorot ku sertipikat nu earn.
  • Ngaronjat confidence- Jeung pangaweruh, kompetensi, kaahlian jeung paparan industri, nu sacara alami ngawangun rasa timer kapercayaan sarta jadi siap nangtukeun diri saluareun hiji judul proyek.

Tempo ogé: Sertifikasi PMP Prak Karir

Hambalan I - Pelatihan PRINCE2 Yayasan

Latihan PRINCE2 Yayasan ngaluarkeun tekenan kana teori. Acquainting kalawan Téori ensures yen calon karasaeun yakin bari lakukeun aplikasi praktis learning PRINCE2 di arena profésional. Prinsip, tema jeung prosés kudu dipikaharti di jéntré.
Yayasan Ujian ngaevaluasi calon dina / na kabisa dirina meta salaku hiji anggota informed of a tim manajemen proyek maké PRINCE2. Clearing ujian validates pamahaman calon ngeunaan PRINCE2 terminologi, prinsip na, tema jeung prosés.

Dina parantosan tina latihan Wikimedia, profésional berhasil tiasa ngalakukeun di handap:

  • Elaborating kana Tujuan na kandungan sadaya kalungguhan di unggal tujuh téma, prinsip jeung prosés.
  • Nangtukeun mana ti proyék manajemén téh mangrupa input keur jeung / atawa output ti tujuh prosés.
  • Nangtukeun eusi konci & tujuan perdana sahiji produk manajemén.
  • Ngadegkeun hubungan antara kalungguhan, prosés, dimensi manajemén & deliverables tina proyek.

Yayasan ujian tangtu:

  • Format - sababaraha patarosan pilihan
  • Prerequisites - taya
  • Total euweuh. tina patarosan - 75
  • patarosan sidang - 5

Ngalirkeun tanda - 35 (atawa 50%)

  • durasi Ujian: 1 jam
  • Jenis Ujian - buku Closed

Hambalan II - Pelatihan PRINCE2 praktisi

Sanggeus Pelatihan Wikimedia, sertifikasi latihan PRINCE2 praktisi validates yen calon geus kahontal hiji pamahaman ti aplikasi tina PRINCE2 dina proyék nyata. Kalawan arah ditangtoskeun, calon wajib tiasa nerapkeun metodeu diajar ka proyék aya pikeun palaksanaan suksés na.

Sababaraha tujuan pembelajaran PRINCE2 diwajibkeun ukur di tingkat praktisi. Padahal ujian Yayasan assesses pangaweruh calon ngeunaan téma PRINCE2, prinsip, prosés jeung kalungguhan, ujian praktisi ngaevaluasi aptness maranéhna pikeun nerapkeun metodologi PRINCE2 dina hiji skenario dibikeun.

Sanggeus clearing latihan PANGERAN praktisi jeung ujian, anjeun bakal boga kamampuan pikeun:

  • Generating katerangan teleb sadaya téma, prinsip jeung prosés kalayan conto kabuktian sadaya produk PRINCE2 pikeun aplikasi kana alamat nu skenario proyék tangtu.
  • Demonstrating hiji pamahaman hubungan antara prinsip, tema jeung prosés jeung produk PRINCE2 sapanjang kalawan kamampuhan pikeun nerapkeun pamahaman ieu.
  • Ngarti kana motif balik prinsip, tema jeung prosés sarta ogé comprehending prinsip balik elemen ieu.

Praktisi Ujian:

  • Prerequisites - PRINCE2 Wikimedia, PMP®, CAPM®, IPMA-D, IPMA-C, IPMA-B, atanapi IPMA-A
  • Format - tipe obyektif, 8 patarosan X 10 item
  • Ngalirkeun tanda - 55%
  • Jenis Ujian - Buka buku (PRINCE2 manual resmi)

Nu penting tips ulikan:

  • Ngumpulkeun bahan ulikan luyu. Situs resmi AXELOS tiasa tina pitulung pikeun éta.
  • Coba ngarengsekeun makalah sampel atawa dua cara analisa tingkat anjeun sarta pin nunjuk wewengkon lemah Anjeun. Ieu ogé bakal mantuan anjeun meunang dipaké kana format ujian. kertas sampel tiasa didownload tina ramatloka resmi AXELOS.
  • Metodeu atanapi lila dituturkeun dina organisasi anjeun ayeuna bisa jadi teu nulungan. Jadi na hadé lengket kana metodologi of PRINCE2 bari ngawalon.
  • Éta wajib ngabantu anjeun hone kaahlian Anjeun.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!