kabijakan privasi

kabijakan privasi

  • Émbaran dikumpulkeun ngaliwatan www.itstechschool.com atanapi www.itstraining.in geus diteundeun rahasia teu diliwatan mun organisasi pihak katilu pikeun pamasaran atawa kagiatan promosi.
  • Lamun diterapkeun atawa inquire ngeunaan jasa atawa Tangtu kami informasi ngaliwatan urang jeung mana néangan informasi lamun dibagikeun alamat surélék anjeun bisi nu bisa nampa surelek occasional ti urang anu patali jeung jasa kami nyadiakeun. Mun anjeun teu hayang narima e-surat misalna punten ngawartosan kami di info@itstechschool.com anjeun moal nampi sagala surelek hareup ti kami.
  • Téhnologi Leyuran inovatif geus diangkat RI jualan nyadiakeun émbaran jeung sudut pandang kana inquiries. Lamun anjeun inquire kalawan ANAK, reply kami bakal ditiron ka RI wewengkon anjeun jeung anjeun bisa nampa surelek ti aranjeunna maturan nyadiakeun émbaran leuwih lengkep.
  • Alatan pamasaran sarta promosi surat loba mail pamakéan mesin saringan spam, éta bisa jadi mungkin yen email urang teu bisa salawasna ngahontal anjeun. Pikeun mastikeun yén inquiries kami moal kudu indit unattended, urang ngirim email nurutan-up (maké alamat surélék séjén admin@itsgroup.in in case we do not receive a read report or a reply to our email.
  • Téhnologi Leyuran inovatif migunakeun cookies, nyukcruk piksel sarta téknologi patali. Urang ngagunakeun cookies turun ku urang atanapi pihak katilu pikeun rupa-rupa tujuan kaasup kana beroperasi na pribados website. Ogé, cookies bisa ogé dipaké pikeun lagu kumaha anjeun migunakeun loka pikeun sasaran Iklan ka anjeun kana situs web lianna.

Sarat jeung Kaayaan pamayaran

  • Kabéh kiridit / debit kartu rinci tur informasi diwanoh pribadi bakal NOT disimpen, dijual, dibagikeun, disewa atawa diséwakeun ka pihak katilu mana wae.
  • The Kawijakan jeung Sarat & Kaayaan Website bisa dirobah atawa diropéa kalana mun minuhan sarat sarta standar. Kituna teh Konsumén 'didorong ka remen didatangan bagian ieu dina urutan bisa diropéa ngeunaan parobahan dina website. Modifikasi bakal efektif dina dinten aranjeunna dipasang.
  • Sababaraha advertisements nu katingali dina Loka nu dipilih tur dikirimkeun ku pihak katilu, kayaning Jaringan ad, agénsi iklan, advertisers, sarta panyadia bagean panongton. pihak katilu ieu bakal ngumpulkeun informasi ngeunaan anjeun jeung kagiatan online Anjeun, boh dina Loka atawa dina website sejenna, ngaliwatan cookies, beacons web, sarta téknologi lianna dina upaya ngartos kapentingan anjeun sarta nganteurkeun ka advertisements anjeun nu tailored kana kapentingan anjeun. Perlu diinget yén urang teu boga aksés ka, atawa ngadalikeun leuwih, informasi ieu pihak katilu bisa ngumpulkeun. Amalan informasi tina pihak katilu ieu teu katutupan ku kawijakan privasi ieu.

Sarat jeung Kaayaan

  • Sagala sengketa atawa ngaku timbul kaluar tina atanapi di sambungan kalawan ramatloka ieu bakal diatur tur ditaksir luyu jeung hukum India
  • India nagara urang tina domicile.
  • Lamun nyieun hiji mayar pikeun produk atawa jasa kami on ramatloka urang, sacara rinci Anjeun dipenta pikeun ngalebetkeun bakal disadiakeun langsung ka panyadia pembayaran kami liwat sambungan aman.
  • cardholder kudu ngaropéa hiji salinan rékaman urus jeung kawijakan Merchant jeung aturan.

Metoda pamayaran

  • Simkuring nampi bayaran online maké kartu kiridit / debit Visa na MasterCard di USD, GBP, eur, AED & INR mata uang.

Kawijakan ngabalikeun duit

  • Sakali waragad pendaptaran anu dibayar bakal aya moal ngabalikeun duit.
  • biaya Courseware moal jadi refunded.
  • Refunds bakal dilakukeun ngan ngaliwatan Mode Asli of pamayaran.
  • waragad tangtu tiasa refunded lamun urang meunang eupan balik di jam 4 awal latihan.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!