Blog

5 Mei 2017

Exposing Mitos Programming 5 umum

/
dipasang Ku

Salaku software ngagantikeun jobs leuwih industri béda, programer komputer anu leuwih ditéang sanggeus ti wae dina mémori panganyarna. Di titik nalika pamekar a boga kaahlian husus, Ngajalajah jobs lucrative di programming tiasa kirang nuntut ti di sababaraha industri béda, nu hartina memang maranehna tiasa mesen ngéléhkeun compensations jeung kaunggulan.

Acan, sakumaha lucrative salaku damelan programming tiasa, aya kénéh kahoream ngeunaan nuliskeun pamandangan programming kusabab confusions biasa ngeunaan bisnis. Di dieu lima mitos dasar ngeunaan programming na naha maranéhna teu sakabehna pasti.

Mitos #1: programer anu Sadaya Play na No Gawé

Carita ngeunaan ping Pong tabel sarta kamar kaulinan dina organisasi tech geus dibikeun pamekar a notoriety nu nipu. Kaleresan jadi ngawartoskeun, programer remen meakeun minyak tengah wengi, badarat dina arrangements tina profesi paling melang.

Sababaraha pamekar software dianggo jam adaptable, paduli naha maranéhna dianggo ti imah atawa buka kana hiji kantor unggal poe, iwal ti ieu teu hartosna aranjeunna méakkeun poé maranéhna maén. Aranjeunna remen dianggo soré sarta tungtung minggu teh, utamana nalika aranjeunna geus amidst a venture utama.

Mitos #2: programer anu Sadaya Gawé sarta No Play

Programer kerja keras - kumaha oge ku venture ngawas santun nyetél, aranjeunna teu kedah ngaleuwihan dina adat minggu 40-jam gawe. Ieu penting pisan yén pamekar software layar pikeun data ieu lamun pilari pagawean a. Teu usaha nyorong deui para nasabah anu nyokot bagian dina extension ngorondang Ditengah periode touchy venture, atanapi anu programer diantisipasi nu bakal nempatkeun di leuwih jam?

Ku popularitas pikeun gifted, persevering programer, pamekar anu angin nepi dina kaayaan teu saloba sampurna sakumaha aturan bisa nempatkeun kaluar sababaraha terus jeung nomeran hiji budaya gawé punjul.

Mitos #3: programer anu Antisocial

Anjeun bisa geus uninga yen programer anu socially-hindered jalma contemplative anu nempatkeun dina jam ari ku komputer sarta karung of Cheetos. Jadi anu sakumaha éta bisa, programer dinten ieu ilahar panganteur konsistén sareng kolega, manjangkeun kepala suku, sarta klien tungtung. Ieu sarana ku nu aranjeunna ngumpulkeun data ngeunaan software anu kudu dijieun.

Sababaraha wakil méakkeun bagian gede tina unggal workday ngahubungkeun ku cara maké komputer maranéhanana jeung gadget béda. Ku cara kieu, programer sabenerna henteu teuing rongkah.

Mitos #4: Sofwer Teu kabeh Gawé teh

Sumuhun, aya loba instrumen nu nyieun kahirupan programer 'basajan. Tinimbang ngembang unggal aplikasi ti scratch, pamekar savvy nyadar yén maranéhna bisa gumantung kana kode nu teu mangrupa bagian tina karya maranehna aya. Kode ieu asalna ti perpustakaan nu gaduh sakumaha tina kiwari geus diusahakeun, kalawan bug digawé kaluar méméh programer maneuver kana aplikasi maranéhanana.

Saperti loba waktu salaku pustaka ieu tiasa luang, programer masih kudu boga kapasitas pikeun ngarobah kodeu ka cocog sorangan salah sahiji hiji domain nanaon, nu rutin tiasa merlukeun jumlah badag pangabisa ti coding ti scratch.

Mitos #5: programer anu math Geniuses

Saliwatan, masarakat misidentified programer sakumaha matematikawan master. Dina bebeneran, kode nulis ampir euweuh geus ngalakonan jeung kelas understudies nyandak di sakola sékundér jeung sakola. Jadi anu sakumaha éta bisa, variabel math dumasar tiasa masihan hiji ngadegna luar biasa pikeun nulis sandi.

Jadi anu jadi meureun nya, ku mayoritas perpustakaan jeung modul coders nganggo keur nyusunna aplikasi kiwari, itungan convoluted bisa netep alesan éféktif. Paduli kamungkinan nu teu nempo diri salaku numeris di alam, sugan anjeun kapanggih variabel math dumasar intriguing na nu bisa jadi tanda santun nu programming teh pagawean keur anjeun.

Programer bisa mutlak ahli paling persevering dina bisnis nanaon. Dina sagala hal, maranéhna ogé boga profesi satisfying anu mere eta loba downtime, teuing. Nalika aranjeunna Ace kaahlian maranéhna sarta nyusunna mangrupa neruskeun endah, aranjeunna remen bisa manggil ongkos bayar Heboh na livens anu ngadamel sagala gawé rajin ogé diyakinkeun, sanajan sakabeh kasulitan dina.

Hayang weruh ngeunaan programming? Naha henteu nyokot hiji dialek programming pikeun neuleuman heula!

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!