Blog

5 Apr 2017

Kumaha Ngaronjatkeun Project Tim Sukses ngagunakeun kaahlian Project Manager

/
dipasang Ku

Kaahlian Manajer proyék:Subyek sabaraha hiji administrator venture (PM) Fungsi dina struktur hirarki praktis atanapi kisi meunang kolega nedunan ieu ditanya sacara praktis na unggal kelas administrasi venture Kuring geus maréntahkeun.

Paling asosiasi 'jero tugas anu dijalankeun dina sababaraha tipe mangpaat, jaringan leuleus atawa struktur hirarki kerangka disaluyukeun. Ieu ngakibatkeun manjangkeun kolega ngajawab ka sutradara mangpaat anu ngawasaan assignments maranéhanana, pamariksaan palaksanaan, raises, ganjaran, jeung saterusna. Nepi ka titik ieu, PMs tadi saeutik kontribusina keur salah sahiji prosedur ieu.

proposal heula mah PMs nu mungkas nepi di Kaayaan ieu téh keur survey naon Manajemén Institute Project (PMI) perlu sebutkeun di Wasalam ka spesialis tina PM a. Ieu bisa kapanggih dina kaca 283 na 284 dina A Guide ka Awak Manajemén proyék ngeunaan Pangaweruh (PMBOK® Guide)- Kalima Edition. The PMBOK® Guide proposes nu PMS ngagunakeun a adun of aptitudes husus, individu, sarta connectional cooperate suitably kalawan jeung ngawasan manjangkeun kolega. PKS ngajak PMS hukuman tilu abilities atawa patempatan pikeun prestasi:

3 Manajer kaahlian Project pikeun ngaronjatkeun Project Tim Sukses

1. Jadi pelopor a

  • dampak sosial - PMS bisa pangaruh manjangkeun kolega 'perasaan, conclusions sarta ngalaksanakeun. PMS bisa ngagunakeun dampak sosial tina sababaraha titik of view, contona, congruity, sosialisasi, beurat peer, dutifulness sarta pangaruh kana dampak manjangkeun kolega nedunan.
  • Nyusunna impian - PMS kudu boga kapasitas ningali produk ahir. PMS teu bisa nyadiakeun hidayah dina perjalanan venture tanpa nyaho tujuan nu tangtu.
  • Atur tangtu - PMS bisa nganyatakeun dasarna na kalawan nyata dimana grup akang sareng masihan arah dina metoda paling pinter mun anjog.
  • Rouse - PMS kudu meunang hirup akang. kolega Rousing tiasa nyandak sababaraha struktur, contona, nyieun individu kudu neangan hal rengse, ngeusian individu jeung inclination meunang hal dipigawé sarta méré pikiran ngeunaan accomplishing hal.
  • Mentor / memotivasi - PMS bisa mentor jeung nu lianna rouse. Éta bisa masihan pelatihan atanapi kamajuan ka kolega venture ku ngarojong aranjeunna dina accomplishing tujuan venture biasa. Éta bisa babagi encounters, tawaran exhortation, masihan arah sarta babagi skill maranéhanana.
  • Ngabantu jeung bolster batur - PMS kedah masihan pitulung sarta ngarojong kana Modal kolega di endeavors maranéhna pikeun ngalengkepan tujuan venture biasa. Ieu ngirimkeun pesen nu prestasi hasil dibagikeun kudu jadi ahli ku kolaborasi a. PMS bolster manjangkeun kolega, sarta thusly, manjangkeun kolega bolster aranjeunna.
  • Ngahontal tujuan dibagikeun - PMS diatur tujuan anu bisa didéteksi sarta boga produk ahir quantifiable. Tujuan bisa mibanda sahanteuna hiji gol bisa dilakonan di jero hiji bentang waktos netep. Hal ieu méré manjangkeun kolega rasa ngabogaan tempat.
  • Kadali na koordinat batur - PMS mingpin grup kalayan méré hidayah, prakarsa jeung exhortation. PMS muncul tur netelakeun kumaha, iraha, dimana, jeung kumaha.

2. janten persuasif

  • Janten persuasif - PMS bisa ngayakinkeun. Prosedur ieu garapan pikeun ngarobah nagara pikiran nuju hiji kasempetan ku ngamangpaatkeun Kecap diwangun atawa dikaitkeun jeung kedah mungkin lulus dina data, sentiments, pamikiran atawa adun tina ieu.
  • Unmistakably museurkeun eloquent / posisi - PMS kedah nganyatakeun pikiran dasarna, plainly na viably ngamangpaatkeun istilah lugas.
  • Ngagunakeun perhatian sapinuhna - PMS halah tos rengse difokuskeun naon anu keur ceuk sabalikna saukur "dédéngéan" pesen tina spéker. Ngaliwatan fokus, anu PM bakal nampi significance asli tina sawala. Ieu bisa garapan pikeun némbongkeun hormat keur spiker, anu bakal nulungan di tumuwuh Hubungan hébat sareng kolega venture.
  • Mindfulness / tinimbangan ngeunaan posisi béda - PMS kedah ngadamel diri mindful of sareng masihan pamikiran luyu pikeun museurkeun diangkat ku kolega venture lianna. Dina ngalakukeun sakumaha misalna, anu PM expands kantétan group ku ngirim pesen yén anjeunna atanapi manehna Wasalam conclusions na info nu kolega venture '.
  • Alamat isu ngan imperatif - PMS kedah ngagunakeun kapasitas maranéhna pikeun ngakuan jelas antara isu penting ti nyimpang atanapi clamorous. Di titik nalika grup venture nilik kapasitas ieu, eta ngawangun hal na hal maranéhanana keur PM.
  • Ngahontal assentions - PMS baris konsultasi kalayan everybody kaasup kolega. PMS kedah ngagunakeun kapasitas maranéhanana pikeun ngahontal satuju jeung individu ti titik alternatif of view noél basa di understandings.

3. Jadi lulugu mangrupa

  • Nampi dalapan tahapan ieu mun settle on pilihan anjeun paling grounded:
  • Ngabédakeun jeung mupus nepi masalah.
  • Mutuskeun jalan ngaluarkeun jeung megatkeun kana potongan littler.
  • Rencanana patarosan, ngumpulkeun data jeung transformasi kana data.
  • Urutan / nyusun / ngumpulkeun / abridge data tur ngagunakeun eta junun.
  • Conceptualize sarta ngagunakeun intuisi horizontal mutuskeun pendekatan sampurna pikeun nangtukeun masalah sakumaha sanajan waktos na aset éta teu hiji imperatif.
  • Milih lamun data tambahan fundamentally bakal ngabantu susunan nu.
  • Mertimbangkeun bagian gede tina pilihan; nyokot hiji nu ampir koordinat susunan sampurna.
  • Ngaéksekusi pilihan; tetep hiji panon on kumaha ogé susunan ngangkat netep masalah.
  • Ngamangpaatkeun campuran administrasi, dampak na kapamimpinan dasar abilities relational baris ngaronjatkeun probabilitas hiji direktur venture ngeunaan prestasi grup. Dina titik nalika kolega ningali ngawas venture ngamangpaatkeun hiji sakabéh sabudeureun dilaporkeun, nunjukkeun tur lugas pendekatan, hal maranéhanana sarta mésér dina keur nu bagian sarta venture bakal increment.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!