Blog

Patarosan ITIL sarta waleran
22 Jun 2017

Sampel Patarosan na Jawaban pikeun ITIL Ujian 2017

/
dipasang Ku

ITIL Ujian 2017 - Patarosan Sampel sarta Jawaban

ITIL mangrupa susunan lila pikeun manajemén jasa IT nu ngaluyukeun ladenan IT jeung kaperluan bisnis. Nyaho rudiments of ITIL aya dina ragam ieu kritis pikeun asosiasi. sertifikasi ITIL familiarizes para ahli jeung rudiments of ITIL sarta palaksanaan na. Di dieu aya sababaraha conto patarosan na jawaban pikeun ujian.

1. Kumaha carana sangkan ITIL pitulung ngurangan waragad sarta nampik biaya agrégat tina ngilikan keur Investasi IT?

Investasi IT na staf megatkeun timetables karya maranéhanana salaku karya nu teu dipesen bakal butuh leuwih karya diatur. ITIL nyandak asosiasi eureun siklus ieu sareng empowers wawakil konsentrasi dina biaya agrégat tina ngilikan jeung karya sejenna di wewengkon maranéhanana kaahlian.

2. Saha mampuh milih urutan parobahan diusulkeun jero hiji prosés Manajemén Robah patuh ITIL?

pilihan kasebut ilaharna dicokot ku Robah Manager. Anjeunna jaminan yén ventures ngahontal cita maranéhanana jero sajauh mungkin sarta belanja watesan ku ngembangna panarimaan worker na utilization. Anjeunna concentrates on parobahan prosés bisnis, bagian pakasaban, frameworks sarta inovasi sarta pergaulan strukturna.

3. What is the assessment dipigawé sanggeus Robah a geus dieksekusi disebutna?

assessment disebut Pos Palaksanaan Review (Pir). Ieu review sarta pangajen ti total solusi kerja. Ieu dipigawé sanggeus ngajalankeun hirup, dina sababaraha kasus sanggeus culmination of venture di. The Pir assesses nu adequacy tina kerangka kamajuan sanggeus kerangka geus di kaayaan kreasi keur sabudeureun genep bulan.

4. prosés Naon of ITIL ensures anu pakaitna weruh ngeunaan inovasi anyar jeung ngembang?

Manajemén kapasitas jaminan yén pakaitna tetep mindful of ngembang inovasi. Ieu confirms yén kerangka IT geus bisa diasupan wanoh sampurna dina polumeu nu bener dina hiji ongkos luyu kalayan efektivitas luar biasa.

5. Dina kasempetan kaluar yén hiji Service Level Manajer perlu negeskeun ngeunaan mana dina meja Service internal bakal ngajawab bisa laju nu tangtu nelepon jero 10 detik, nu ngalaporkeun perjanjian Service meja pikeun kabutuhan ieu bakal dirékam?

Aya aya hiji perjangjian ngaranna perjangjian tingkat operasional (Ola) nu depicts kumaha has IT bunches dina rencana organisasi nepikeun layanan atanapi hiji susunan jasa. Hal ieu dimaksudkeun pikeun ngurus isu ngeunaan IT storehouses ku nunjukkeun hiji susunan kriteria sareng ladenan IT bisa dipigawé ku tiap kantor.

6. Nu dua Service Manajemén prosés ngagunakeun strategi manajemén jeung ujian bahya?

Dua prosés anu IT Service continuity Manajemén sarta Manajemén kasadiaan.

7. Netelakeun Service portopolio, inventory Service sarta pipa jasa istilah.

Service portopolio: Ieu dicirikeun ladenan ditawarkeun ku supplier jasa crosswise leuwih rupa pasar sarta klien. Service portopolio Manajemén ngurus jeung portopolio jasa. Eta jaminan yén supplier jasa boga jasa papanggih hasil bisnis penting dina tingkat sah tina lamunan.

Service indéks: Ieu sawaréh ti Service portopolio. Ieu direkam dina jasa disiapkeun bisa ditawarkeun ka klien. indéks jasa IT rékaman aset jeung kurban tina hiji pakaitna inovasi diaksés.

pipa Service: Ieu incorporates jasa keur dikeureuyeuh. Ieu ceramah ngeunaan jasa hareup anu ku na ku keur dikeureuyeuh ku supplier jasa.

8. Netelakeun CMIS, Amis tur KEDB.

Kapasitas kerangka informasi Manajemén (CMIS): Ieu mangrupa susunan kapasitas yayasan IT, make jeung informasi palaksanaan dirakit teras nahan jauh di sahanteuna hiji basis data.

Manajemén diakses kerangka informasi (Amis): Ieu mangrupakeun kolong maya sadaya inpormasi Manajemén kasadiaan nempatkeun jauh di sagala rupa wewengkon fisik.

database kasalahan dipikawanoh (KEDB): A blunder dipikawanoh mangrupa masalah ku supir utama dirékam sarta gawé di sabudeureun. elemen halus unggal kasalahan dipikawanoh urang nu dirékam dina database blunder Dipikawanoh.

Hal ieu prescribed mun buka latihan ITIL supados urang néangan meunang kasempetan pikeun connect with guru master na sapanjang garis ieu increment pangaweruh maranéhna base.Checkout nu Prak karir saterusna nepi Ngalakonan sertifikasi ITIL.

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!