Blog

sikat nepi kaahlian anjeun kalawan kursus hat beureum
28 Dec 2017

36 Best Red Hat Kursus-kursus Latihan sikat nepi kaahlian Anjeun

/
dipasang Ku

Daptar eusi

Red Hat Certified Rakan Cimanuk

Grup jalma Red Hat Certified Pelatihan Rakan (RHCTP) ngabantuan Red Hat item accomplices sarta klien ngaéksekusi kreatif, arrangements savvy yén nepikeun diri asli. The RHCTP salawasna tetep nepi hiji kolam renang kamampuh Red Hat disiapkeun na ensured individu nu mangrupakeun adun sora wannabe ngalaman ahli. Aya vast pangabisa kolam renang anu terus needing nuliskeun atawa nyetél Kapercayaan maranéhanana dina Open Source spasi inovasi nu overwhelmed ku Red Hat affirmed angkatan gawé. The RHCTP jalma group nyokot sanggeus Red Hat modul atikan underscores on qualities bari mere Nyiapkeun waleran pikeun klien tungtung. The RHCTP jalma group jalan kalawan Red Hat nepikeun vital, haul panjang, jawaban adaptable for papanggih klien perlu IT.

Téhnologi Leyuran inovatif mangrupakeun Certified Red Hat Pelatihan Rakan. Téhnologi inovatif Leyuran (Red Hat Pelatihan Rakan) nawarkeun Kursus-kursus Red Hat Certified Pelatihan online / dipegatkeun di wewengkon unik 9 di India: Bangalore, Purwakarta, Cirebon, Gurgaon, Cimahi, Kolkata, Sukabumi, Noida na Pune.

 

Kursus-kursus Pelatihan 36 Best Red Hat Cetified

Naha nu nuju overhauling WS Rendra atawa gedong abilities anyar ngagurilap, ieu téh tempat sagalana dimimitian. errands Ace konci pikeun Red Hat perusahaan Linux®, Red Hat JBoss® middleware, Red Hat OpenStack® Platform, sarta éta mung ujung gunung es nu.

Peruse rundown pinuh kami tina Red Hat kursus Pelatihan Certified sarta manggihan kursus anu hade pikeun anjeun.

1. hat Beureum - RHCSA on RHEL 7

Red Hat energizes sagala kamungkinan pikeun RHCSA mertimbangkeun nyokot sahenteuna salah sahiji kelas resmi instruksional -na pikeun meunang siap. Partisipasi dina kelas ieu henteu diperlukeun, sarta hiji bisa nyandak ngan hiji ujian. Sababaraha pesaing éféktif anu geus datang ka kelas sakumaha tina kiwari ngabogaan abilities sarta informasi signifikan ngalaporkeun yén kelas miboga hasil konstruktif pikeun aranjeunna.

2. hat Beureum - RHCE on RHEL 7

Pikeun procure nu credential RHCE, salah kedah ogé lulus Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) ujian. Si tiasa enlist di na nyandak ujian RHCE tanpa munggaran sanggeus lulus ujian RHCSA, kumaha RHCE negeskeun moal dikaluarkeun dugi duanana Kapercayaan nu earned ku saingan hiji. Mun harepanana a teu acan earned RHCSA, Red Hat baris tahan saingan urang ujian catetan RHCE sarta bakal append catetan nu keur catetan RHCSA hiji Ngalamar 'sakali deui ieu earned dina titimangsa engké.

Red Hat ngarojong sagala kamungkinan pikeun RHCE mertimbangkeun nyokot sahenteuna salah sahiji kelas instruksional resmi na rencana. Partisipasi dina kelas ieu henteu diperlukeun, sarta hiji bisa nyandak ngan hiji ujian. Sababaraha Ngalamar éféktif anu geus datang ka kelas sakumaha tina kiwari ngabogaan aptitudes berehan jeung diajar laporan yén kelas miboga hasil mangpaatna pikeun aranjeunna.

3. hat Beureum perusahaan Performance Tunning

Red Hat empowers sadayana contender keur Red Hat perusahaan Performance Tuning kaahlian ujian (EX442) mertimbangkeun nyokot Red Hat bijil tina kaahlian dina Performance Tuning (RH442) kelas instruksional. Partisipasi dina kelas ieu henteu diperlukeun, jadi salah sahiji bisa nyandak ngan ujian. Sababaraha pesaing fruitful anu geus datang ka kelas sakumaha tina kiwari ngabogaan aptitudes considerable sarta informasi geus ngalaporkeun yén kelas miboga hasil konstruktif pikeun aranjeunna.

4. Redhat JBoss Aplikasi Administrasi I

Pangalaman teh kesiapan pangalusna pikeun ujian. Jadi anu jadi meureun nya, individu malah ngalaman di ditu di dieu gaduh liang dina wawasan maranéhanana, jadi Red Hat empowers sagala kamungkinan pikeun RHCJA mertimbangkeun nyokot JB248 JBoss pikeun Kuncén I tangtu. Tangtu ieu presents titik jeung bisa janten suplement giat kana involvement na hiji pituduh penting dina kesiapan pikeun ujian.

5. hat Beureum JBoss Aplikasi Administrasi II

Red Hat prescribes yén hopefuls meunang Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) atanapi Red Hat Certified Insinyur (RHCE) sateuacan endeavoring ujian ieu, acan atawa anu diperlukeun. A pamahaman gagasan puseur di Java perusahaan Edition mangrupakeun mantuan, kumaha pesaing teu kedah insinyur atawa teu ujian ieu ngawengku errands aplikasi kamajuan.

Pikeun mantuan Anjeun nyetel, anu maksud ujian nyorot zona errand anjeun tiasa mudahan ningali katutupan di ujian. maksud ieu dilarapkeun ka duanana JBoss EAP 7.

6. RHCSA Rapid Lagu Tangtu (RH199)

Ieu ngagabungkeun Red Hat System Administrasi I jeung II dina Pace rusuh The RHCSA Rapid Lagu Tangtu (RH199) nangtukeun jeung Beureum Hat® perusahaan Linux®7 na dimaksudkeun keur understudies anu sakumaha tina kiwari mibanda involvement badag kalayan organisasi Linux. The survey kursus errands katutupan di Red Hat System Administrasi I (RH124) jeung II (RH134) dina hiji Pace quickened.

Dina fruition écés bahan, understudies halah jadi disiapkeun pikeun nyokot Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) ujian.

Candak catetan tina: Tangtosna ieu expands on pamahaman ayeuna hiji understudy ngeunaan muatan garis dumasar Linux Ubuntu kerangka organisasi. Understudies halah boga kapasitas sangkan ngaéksekusi nyalukan biasa ngamangpaatkeun cangkang, digawekeun ku pilihan muatan dasar, sarta dibere kaca lalaki keur bantuan tawaran. Understudies tanpa émbaran ieu unequivocally ngadesek nyandak Red Hat System Administrasi I (RH124) jeung II (RH134).

7. hat Beureum OpenStack Administrasi (CL210)

Ngenalkeun, ngatur, sarta tetep nepi lingkungan komputasi disebarkeun ngamangpaatkeun Red Hat OpenStack Platform. Tangtu ieu nembongkeun huluna kerangka kumaha sangkan ngaéksekusi lingkungan komputasi disebarkeun ngamangpaatkeun Beureum Hat® OpenStack® Platform, kaasup ngadegna, setelan, sarta rojongan.

Tangtu ieu ogé bisa mantuan meunang Anjeun siap kanggo Administrator Red Hat Certified System dina ujian Red Hat OpenStack (EX210).

Tangtu ieu gumantung kana Red Hat OpenStack Platform 8.

Red Hat OpenStack Administrasi II (CL210) Kitu ogé bakal ngamimitian move ti menata OpenStack ngamangpaatkeun cakrawala nepi ngamangpaatkeun panganteur garis ordo dibawa babarengan. kaahlian ujian katutupan di kursus ngawengku: ngatur Red Hat OpenStack Platform ngamangpaatkeun Diréktur OpenStack, ngawasan administrasi klien, ventures, rasa, patempatan, gambar, sistem, sarta stockpiling kuadrat, computerization (skala-kaluar na downsize), sarta fabricate gambar dirobah.

8. Beureum CloudForms hat Hybrid Manajemén Awan

Angka kaluar kumaha carana maén kaluar hiji susunan kaayaan sarta setelan tina Red Hat CloudForms. Red Hat CloudForms Hybrid Awan Manajemén nembongkeun maneh kumaha maén kaluar hiji rarancang kaayaan sarta setelan tina Red Hat CloudForms.

Beureum Hat® bijil tina kaahlian dina Awan Manajemén Hybrid mangrupa ujian deklarasi dumasar palaksanaan. Jalma anu acquire Red Hat bijil tina kaahlian dina Awan Manajemén Hybrid geus ditémbongkeun ka aptitudes jeung diajar pikeun ngirim tur nungkulan hiji yayasan virtualization ngamangpaatkeun Red Hat CloudForms.

  • Panyekel tina bijil tina kaahlian dina Awan Manajemén Hybrid bisa maénkeun kaluar errands dibéré bareng:
  • Nepikeun Red Hat CloudForms
  • Ngarancang Red Hat CloudForms mun panganteur sareng sahanteuna hiji suppliers virtualization
  • Ngagunakeun Red Hat CloudForms nedunan errands administrasi keur frameworks virtual

9. hat Beureum System Administrator III

Dilegakeun kapasitas Anjeun ngadalikeun frameworks Linux Ubuntu jeung meunang siap pikeun ujian Anjeun Red Hat Certified Insinyur (RHCE).

Beureum Hat® System Administrasi III (RH254), dicirikeun ku Red Hat perusahaan Linux Ubuntu, ® 7, dimaksudkeun keur ngalaman Linux Ubuntu direksi kerangka anu tahan hiji Administrator Red Hat Certified System (RHCSA®) konfirmasi atanapi aptitudes sarua jeung anu perlu widen kapasitas maranéhna ngatur frameworks Linux Ubuntu dina hiji tingkat bagean.

Jumlah pastina ieu dipuseurkeun di sabudeureun ngirim tur overseeing Sistim server ngajalankeun nyimpen Domain Ngaran Service (DNS), MariaDB, Apache HTTPD, Postfix SMTP nullclients, ngatur catetan kurban ka jaringan File System (NFS) jeung Server Pesen Blok (SMB), initiators jeung target iSCSI , ngembang pangatur na setups firewalld, sarta utilization of Bash cangkang scripting mun robotize, desain, sarta nalungtik kerangka. Ngaliwatan alamat jeung leungeun-on Labs, understudies anu geus sacara resmi earned nu negeskeun RHCSA bakal dibere ka sadaya abilities katutupan ku Red Hat Certified Insinyur (RHCE) ujian (EX300).

10. Beureum hat perusahaan clustering sarta Manajemén Panyimpenan

Outline jeung nepikeun kebat diakses tinggi. pekat, leungeun-on Beureum Hat® High kasadiaan clustering The (RH436) tangtu nembongkeun stockpiling administrasi, anu Red Hat High kasadiaan Tambahkeun-Di, sarta inovasi stockpiling nu dibagikeun dikirimkeun ku Red Hat Global Gambar System 2 (GFS2) jeung Red Hat Gluster Panyimpenan .

Dijieun pikeun manajer senior kerangka Linux®, tangtos 4 poé ieu unequivocally negeskeun latihan dumasar-lab. Anjeun bakal angka kaluar kumaha carana ngirim tur ngawasan dibagikeun kapasitas na server bunches nu masihan administrations Sistim diduga diaksés ka lingkungan bagean misi-dasar.

Tangtu ieu ogé mantuan Anjeun rencanana pikeun Red Hat bijil tina kaahlian dina High kasadiaan ujian clustering (EX436).

11. hat Beureum deployment perusahaan sarta Manajemén Systems (RH401)

Angka kaluar kumaha carana ngenalkeun server Red Hat Satelit tur ngagunakeun eta pikeun ngirim tur ngawasan frameworks. Beureum Hat® perusahaan deployment sarta Manajemén Systems investigates ideu jeung téhnik vital pikeun fruitful organisasi skala expansive tur administrasi frameworks Red Hat perusahaan Linux®.

Tangtu ieu téh di Red Hat Satelit 5.

Understudies bakal angka kaluar kumaha carana ngenalkeun jeung ngagunakeun server Red Hat Satelit nu statusna ningkat ngawalon nepikeun jeung ngawasan frameworks. Nyanghareupan ahir tangtu ieu, understudies bakal geus dijieun bundles rpm tinangtu sorangan jeung bakal geus garapan Subversion mun ngawasan parobahan rékaman. Tangtu ieu ogé bisa mantuan rencana pikeun Red Hat bijil tina kaahlian dina deployment sarta Sistem Manajemén (EX401) ujian.

12. hat Beureum Administrasi Satelit 6 (RH403)

Angka kaluar kumaha carana ngenalkeun Red Hat Satelit 6

Red Hat Satelit 6 Administrasi (RH403) mangrupakeun tangtu dumasar-lab nu investigates ideu jeung téhnik penting pikeun fruitful administrasi skala badag frameworks Beureum Hat® perusahaan Linux®. anggota tangtu bakal angka kaluar kumaha carana ngenalkeun Red Hat Satelit 6 on server sarta populate eta kalawan bundles programming.

Tangtu ieu gumantung kana Red Hat perusahaan Linux Ubuntu 7 jeung Red Hat Satelit 6.

Understudies bakal ngagunakeun Red Hat Satelit nungkulan daur hirup pamutahiran produk tina hiji host Kadaftar jeung desain, sarta angka kaluar kumaha carana susunan geus ngagabung kalayan programming tur administrasi setelan Wayang kana ngirim.

13. hat Beureum perusahaan Virtualization

Meunang kumaha Butuh diperlukeun pikeun ngirim tur ngawasan kaayaan maya. Red Hat Virtualization (RH318) instructs chairmen kerangka ngalaman kumaha ngagunakeun komponén virtualization of Beureum Hat® perusahaan Linux® oversaw ngaliwatan Red Hat Virtualization suite.

Understudies laun aptitudes jeung informasi ka viably ngadamel, ngirim, ngawasan, sarta mindahkeun Linux Ubuntu mesin virtual facilitated on boh hubs Red Hat Virtualization Hypervisor committed atanapi server Red Hat perusahaan Linux Ubuntu ngamangpaatkeun Red Hat Virtualization Manager.

Tangtu ieu ogé mantuan pesaing meunang siap pikeun Red Hat Virtualization Administrator ujian (EX318), nu, upami kaliwat, acquires aranjeunna teh Red Hat Certified Virtualization Administrator (RHCVA) negeskeun.

14. hat Beureum Arsitéktur Panyimpenan Ceph na Administrasi

Angka kaluar kumaha carana ngatur Red Hat Ceph Panyimpenan jeung koordinat kalawan Red Hat OpenStack Platform. Beureum Hat® Ceph Panyimpenan Arsitéktur na Administrasi (CEPH125) nyaeta salembar susunan munculna Téhnologi tina kursus ti Red Hat Cimanuk. Tangtu lima dinten ieu dimaksudkeun pikeun chairmen kapasitas atanapi pangurus awan anu kudu ngirimkeun Red Hat Ceph Panyimpenan di sakuliling generasi maranéhanana sarta ogé sakuliling OpenStack® maranéhanana.

Red Hat Ceph Panyimpenan Arsitéktur na Administrasi (CEPH125) anu terstruktur sabudeureun popotongan 3. The sempalan poko mangrupa jero sarta sudut pandang kaluar tina rékayasa Red Hat Ceph Panyimpenan jeung mere tungtunan keur conveying Red Hat Ceph Panyimpenan, kaasup nu Ceph Panyimpenan Kluster, anu Ceph Objék gateway, sarta Ceph Blok Alat. The sempalan kadua concentrates on operasi sapopoé of kebat Ceph Panyimpenan bareng jeung sababaraha nalungtik tur tuning dasar strategi nu overseers kapasitas bisa migunakeun méré 24 × 7 diakses tina kerangka kapasitas. Bagian katilu nyertakeun koordinasi tina Ceph Panyimpenan Kluster kalawan glance na Cinder di Red Hat OpenStack Platform. sempalan ieu Sajaba nyertakeun ngarancang Red Hat Ceph Panyimpenan salaku swap pikeun Swift tur koordinasi eta kalawan Keystone.

15. hat Beureum OpenStack Administrasi I

Angka kaluar kumaha carana ngenalkeun, desain, ngagunakeun, sarta tetep nepi Red Hat OpenStack Platform. Red Hat OpenStack Administrasi I (CL110) dimaksudkeun keur huluna kerangka anu proposing mun actualize lingkungan komputasi disebarkeun ngamangpaatkeun Red Hat OpenStack® Platform.

Tangtu ieu gumantung kana Red Hat OpenStack Platform 8.

Tangtu ieu bakal ngalatih understudies pikeun ngawanohkeun hiji bukti-of-gagasan, ngatur, ngagunakeun, sarta tetep nepi Red Hat OpenStack Platform. Tangtu ieu nyertakeun administrations puseur: kapribadian (Keystone), pasagi stockpiling (Cinder), gambar (glance), pangatur (neutron), inohong jeung controller (Nova), sarta dasbor (cakrawala).

16. hat Beureum OpenStack Administrasi II

Ngenalkeun, ngatur, sarta tetep nepi lingkungan komputasi disebarkeun ngamangpaatkeun Red Hat OpenStack Platform. Tangtu ieu nembongkeun overseers kerangka kumaha sangkan ngaéksekusi lingkungan komputasi disebarkeun ngamangpaatkeun Beureum Hat® OpenStack® Platform, kaasup ngadegna, setelan, sarta upkeep.

Tangtu ieu ogé bisa mantuan meunang Anjeun siap kanggo Administrator Red Hat Certified System dina ujian Red Hat OpenStack (EX210).

Tangtu ieu gumantung kana Red Hat OpenStack Platform 8.

Red Hat OpenStack Administrasi II (CL210) Kitu ogé bakal ngamimitian move ti menata OpenStack ngamangpaatkeun cakrawala nepi ngamangpaatkeun panganteur jalur dibawa bareng ngecas. kaahlian ujian katutupan di kursus ngawengku: desain Red Hat OpenStack Platform ngamangpaatkeun Diréktur OpenStack, ngawasan administrasi klien, ventures, rasa, patempatan, gambar, sistem, sarta stockpiling kuadrat, computerization (skala-kaluar na downsize), sarta nyusunna gambar tweaked.

17. Red Hat CloudForms Hybrid Administrasi Awan

Angka kaluar kumaha carana maén kaluar hiji rarancang kaayaan sarta setelan tina CloudForms Hat Beureum. Red Hat CloudForms Hybrid Awan Administrasi (CL216) nembongkeun maneh kumaha mendesain sarta ngagunakeun Red Hat CloudForms.

Understudies bakal angka kaluar kumaha carana maén kaluar hiji rarancang kaayaan tina CloudForms, kaasup Red Hat perusahaan Virtualization, hajar inspecting na consistence arrangements, mesin virtual susunan (VMs), sarta nganteurkeun laporan béda.

18. Red Hat CloudForms Hybrid Awan Operasi

Angka kaluar kumaha carana ngagunakeun Red Hat CloudForms apparatuses wawasan. Red Hat CloudForms Hybrid Awan Operasi (CL218) nembongkeun maneh kumaha ngagunakeun Red Hat Alat CloudForms wawasan. Understudies bakal angka kaluar kumaha carana ngajalankeun mechanization highlights, nyetél abilities Pangukuran, susunan nu inventory na kauntungan, sarta alarm desain.

19. Apache Qpid Olahtalatah kalawan topi Beureum perusahaan Linux Ubuntu OpenStack Platform

Ngaéksekusi Apache Qpid salaku benefit mandiri atawa salaku komponén Red Hat perusahaan Linux Ubuntu OpenStack Platform. Apache Qpid Olahtalatah kalawan Beureum Hat® perusahaan Linux® OpenStack®Platform (CL314) nyaéta pikeun executives kerangka, overseers awan, sarta pangurus awan anu rencanana actualize Apache Qpid salaku benefit mandiri atawa salaku komponén Red Hat perusahaan Linux Ubuntu OpenStack Platform.

20. RabbitMQ Olahtalatah kalawan topi Beureum OpenStack Platform

Actualize RabbitMQ salaku benefit mandiri atawa salaku komponén Red Hat OpenStack Platform.

Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun chairmen kerangka, direksi awan, sarta pangurus awan anu hartosna sangkan ngaéksekusi RabbitMQ salaku benefit mandiri atawa salaku komponén Red Hat OpenStack Platform.

RabbitMQ Olahtalatah kalawan Red Hat OpenStack Platform nya sapotong susunan inovasi rising tina kursus ti Red Hat Cimanuk. Rising kursus inovasi anu sorot na usefulness dipuseurkeun sarta diarahkeun kawas Labs dipandu.

21. Kasadiaan tinggi jeung hat Beureum OpenStack Platform

Candak dina ngeunaan unsur-diakses tinggi jeung alat tina Red Hat OpenStack Platform.

Kasadiaan tinggi pikeun Beureum Hat® OpenStack® Platform (CL332) nyaéta pikeun executives kerangka sarta pangurus awan getol kana diakses tinggi pikeun Red Hat OpenStack Platform. Tangtu ieu méré hiji terjun langkung profound kana komponén-diakses tinggi jeung alat ti Tangtu kami Red Hat OpenStack Administrasi (CL210).

Tangtu ieu utilizes nu arrangements sumber bunching kabuka sarta tinggi-diakses luhur sadia jeung mere hiji rencana tebih ngahontal kana ngahubungkeun poto eta sareng Red Hat OpenStack Platform. Understudies bakal ngaéksekusi unggal administrations dina cara jeung test failover pisan diasupan kaayaan. Understudies bakal ngagunakeun pacemaker, Corosync, instrumen CMAN, sarta HAProxy sangkan ngaéksekusi grup jeung alat-diakses tinggi lianna.

22. Kamekaran Aplikasi Red Hat JBoss perusahaan I

Jieun, uji, sarta tetep nepi aplikasi Java ee-agreeable ti mimiti nepi ka ahir

Diajukeun pikeun désainer Java ™ pertengahan tingkat, JBoss® perusahaan Development Aplikasi (JB225) acquaints anjeun kalawan struktur Java ee 6, rinci, sarta programming aplikasi interfaces (API).

Jieun, test, tetep nepi Java ee-konsisten aplikasi

Angka kaluar kumaha carana sangkan, uji, sarta tetep nepi aplikasi Java ee-agreeable ti mimiti nepi ka ahir ngamangpaatkeun basis Kuwu Beureum Hat® JBoss pamekar Studio.

Jieun hiji kalakuan aplikasi Java lengkep mangpaat

Tebih ngahontal alamat na hal ngagunakeun lega, leungeun-on Labs Ngenalkeun maneh kalawan aplikasi bisnis badag kamajuan ngamangpaatkeun Red Hat JBoss perusahaan Aplikasi Platform 6, konteks jeung Dependency I, Arquillian, JBoss Hibernate, RESTEasy, HornetQ, sarta kamajuan patali lianna sangkan a lengkep venture praktis aplikasi Java.

Fabricate jumlahna, aplikasi bagean multitier

Angka kaluar kumaha carana fabricate jumlahna, aplikasi bagean multitier panyorot a JavaServer nyanghareup (JSF) 2 online tungtung hareup, hiji API Java keur katentreman Web Services (JAX-RS) lapisan, mangrupa perusahaan JavaBeans (EJB) lapisan, sarta Java kegigihan API (JPA) lapisan kapinteran, ngamangpaatkeun pangalusna-latihan konfigurasi, coding, sarta sistem nguji.

23. Mantau sareng hat Beureum JBoss Network Operasi

A Point Single Of Control nyebarkeun, Atur, Jeung Monitor anjeun Red Hat Jboss Perusahaan middleware Produk, Aplikasi, Jeung Layanan.

Red Hat JBoss Operasi Network, bagian konci tina kurban oversaw Red Hat JBoss, témbong digawé di administrasi sarta mariksa abilities mun hasil ngokolakeun mayoritas kaayaan aplikasi Red Hat JBoss anjeun, nulungan anjeun ningkatkeun produktifitas operasional, ngurangan biaya, jeung ngajamin positif cobaan pikeun klien tungtung Anjeun.

Red Hat JBoss Operasi Network, hiji segmen konci tina kurban oversaw Red Hat JBoss, témbong digawé di administrasi sarta mariksa Kamampuh mun adequately ngatur bagian gede kaayaan aplikasi Red Hat JBoss anjeun, nulungan anjeun ningkatkeun produktifitas operasional, ngurangan biaya, jeung ngajamin a cobaan positif pikeun klien tungtung Anjeun.

24. Kamekaran SwitchYard kalawan topi Beureum JBoss ngahiji Service Works

Kamekaran SwitchYard kalawan Red Hat JBoss ngahiji Service Karya Tangtu conveys a review ngeunaan JBoss ngahiji Service Works jeung kumaha SwitchYard fits jero bagéan anak, trailed ku portrayals tina sababaraha bagéan SwitchYard-disadiakeun anu streamline pamakéan benefit, kaasup JavaBean, Onta, Aturan, sarta Usaha prosés Modél na notasi (BPMN). Ieu trailed ku portrayal sarta pamakéan sababaraha panto na dasi nu ngidinan insinyur cooperate antara lingkungan SwitchYard jeung "dunya luar". Conto entryway ieu / dasi ngasupkeun HTTP, sabun, SQL, sésana, informing (JMS), mail, sarta éta mung ujung gunung es nu. Téma handap ngasupkeun utilization of Validators jeung transformasi kana intercede eusi pesen saperti eta kursus ngaliwatan kaayaan kombinasi, sarta Sajaba uji coba / metode ngungkulan. Kaamanan katutupan di bagian béda tangtu.

25. Kamekaran onta jeung hat Beureum JBoss ngahiji

Angka kaluar kumaha carana nyieun, actualize, uji, sarta ngirim desain kombinasi venture (EIP) - aplikasi dumasar ngamangpaatkeun Apache Onta.

Onta Development kalawan Beureum Hat® JBoss® ngahiji (JB421) mangrupakeun leungeun-on, tangtu dumasar-lab nu mere désainer Java ™ tur planners hiji pamahaman ti Apache onta jeung upgrades jeung alat Red Hat nawarkeun di rojongan tina onta kamajuan.

Onta kamajuan ieu dumasar kaluar sabudeureun:

  • Kursus nu characterize hiji golongan atawa aliran tina penanganan ngaliwatan sahanteuna hiji prosesor na titiktungtung
  • Prosesor anu nyieun rub, decipher, sarta ngarobah pesen jero aliran Onta.
  • Bagéan nu empower nyieun titiktungtung anu kolaborasi jeung dunya luar pikeun procuring na ngalirkeun pesen.

26. Nyieun Aplikasi workflow kalawan topi Beureum JBoss BPM Suite

Angka kaluar kumaha carana gabung penanganan prosés gawé di aplikasi bisnis.

Nyieun Aplikasi workflow kalawan Beureum Hat® JBoss® BPM Suite (JB427) kanggo insinyur sarta planners anu keukeuh ngumpulkeun penanganan prosés gawé di aplikasi bisnis.

Ngaliwatan leungeun-on Labs, understudy bakal nyandak dina rékayasa sarta unsur Red Hat JBoss BPM Suite, nu penting na propelled bisnis cecekelan demonstrating (BPMN 2.0), sarta rekonsiliasi proses pagawean kana aplikasi Java ™ SE sarta Java ee. Notwithstanding nyieun aplikasi prosés gawé, understudy bakal angka kaluar test kumaha Unit tur nalungtik pamadegan aplikasi ngamangpaatkeun Red Hat JBoss pamekar Studio. Understudies bakal angka kaluar kumaha carana ngirim prosedur bisnis jeung layar kaayaan runtime na.

27. Perusahaan Service deployment Beus kalawan topi Beureum JBoss ngahiji

Modal Service deployment Beus kalawan Red Hat JBoss ngahiji Hadirin bakal nyandak dina aptitudes diperlukeun pikeun ngawasan, ngirim, sarta redo Red Hat JBoss ngahiji jeung ngawangun nepi ideu puseur aplikasi basis OSGi ngamangpaatkeun komponén Red Hat JBoss ngahiji urang, diantarana: kebat administrasi Server ngawasan ... Tempo

28. hat Beureum JBoss A-MQ Development na deployment

Ngenalkeun, ngatur, ngawasan, sarta ngirim aplikasi OSGi-konsisten

Modal Service Bus (ESB) deployment kalawan Beureum Hat® JBoss® ngahiji mangrupakeun leungeun-asup kuliah nu mere System Kuncén na Java ™ désainer hiji pamahaman ti Red Hat JBoss ngahiji, hiji sirkulasi industri upheld of Apache ServiceMix.

Pamilon baris nyandak dina abilities diperlukeun pikeun ngawasan, ngirim, sarta redo Red Hat JBoss ngahiji jeung ngawangun nepi ideu puseur aplikasi basis OSGi ngamangpaatkeun elemen Red Hat JBoss ngahiji urang, di antarana:

  • administrasi pakét
  • administrasi server
  • Organisasi ku cara maké ngahiji lawon, Hawt.io, sarta Red Hat JBoss pamekar Studio

29. hat Beureum JBoss ngahiji Rapid Lagu

Candak jalur cepat overseeing JBoss ngahiji, JBoss AM-Q, sarta Apache Onta

Beureum Hat® JBoss® ngahiji Rapid Lagu (JB439) mangrupakeun Tangtu 5 poé nu mere Java ™ pamekar, modelers, sarta chairmen Red Hat JBoss ngahiji hiji pamahaman ti Red Hat JBoss ngahiji, Red Hat JBoss A-MQ (dealer Java Messaging Service ), sarta Apache Onta.

Candak dina aptitudes Anjeun kudu nyieun na ngaéksekusi kalakuan desain incorporation (EIP) ngamangpaatkeun Onta, jeung ngarasa kumaha nepikeun EIPs di Red Hat JBoss ngahiji-hiji buse benefit bagean (ESB) dumasar kana Apache ServiceMix. Saterusna, angka kaluar kumaha carana ngagunakeun Red Hat JBoss A-MQ-hiji platform informing di lampu tina Apache Onta.

30. RedHat Development JBoss Data Virtualization

Angka kaluar kumaha carana model sumber informasi jeung zat maya, contona, tabel, perspéktif, sarta sistim.

Beureum Hat® JBoss® Data Virtualization Development nembongkeun insinyur database na overseers cara model sumber informasi jeung zat maya, contona, tabel, perspéktif, sarta strategi. Ngaliwatan leungeun-on Labs, understudies bakal angka kaluar kumaha carana ngirim ieu elemen maya pikeun JDBC na utilization benefit wéb. Tangtu ieu ogé bisa mantuan pesaing akreditasi di tata maranéhna keur Red Hat bijil tina kaahlian dina Data Virtualization Ujian (EX450).

31. RedHat Development JBoss Data Grid

Angka kaluar kumaha carana ngenalkeun hiji matrix informasi, ngawangun nepi cagar a dumasar aplikasi, kebat sarta toko aman, tur langit téh wates ti dinya.

Beureum Hat® JBoss® Data Grid Development (JB453) concentrates dina susunan cadangan tur kontrol toko bagian. Understudies bakal angka kaluar kumaha carana meunang ka toko di perpustakaan jeung modus jauh (dimaksud jeung non-dimaksud). Ogé, understudies bakal angka kaluar kumaha carana ngamankeun frameworks informasi, encode correspondences informasi matrix, sarta moro ka jaringan informasi.

32. Authorizing Aturan kalawan Redhat JBoss BRMS

Angka kaluar kumaha carana panyipta sarta uji aturan ngamangpaatkeun UI grafis tina Usaha Tengah.

Nulis Aturan kalawan Beureum Hat® JBoss® BRMS (JB461) acquaints nu understudy jeung Red Hat JBoss BRMS aturan motor na kolong. Dina Tangtu ieu, understudies angka kaluar kumaha carana panyipta sarta aturan test ngamangpaatkeun UI grafis tina Usaha Tengah.

Tangtu ieu gumantung kana Red Hat JBoss BRMS 6.

33. Ngalaksanakeun jeung Redhat JBoss BRMS

A campuran Authoring Aturan (JB461) jeung ngamekarkeun Aturan Aplikasi sareng Red Hat JBoss BRMS (JB463).

Actualizing kalawan Beureum Hat® JBoss® BRMS consolidates eusi ti duanana Authoring Aturan kalawan Red Hat JBoss BRMS (JB461) jeung ngamekarkeun Aturan Aplikasi sareng Red Hat JBoss BRMS (JB463). Ieu nembongkeun examiners bisnis, ngatur désainer, sarta Java ™ insinyur aplikasi venture kumaha carana sangkan, test, nalungtik, jeung aturan bisnis kontrol.

Understudies aya titik ku titik nu diberekeun, leungeun-on kagiatan ngamangpaatkeun Red Hat JBoss pamekar Studio jeung Red Hat JBoss BRMS nu dimaksudkeun pikeun masihan understudies kasempetan sangkan tur ngawasan bisnis manages dina situasi kreasi. Tangtu ieu ogé bisa mantuan anjeun meunang siap pikeun Red Hat bijil tina kaahlian dina Ujian Usaha Aturan Manajemén (EX465).

34. Gedong Advanced Beureum Aplikasi hat perusahaan

Ngawangun nepi aptitudes anjeun ku leungeun-asup kuliah nu koordinat aplikasi hareup-na deui-kantor

Gedong Advanced Red Hat perusahaan Aplikasi (JB501) nyaeta salembar kursus insinyur Beureum Hat® JBoss®. kursus gumantung dina analisis kontekstual. Hayu urang hiji escalated, leungeun-asup kuliah dimana understudy koordinat aplikasi hareup-na deui-kantor.

kursus gumantung dina analisis kontekstual. Sababaraha Red Hat middleware item nu dipaké dina susunan kaasup Red Hat JBoss Data Grid, Red Hat JBoss perusahaan Aplikasi Platform, Red Hat JBoss BPM Suite, Red Hat JBoss ngahiji, sarta Red Hat JBoss A-MQ. understudy bakal ngagunakeun Java ™ ee 6, Java kegigihan API (JPA), bentuk bisnis, aturan bisnis, kursus Onta, nyimpen, jeung pinding dina reconciliations. Konsistén, dina séntral struktural jeung hormat ka outline, sakumaha aranjeunna dianggo nuju hiji susunan panungtungan. Understudies anu relied kana boga learning saméméhna jeung abilities fundaméntal dina item dipaké.

35. hat Beureum Administrasi Gluster Panyimpenan

Kirim surélék adaptable, stockpiling pisan diakses dina alat-alat kaluar deui-rak na dina kaayaan awan.

Tangtu ieu téh kanggo kerangka jeung kapasitas executives senior anu getol dina ngirim adaptable, kapasitas exceedingly diaksés dina alat-alat kaluar deui-rak na dina kaayaan awan.

Tangtu ieu gumantung kana Red Hat Gluster Panyimpenan 3.

Understudies bakal angka kaluar kumaha carana ngenalkeun, ngatur, sarta tetep nepi grup server Red Hat Panyimpenan. Jumlah pastina ogé baris nalungtik exceedingly diaksés dasar catetan Internet frameworks (CIFS) jeung frameworks dokumen Sistim (NFS) ngamangpaatkeun dimaksud trivial database (CTDB), dibawa bareng ngarekam jeung protes stockpiling, sarta geo-ulangan. Di panjang panungtungan, understudies bakal manggihan ngeunaan modul Hadoop pikeun Red Hat Panyimpenan, previews, sarta geo-ulangan.

Tangtu ieu bisa mantuan anjeun meunang siap pikeun Red Hat bijil tina kaahlian dina Hybrid Ujian Awan Panyimpenan (EX236).

36. Red Hat Administrasi III OpenStack (CL310)

Angka kaluar kumaha carana nepikeun, ngawasan, sarta ngatur kapasitas na OpenStack.

The Red Hat OpenStack Administrasi III (CL310) tangtu témbong leungeun-on lega Nyiapkeun pikeun overseers kerangka ngalaman dina cara ngagunakeun komponen stockpiling nu appropriated of Beureum Hat® Ceph Panyimpenan jeung abilities administrasi sistim OpenStack® neutron. Understudies bakal nyetél kaayaan Ceph jeung desain na salaku tungtung deui pikeun OpenStack, sarta ngatur sarta ngagunakeun unsur propelled of OpenStack neutron.

Tangtu ieu gumantung kana Red Hat OpenStack Platform 6.

Understudies bakal nyetel domain Ceph sarta susunan na salaku tungtung deui pikeun OpenStack, sarta rarancang jeung ngagunakeun komponén propelled of OpenStack neutron.

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!