Blog

sertifikasi rhce
11 Aug 2017

Sertifikasi RHCE - Kumaha mun jadi Insinyur Red Hat Certified

Naon RHCE?

sertifikasi RHCE

A Insinyur Red Hat Certified, sertifikasi RHCE teh "sertifikasi andalannya" ti Red Hat. Éta pertengahan ka maju sertifikasi tingkat tur bisa diamankeun ku Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) anu boga ditambahkeun kasadaran, pangaweruh, kaahlian jeung kamampuhan diperlukeun ti administrator Sistim senior di-muatan tina Red Hat perusahaan Linux® (RHEL ) sistem. sertifikasi RHCSA teh kualifikasi Éntri tingkat pikeun administrator sistem. Anjeun tiasa balik pikeun RHCE sakali geus dilatih pikeun RHSCA na earned sertifikasi Anjeun.

perusahaan Hat Beureum nawarkeun rupa tingkatan program sertifikasi. RHCSA sertifikasi nyaeta salah sahiji sertifikasi paling dibédakeun ti perusahaan Red Hat. Red Hat nawarkeun ujian sertifikasi na ngan sanggeus parantosan tina program latihan. latihan anu dimaksud pikeun sakabéh ahli IT di sakuliah rupa-rupa domain anu ngajalankeun krusial jobs administrasi Linux Ubuntu kaasup instalasi, nyieun konektipitas jaringan, nanganan gudang fisik, sarta manajemén kaamanan penting.

Kumaha carana meunangkeun sertifikasi Insinyur Red Hat Certified?

Lamun geus mutuskeun pikeun jadi hiji Hri ः ce, Anjeun kedah milarian nu Red Hat Website pikeun kolaborator latihan Certified caket dieu di kotana Anjeun. Teras Anjeun tiasa ngahubungan ka otoritas masing-masing tur enroll diri pikeun RHCSA. Pikeun clearing ujian Insinyur Red Hat Certified, Anjeun kudu acquire pangaweruh sagala jejer tina program latihan kitu ogé aspék séjén, kawas susunan solusi jaringan. The kolaborator latihan baris nyadiakeun Anjeun sareng bahan latihan jeung courseware sahiji jejer nu patali. Anjeun tiasa milih pikeun muncul pikeun ujian sertifikasi Red Hat nurutkeun jadwal pikaresep Anjeun. Sesi uji téh dipigawé dina sistem aman dina puseur nguji dikaluarkeun leres. Anjeun oge bisa nempo rupa-rupa alternatif latihan Red Hat tur merenah rencanana sesi ujian Anjeun.

Naon RHCSA?

RHCSAmangrupa ujian Tangtu Éntri-tingkat nu ngaluarkeun dadasar pikeun calon aspiring jadi ahli pangurus Sistim Linux Ubuntu ku ngawanohkeun téori garis paréntah krusial sarta parabot proyék-tingkat tambahan. téori ieu téh lajeng salajengna ngalegaan di Red Hat System Administrasi II. Pikeun ngahontal sertifikasi RHSCA, calon kudu lulus EX200, hiji ujian lab 2.5-jam. Skor lulus minimum pikeun ujian téh 70%.

Kasimpulan kursus ujian RHCSA:

  1. Paréntah Tinjauan téori garis
  2. Ngarahkeun gudang fisik
  3. Diajar instalasi & konfigurasi tina jasa software sareng komponenana
  4. Nyetél firewall aksés & jaringan koneksi
  5. Administrating & mantau prosés
  6. Securing & ngadalikeun file
  7. Ngatur pamaké jeung grup
  8. Ngakses struktur file Linux Ubuntu
  9. Ngadegkeun & ngalaksanakeun sistem virtualized
  10. Reassessing payil System log

RHCSA Training

In Just 5 Days
enroll Kiwari

&bsp

Naha anjeun kudu meunang di sertifikasi Insinyur Red Hat Certified?

RHCSA teh "Éntri-tingkat" sertifikasi penting pisan pikeun jadi hiji Insinyur Red Hat Certified. RHCE Tangtu sertifikasi kanggo insinyur, pangurus sistem, pangurus aplikasi, virtualization sarta awan pangurus sarta pamekar perusahaan, anu gaduh kaahlian dina ngalaksanakeun RHEL dina infrastruktur IT maranéhanana. Tangtu nyadiakeun kaahlian penting tur ensures yen calon jadi mahér dina RHEL ku maksa dina ujian sertifikasi dumasar kinerja. clearing a ujian sertifikasi Red Hat nyadiakeun kasempetan pikeun profésional pikeun ngahontal kaluar ka Red Hat masarakat, formulir ulikan-grup; gawé bareng dina proyék na kaanggo poténsi dunungan.

Padahal sababaraha ujian sertifikasi menta sababaraha-pilihan atawa eusian-di-nu-kosong tipe patarosan ngeunaan téknologi tangtu, clearing sagala ujian Red Hat butuh keur ngalengkepan assignments real-dunya ku cara nerapkeun Red Hat kaahlian. Sanajan teu aya prerequisite prescribed pikeun Tangtu ieu, sagala pangalaman prior di manajemén sistem operasi wajib pisan mangpaat.

RHCE Training

In Just 5 Days
enroll Kiwari

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!