Blog

17 Apr 2017

Naon Routing? - Harti tina Routing | jejaring

Harti Routing: Dina internetworking, jalan arah gerak hiji pakét informasi ti sumber pikeun gawang. #Routing umumna dipigawé ku gadget committed disebut switch a. Routing mangrupakeun komponén konci Internét saprak eta empowers pesen ka buka dimimitian ku hiji PC lajeng onto nu salajengna sarta dina ngajalankeun lila ngahontal mesin obyektif. Unggal PC jalma tengah ngalaksanakeun routing ku akang sapanjang suratna ka PC handap. Sababaraha nyangkokkeun sabagian prosedur ieu ngawengku analisa routing a tableto mutuskeun jalan pangalusna.

Routing téh remen salah kaprah pikeun bridging nu muterkeun kaluar hiji fungsi komparatif. Béda konci antara dua éta bridging kajadian dina tingkat handap na aya salajengna ka gelar gede hiji fungsi pakakas sanajan routing kajadian dina jumlah anu leuwih luhur: mana bagean produk anu leuwih pentingna. Naon deui, dina grounds nu routing kajadian dina jumlah badag, bisa nedunan ujian leuwih perplexing mutuskeun jalan idéal pikeun pakét anu.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!