Blog

patarosan wawancara sccm
17 Apr 2018

SCCM & Soal Jawaban ditanya di Inverview di 2018

/
dipasang Ku

Tinjauan mun SCCM Certifcation

As SCCM mangrupakeun standout antarana software suites paling umum garapan pikeun ngatur PCS jeung jaringan, anu sertifikasi SCCM Panyekel ayeuna keur searched keur tur éféktif procured ku duanana asosiasi bisnis jeung non-benefit. Di AS nu manajer konfigurasi meunang bayar tina sabudeureun AS $ 82,000 sataun. The SCCM leungeun-on Nyiapkeun (nu hiji saingan pangalaman bari néangan sanggeus sertifikasi teh) puseur sabudeureun méré aptitudes harepanana dicirikeun ku evaluating customer jeung babaturan server sarta ahli ieu ogé bisa ngirim, ngawasan, sarta ngarefresh gadget na server. spesialis SCCM anu Sajaba diperlukeun pikeun ngaluyukeun sistem na sistem na sangkan aranjeunna tos rengse turutan konfigurasi. bagian nyéta akibatna imperatif arah enhancing kamahéran operasional jeung ngajaga nepi kaamanan sistem. Di dieu aya sababaraha inquiries nu salaku wadah sertifikasi SCCM bisa adu mun anjeun némbongkeun up kanggo rapat keur pos of Konfigurasi Manager.

SCCM Wawancara & Soal Jawaban

Ngartikeun SMS Provider Istilah

supplier SMS bisa ogé disebut salaku WMI atawa Windows Manajemén Instrumentation supplier. Hal ieu garapan ku Konfigurasi Manajer atawa CM konsol tina software SCCM jeung mere "maca" na di tambahan "nganyatakeun" aksés ka database administrasi sistem situs konfigurasi-manajer.

Tiasa di 64-bit Operating System ngarojong Konfigurasi Manajer konsol

Leres pisan. Bari konsol CM of SCCM mangrupakeun struktur program 32-bit, bisa jadi Sajaba tetep ngajalankeun dina 62-bit Jandela adaptasi.

Ngartikeun Istilah Ngawatesan Koléksi

Kabéh accumulations anu golongan tina accumulations constraining maranéhanana. Dina titik naon ngumpul sejen dijieun desainer nu kedah nunjukkeun akumulasi restricting na.

Bakal anggota tiasa di Bondowoso béda jadi diasupkeun atawa teu kaasup dina Koléksi a?

Mémang, ayeuna kudu mungkin. The 2012 CM anyar (Konfigurasi Manager) boga arrangements anyar standar pikeun ieu. Di handap ieu mangrupakeun "ngasupkeun" jeung "bar" aturan gathering. prinsip ieu nampung tinimbangan sarta larangan accumulations nu gaduh partisipasi tempat sejenna.

Kumaha ieu teh Windows Server Update Service atanapi WSUS garapan?

Kauntungan WSUS nyandak manajer nyabut sarta ngirim kabeh refreshes item paling panganyarna ti Microsoft ka PC nu terus ngajalankeun dina kerangka digawé Windows.

Bakal CM (Konfigurasi Manager) 2007 Nyadiakeun keur bungkusan Software nuju Sebaran na?

The manajer konfigurasi teu bisa kebat sagala nurun tina software arah sirkulasi.

Bisa mangrupa Konfigurasi Komputer Manajer konsol muncul saméméh klien nu geus dipasang?

Dina acara anu téhnik panyingkepan téh aya, konsol nu bisa muncul. Acan, highlights na kaasup dispersi software, stock, sarta manajemen software refreshes diantarana ngan bakal meunang uncovered nalika bagian customer sagemblengna diwanohkeun.

Ulah sagala Bondowoso meunang Incremental Apdet?

Taya, nu kelas husus di accumulations yen aturan sual utilization arah konfigurasi teu upheld ku apdet Incremental.

Characterize istilah sadayana noname Koléksi Komputer?

gathering ieu dua artikel nu ngaktipkeun klien pikeun nepikeun sistem kerja ka PCS, nu teu overseen ku manajer konfigurasi. Sistem gawé téh ku cara ieu teu jelas keur CM nu. PCS ieu ngasupkeun maranéhanana anu teu acan kapanggih ku CM; moal diangkut di kana CM nu; atawa, anu PCS numana CM teu acan diwanohkeun.

Naon Jumlah Manajemén Default Website a tiasa gaduh?

Sedengkeun klien bisa ngarancang rupa manajemén museurkeun jero situs nu, ngan hiji tunggal aranjeunna tiasa titik manajemén standar na bisa disusun jadi sami. Hiji pendekatan ka gaduh sababaraha manajemén standar museurkeun éta klien nu arranges rupa manajemén museurkeun kana NLB atanapi Network beban balancing klaster. Anjeunna atanapi manehna kituna bisa ngarancang klaster NLB ieu jadi manajemén standar. titik.

Ngaran rupa-rupa maksud nu kapanggih dina SCCM 2007.

Ieu di antarana:

Loka penting: situs ieu téh pikeun ngatur para nasabah sahiji jaringan jeung asosiasi hébat.

Loka pilihan: situs ieu téh pikeun ngadalikeun dispersi zat pikeun nasabah ngatur anu situated di wewengkon terpencil. The sambungan jaringan ieu geus konstrain kapasitas pangiriman.

Loka indungna: situs ieu situated di tingkat pangluhurna sistem kutang.

Loka Tyke: situs nu ragrag dina situs diwangun nepi jero struktur sarta meunang deui data tina situs nu katelah situs tyke.

Bakal abdi tiasa ngagunakeun kerangka SCCM pikeun nyieun accumulations nu gaduh ngan server Linux Ubuntu atanapi ngan hiji Mac Network Komputer jeung saterusna?

Toko manajer konfigurasi luar biasa tur tangtu ID keur unggal diurutkeun has tunggal gadget nu bisa ngasupkeun Mac PCS ngatur, Windows PC na PC ngatur, Linux Ubuntu PCS jeung saterusna. klien nu tiasa ngadamel akumulasi sejen nu boga pertanyaan tinangtu ngatur, nu bakal nampung balik ti ngan jelema gadget nu boga ID tangtu.

Misahkeun antara anu Mode campuran lokal tur?

Mode Asalna mangrupakeun susunan ditangtayungan tur accommodates enkripsi hadé tur verifikasi bari ngamangpaatkeun Konvénsi kaamanan baku pikeun nyirian di. Éta ogé bisa ngasupkeun jeung PKI jeung saterusna bolster kerangka manajemén customer online.

Mode campuran teu merlukeun organisasi PKI sahingga teu ngagaduhan nurun reliance luar. Ieu underpins konsumén nu ngajalankeun formulir 2003 SMS.

Characterize nu Istilah Software Pangukuran?

Software Pangukuran accommodates kana observasi sarta akumulasi sadaya data nu geus dicirikeun ku utilization sofwer dina konsumén has tina CM atanapi Manajer Konfigurasi.

Anjeun tiasa neangan sanggeus sertifikasi SCCM na Nyiapkeun on web. Nyetir dina administrations instruksi web masihan anjeun leungeun-on Nyiapkeun dicirikeun ku pamakéan sarta utilization tina software SCCM kanyataanana. pendidik dina drove kelas na Nyiapkeun, dina web na kelas dipegatkeun alamat, hone susunan kertas, bahan diajar sarta sorts béda aset ngaktipkeun anjeun meunang siap hadé keur ujian jeung angin ngahiliwir ngaliwatan eta tanpa ngeunyeud a.

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!