Blog

20 Mar 2017

arsitéktur SharePoint 2016: Naon anyar pikeun pamekar?

Naon Anyar di Sharepoint 2016

Sharepoint mangrupa aplikasi éléktronik anu incorporates kalawan Microsoft Office. Propelled di 2001, Sharepoint geus dasarna dijual saperti sistem neundeun jeung manajemén dokumen, kumaha item nu geus exceedingly configurable sarta pamakéan jelas beda generously antara afiliasi. Éta dinamis sarta dipetakeun cageur dokumén di amplop dibagikeun. Prosés karya Robotized masihan kuadrat wangunan sarta pamutahiran aplikasi méré pamahaman ngeunaan struktur manajemén data SharePoint ku ngaronjatkeun beneficiaries kasempetan. elemen dimekarkeun nyaéta database cache sarta manajemén switching eusi-mindful. Ieu executes kaluar-of-kotak manajemén data ngadeukeutan ka ngatur siklus kahirupan data.

Aya versi sagala rupa Sharepoint nu gaduh Kamampuh has:

Sharepoint Online anu keur bagian paling rangkep dina Microsoft Office 365 bulan ka bulan atawa Kaanggotaan keu, acan tiasa didapet kaluar na kaluar. Hal ieu diwatesan ka susunan puseur usaha ngagabung, file hosting, sarta dokumen jeung kaayaan manajemén eusi, sarta geus refreshed konsistén.

Di dieu 4 alesan béda naha asosiasi nyokot SharePoint:

  • Eta urang abilities sarta elemen anu lega
  • integrasi euyeub tur dinamis jeung Kantor 365
  • Microsoft geus putting intensely di Future SharePoint urang
  • Kaluar-of-nu-wadahna Leyuran kawas Bonzai Intranet ngan ngaronjatkeun Anjeun SharePoint Intranet

Sharepoint 2016 geus dijieun ku serbaguna munggaran tur awan mimiti pendekatan, dua hal nu nyokot dunya ku tempest a.

Aya loba elemen dina Sharepoint. Hiji bagian tina leuwih noticeable anu dieusian handapeun.

Enhanced Performance - smarter

  • Diprogram pembuatan of Kolom Saestuna. Eta ngaluarkeun workload jeung incompletely dispenses jeung 5000 view ujung.
  • Cross breed Search Modél kurban ngahiji saestuna béréndélan na kandungan slithering ti duanana Sharepoint Online na Di-cariosan
  • Prescribed cutoff furthest tina ukuran file bisa disumputkeun jauh geus naek ti 2GB mun 10GB. bait tanah database Kandungan anu bolstered di rendition 2016 na.
  • Ngawengku Packs- Konsumén kalawan Sharepoint 2016 bakal ningali refreshes disebut Feature bungkus datangna pendekatan maranéhna pikeun mawa apdet dilakonan pikeun Sharepoint on Kantor 365 deui Di-enggon.
  • The 2016 varian software ieu geus dibere unsur sejen, MinRole nu streamlines ngirim, ngaronjatkeun palaksanaan na kualitas unwavering, sarta facilitates tegalan versatility. Salaku MinRole urang nyobian fix a meunang kirang rumit sarta unggal salah sahiji administrations ngahurungkeun kaluar bisa teuas disandi, éta alami tétéla janten sapertos jumlah agung leuwih astute ti adaptations kaliwat.
  • MinRole sorot. Ku ngamangpaatkeun alat anyar ieu di Sharepoint Server 2016, Sharepoint pangurus tegalan tiasa characterize bagian tiap server di hiji topology tegalan
  • SharePoint 2016 eta tos rengse dumasar kana hiji codebase ngalelep teu bisa dibédakeun tina Kantor 365. Hal ieu dianggap salaku nu paling ajeg, padet tur sagala sabudeureun diusahakeun item Microsoft nu boga sakumaha tina kiwari geus garapan ku jutaan saméméhna. Numutkeun Microsoft, codebase sarua anu diperlukeun bisa garapan pikeun sagala rendition kahareup SharePoint.

Gampang ngartos - basajan

  • The varian Sharepoint panganyarna accompanies a panganteur touch-diukna. Ieu ngaronjatkeun pangalaman ngamangpaatkeun eta leuwih ponsel atawa tablet.
  • Perbaikan UI sarta aplikasi launcher na anu bakal nyieun Ngalanglang boh SharePoint 2016 atanapi Kantor 365 sagala beuki basajan.
  • Microsoft Flow- The Sharepoint Workflows téh salaku acan hirup tur padet. pangabutuh dinten ieu anu rutin ton gede, sarta eta bakal nyandak leuwih ti ngan SharePoint jeung Aliran anyar pikeun unravel ieu.
  • OneDrive Hybrid SharePoint 2016 pikeun Usaha nambihan ka versatility nu. Ayeuna damel cara basajan pikeun individu anu perlu dipindahkeun laun kana administrations awan. Jeung Sharepoint panganyarna, klien bisa mindahkeun dina enggon loka abdi / host OneDrive maranéhna pikeun Sharepoint Online OneDrive pikeun Usaha. Ieu bakal mere eta kabébasan pikeun ngagunakeun file maranéhanana ti aréa nanaon.
  • Grup Sites- SharePoint loka Tim lalaki Anyarkeun a, sarta ogé bakal alami nyieun hiji kantor 365 Grup. Cara séjén nyaéta Sajaba hébat, sakumaha bari nyieun hiji Grup Kantor, éta gé masihan anjeun pinuh, hadir dinten Tim Loka ayeuna.
  • Geuwat klien Kitu ogé bisa niténan Tempo tina gambar jeung rekaman ku ngeposkeun aranjeunna dina perpustakaan dokumen ku keletik tunggal.
  • Tinimbang saukur nyimpen ulangan, nu paling panganyarna klien Microsoft Sharepoint bisa mindahkeun dokumén atawa data ti OneDrive mun SharePoint miceun isu ngabentuk.

Ningkat Kaamanan - aman

  • Eta nawarkeun kaamanan gede pikeun tungtung-klien tur pangurus duanana mibanda implisit sarta awan consistence pakait. Ieu accompanies Kamampuh Émbaran Manajemén Hak (IRM) pikeun ngamankeun data ku scrambling na securing data dina Sharepoint perpustakaan kalayan OneDrive pikeun Usaha.
  • Dina SSL 3.0, a helplessness kaamanan geus kapanggih, nu bisa diturutan programmer ka unscramble informasi. Pikeun kontra eta sabagian highlights Sharepoint panganyarna ayeuna nganonaktipkeun enkripsi pakaitna SSL 3.0 salaku zat tangtu, sarta itungan enkripsi tangtu (misalna RC4) kalawan isu dipikawanoh.
  • Jeung SharePoint 2016 ngurangan babak sudut, anu tangguh tur energizing dina enggon Kamampuh tina varian kacida diantisipasi ieu geus doubtlessly kaeusi mayoritas pangurus IT ngatur relokasi salajengna eusi payun.

Tangtu ku Téhnologi Leyuran Inovatif

Foreseeing kapentingan pikeun ahli Sarbini, nyetir IT Nyiapkeun supplier ANAK geus concocted tangtu sertifikasi Sharepoint keur draftsmen software tumuwuh. Tangtu tuntas Ieu nyertakeun sakabéh bagéan software jeung bakal ngabantu understudies nanganan Sharepoint isu asli.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!