Blog

28 Mar 2017

SharePoint Online Vs SharePoint Di-enggon

/
dipasang Ku

Kumaha Sharepoint Di-enggon Development Dupi Béda Ti Sharepoint Online

SharePoint Microsoft urang mangrupa salah sahiji pangalusna online apparatuses usaha joint di pasar. Eta nawarkeun loba highlights propelled pikeun data sarta manajemén ngerjakeun, blogging, manajemén group lajeng sababaraha. SharePoint mangrupakeun singlepoint pikeun babagi data antara klien béda. Éta rohangan solitér pikeun manajemén eusi data pikeun sagala rupa pakumpulan. Asosiasi tiasa konfigurasi, sangkan maksud jeung nawiskeun authorizations mun individu kontingen kana kaperluan bisnis.

Klasifikasi tina Sharepoint

Kahiji nyaeta Sharepoint Di-enggon. Merlukeun hiji ukuran gede pisan tina lamunan ibukota ngeset alat fisik tur ngajalankeun waragad dina kakuatan, permitting, sarta bolster.

Alternatif séjén nya Sharepoint Online, anu ngawengku outsourcing sakabeh yayasan ka awan, keur kaayaan ieu suppliers Microsoft. Microsoft nawarkeun SharePoint Online sarta Kantor 365 salaku pilihan awan-nyusunna pikeun SharePoint nu Sareng hormat ka premis. Kantor 365 mangrupakeun Software salaku Service (SaaS) disebarkeun item komputasi.

SharePoint Di-ngamimitian kaayaan

Béda nu signifikan antara dua éta tetep ngajalankeun Di-enggon maneh bakal merlukeun leuwih spasi na hiji group IT tetep nepi server, kaasup refreshes tur nangtukeun.

Salaku bisnis, dimana informasi perusahaan anjeun nempatkeun jauh hartina deal gede. Sababaraha organisasi anu hoream atanapi henteu bisa nyimpen data maranéhanana di awan pikeun alesan legitimateness atanapi consistence, nu Dina-enggon nu mangrupa hasil pilihan pangalusna.

Kaamanan / Alesanna Undang - Sababaraha asosiasi nganggo Di enggon kusabab panyalindungan atawa alesan sah. fasilitas penyembuhan mangrupakeun hiji hal santun. Dina titik nalika di awan, data facilitated ku Microsoft, tur lamun kudu aya hiji lumangsungna perdebatan sah aya euweuh isu kaamanan di dieu.

Paling kalakuan na rata Kaanggotaan ukuranana bisnis (lalanggan E2, E3 na E4) ngarobah diturutan internét ngeunaan dokumén Microsoft Office. Fetched contemplations patali angka kaluar nu tina dua Microsoft Office Web Aplikasi cocog pangalusna.

kustomisasi ngembang - Mun aya hoping ngaropéa tur fabricate customizations super-propelled, awan boga impediments na saprak anjeun surrendering kontrol. Sababaraha asosiasi pisan milih tetep Di enggon keur nu alesan sarua.

pamikiran sejen dilakukeun teh gumantungna agrégat on diakses Internet lamun pindah sagemblengna kana awan. Tanpa kasadiaan Internet, likelihood teu gaduh kapasitas nepi ka data anjeun robah kana salempang a. Kitu ogé, anjeun bakal kudu mastikeun jalur nu anjeun gaduh sakumaha tina kiwari sarta nempatkeun jauh data anjeun bolstered ku Sharepoint Online, atanapi sejenna anjeun bisa ngarangna nepi ka data éta.

Leungitna kontrol leuwih tegalan SharePoint nyaeta Sajaba mangrupa masalah. Dina acara anu Microsoft ngajadikeun fix - atanapi malah adaptasi sejen tina SharePoint - nu ngarecah salah sahiji aplikasi Web, anjeun moal boga hiji pendekatan pikeun nguji fix awal atawa nyimpen hiji fix picilakaeun ti keur conveyed.

Sanggeus ngomong yén, aya Sajaba sagala rupa alesan naha anjeun halah ngalih ka Online: -

OneDrive pikeun Usaha - Salah sahiji elemen paling éféktif SP Online téh nya éta empowers klien nyieun dokumen sarta effortlessly impart ka batur mun meunang pikiran, kritik, sarta nambahan skill keur dokumen teh. OneDrive pikeun Usaha mere asosiasi hiji tempat pikeun nyimpen file maranéhna gawé jeung data, tim up na bagikeun on gadget sagala.

Kantor Online Aplikasi - Anjeun tiasa make aplikasi beragam nu marengan kantor 365 kaanggotaan mun ngagunakeun leuwih komponén kalawan Sharepoint. PowerBi kalawan SharePoint online nyaéta aparat sabenerna berharga. Ku ngamangpaatkeun Dashboards sarta laporan aya metode hadé pikeun envisioning tur mintonkeun data. Sababaraha aplikasi ieu: - PowerBI, Delve, Aliran (nyieun prosés gawé dasar), Daya Aplikasi (saha bisa ngadistribusikaeun a library SharePoint salaku aplikasi serbaguna).

Aplikasi portabel - Lolobana komponén disebutkeun saméméhna sarta aplikasi nu diakses dina telepon sél, sarta kusabab Kamampuh singkronisasi lumangsung salah bisa meunang informasi ti anyplace dina naon waktos puguh a.

Kalawan SharePoint Online anjeun teu kudu stress ngaliwatan patches SharePoint jeung formulir refreshes nu nyokot kaluar pisan 2-taun jadi eta geus dicokot care ku Microsoft. Mémang, sanajan tanpa update tur ngaropéa anjeun bisa ngagunakeun sakabeh komponen anyar eta nawarkeun.

Anjeun tiasa tanpa loba manteng a skala peternakan anjeun di ditu di dieu. Provisioning klien sejen dina Kantor 365 téh basajan, ngan sababaraha clicks dina Portal Admin sangkan klien sejen atawa allocate lisensi anyar.

Sadayana, éta silih gumantung anjeun settle dina kacindekan pamungkas naha éta SharePoint Online Kantor 365 atanapi SharePoint Di-enggon atawa Hybrid, kontingen kana pangabutuh bener tina pergaulan Anjeun. Dina spite susunan whichever SharePoint anjeun milih nangkeup, éta penting pikeun mindahkeun ka handap data Anjeun. Ieu umumna basajan turun ka awan ngamangpaatkeun hiji susunan luar, nu thusly bala data awan anjeun dina hiji premis biasa na nyaeta dependably promptly aya.

Pikeun manggihan ngeunaan Sharepoint, Anjeun tiasa milih pikeun Tangtu di Téhnologi Leyuran Inovatif. Mentors didieu nunjukkeun unggal salah sahiji gagasan dina cara imajinatif, sahingga anggota digawekeun pikeun sakabéh intents sarta tujuan dina sarua.

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!