Blog

ITIL vs genep sigma
23 Jun 2017

Nu hadé Genep sigma atawa Itil? Naon bédana?

/
dipasang Ku

Genep vs sigma ITIL

Unggal Industri administrasi kaasup teknologi informasi merlukeun yén layanan aranjeunna nepikeun téh tina kaliber tinggi. Pikeun ngajamin manajemén administrasi kualitas, dua strategi nu keur garapan sacara lega - IT infrasturktur Perpustakaan (ITIL) jeung Genep sigma. Duanana mibanda titik sorangan dipikaresep. Bisi wae, paling organisasi condong ka arah ngamangpaatkeun éta dua babarengan.

Eta bakal janten pamikiran pinter pikeun professional IT mangtaun nu sertifikasi ITIL nu bakal masihan pengertian tentang nerapkeun ITIL pikeun ngumpulkeun kaunggulan kalayan Genep sigma. Najan kanyataan yén maranéhna kudu jelas beda, anu hiji hal dasar ngeunaan éta téh tekenan maranéhanana dina kasatiaan konsumen. Masihan urang kasempetan pikeun nempo aranjeunna di jéntré dieu.

Naon ITIL na Genep sigma?

ITIL mangrupakeun kerangka dipaké pikeun bolster na nepikeun ladénan basis IT. The ITIL acara boga sababaraha bagian. Administrasi bolster incorporates manajemén robah, manajemén masalah, manajemén ngurangan, manajemén episode na setelan manajemén. Administrasi conveyance incorporates manajemén wates, manajemén diakses, manajemén patali duit, manajemén tingkat benefit sarta manajemén progression administrasi. Unggal bagéan ieu boga sababaraha téhnik prescribed sarta lila-nu bisa dirangkul sakabehna atawa éksklusif.

Genep sigma ieu extraordinarily garapan luar manajemén IT keur change of prosedur operasional. pendekatan formal ieu assesses nu bentuk anu penting pikeun anjeun bisnis, utilizes metodologi ka ningkatkeun prosedur na hasil maranéhanana sarta ukuran alam ngahasilkeun pikeun prosedur. Ieu mixes ogé kalawan pamanggih IT kauntungan manajemén jeung nawarkeun significance mun dana investasi finansial. Prioritization na kasatiaan konsumen mangrupakeun bagian boss ti Genep sigma.

Bedana antarana ITIL na Genep sigma

Dina situasi biasa, ITIL na Genep sigma teu garapan babarengan dina rasa asli. Jadi anu jadi meureun nya, aranjeunna garapan salaku bagian tina adun salaku susunan complimentary prakték pikeun ningkatkeun pidangan usaha ka gelar vast.

Genep sigma nyaéta pikeun bagian panglobana di lampu itungan, rumus sarta Panalungtikan ngeunaan bentuk bisnis guna ningkatkeun aranjeunna. Ieu concentrates dina metoda paling pinter mun ningkatkeun bentuk, ITIL bargains beuki jeung hipotesa jeung aturan diperlukeun pikeun manggihan nu "naon" tina prosedur.

Tempo ogé:Sampel Patarosan na Jawaban pikeun ITIL Ujian 2017

téhnik ITIL ngaktipkeun usaha ka sosok kaluar naon halah dipigawé pikeun ningkatkeun pidangan bentuk. Sanajan kumaha bisa jadi harepan, Genep sigma nyandak usaha mutuskeun alesan pikeun hiji masalah atawa dimana prosedur tétéla parah. Ieu di titik anu discovers kumaha ieu bisa netep. Ayeuna damel hiji pendekatan kana ngitung jasa unmistakably. Kusabab Genep sigma utilizes panalungtikan ukuran, éta idéal pikeun nyobian nyiapkeun upgrades dina premis sidang mariksa naha kaunggulan anu adaptable.

Ngagabung dina metodologi

Mémang, sanajan kalawan distinctions ieu, dua metodologi ieu nalika ngagabung nawarkeun deal gede titik dipikaresep. ITIL nangtukeun kaasup halah dilakukeun dina hiji organisasi dina sagala hal, teu sabaraha. Ku kituna, professional IT dina organisasi kudu mutuskeun stream prosedur na nyieun arah karya definite sorangan. Kitu ogé, SIG sigma advises kumaha manggihan supir utama isu na kumaha maranéhna bisa netep. Jeung "kumaha" jeung "kumaha" of change nilai mutuskeun, dua metodologi babarengan ningkatkeun alam IT kauntungan rojongan tur conveyance.

Genep sigma bisa garapan salaku bagian tina parobahan prosedur ayeuna organisasi anu sakumaha tina kiwari ngamangpaatkeun kerangka ITIL atawa ngan saukur relocating kana eta. Dina kasempetan kaluar yén éta téh dina peringkat pindah, organisasi bisa ngagunakeun metodologi ngarecah bahya nu, Ngajalajah naon anu kedah dipidamel sangkan prosedur ITIL-alus na sanggeus utilization yén hiji hal bisnis keur characterize kumaha éta bakal nampanan ka ITIL-sampurna kaayaan.

Salaku boh metodologi of ITIL na Genep sigma anu imperatif kana prestasi tina bisnis hiji, bade latihan ITIL barengan Genep sigma bakal demonstrate tambahan mantuan. Ahli percanten yen ieu nawarkeun learning to actualize Genep sigma méré hiji prosés ITIL alus nu aya dina kaayaan harmoni jeung tujuan bisnis organisasi.

Tempo ogé: Sertifikasi ITIL Prak Karir

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!