Tés software Pelatihan & sertifikasi Kursus di Gurgaon

diajar Tés software Kursus di Gurgaon. enroll pikeunSoftware latihan Tés dina Gurgaon in parusahaan latihan luhur "Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeun Software sertifikasi Tés. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

daptar Tés software Kursus-kursus sertifikasi

SL.NO.NAME tangtuenroll AYEUNA
1UFT v11.5 - Tés Fungsional hasil ngahijikeun Tatartempo More
2Muka runner v11.5tempo More
3HP Aplikasi Lifecycle Manajemén (ALM)tempo More
4HP Data papayungtempo More
5Tés HP Software Automationtempo More
6HP Tipping Pointtempo More
7HP motongtempo More
8VuGen v11.5tempo More
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!