Blog

23 Dec 2016

Tis Usum The, Google Doodle Celebrates The Mimiti Libur

'Tis Usum The, Google Doodle Celebrates The Mimiti Libur'

Tis musim, google commends nu dimimitian ti Natal jeung Taun Baru 2016 Natal usum.

Cirebon: Christmas, Taun Anyar kali di dieu jeung Google anu commending kasempetan utama kalawan doodle na. Google geus discharged doodle kahijina 'Tis musim! mun cap mimiti usum liburan.

Google Doodle Celebrates The Mimiti Libur

libur-2016 poé-1-kalér-hémisfér-5727116688621568-hp Tis Usum The, Google Doodle Celebrates The Mimiti Libur

'Tis usum keur wirahma! Wintertime mawa kalawan eta rupa adat kitu sababaraha sakumaha heubeul atawa senang sakumaha caroling. Balik deui jumlah badag taun, anu hymns kahiji éta tunes hususna ka wewengkon husus, sarta dibagikeun ku meandering minstrels on maranéhna mana antara kota. Teu dugi pertengahan 1800 urang yén kalakuan caroling salaku urang meureun Kami sadar eta, nyebarkeun crosswise leuwih Inggris jeung Éropa Kulon.

Ditengah waktos ieu, komunitas urban dimimitian facilitating luar symphonies anu dicoo mélodi pikeun individu jeung chime di kalayan sabab strolled ku.

'Tis musim! nyaeta Kitu ogé kumpulan mélodi Natal ku Olivia Newton-jajang jeung Vince Gill.

Dinten ieu Doodle ngawengku grup riang penyanyi, ku pamuter segitiga linggih kedap pikeun menit na. Di titik nalika panempo a explores mouse na leuwih doodle geulis, anjeunna nilik pesen 'Tis Usum jeung ngetok dina waktu nu diperlukeun anjeun ka kaca katingal pikeun subjudul sarupa.

Teuing sarua konsistén, urang ayeuna tiasa antisipasi anu Google bakal nembongkeun doodle sejen tiap dinten, hartina unggal dintenna usum bubbly.

Désémber 23 ieu diteuteup salaku hiji dinten poko usum Natal anu trailed ku Natal jeung Taun Baru.

Salaku urang antisipasi sababaraha doodles langkung bubbly minggu ieu, didieu urang wishing everybody Merry kaayaan Natal na luar biasa payun.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!