Blog

latihan Togaf & sertifikasi pituduh lengkep
26 Jul 2017

Togaf sertifikasi - KOMUNITAS Guide lengkep

Guide sertifikasi Togaf

A Guide lengkep mun Togaf sertifikasi

Naon TOGAF?

TOGAF tetep pikeun The Buka Grup Arsitéktur kerangka. Ieu mangrupa kerangka arsitéktur perusahaan-tingkat nu mere cara nungkulan ngarancang, perencanaan, ngalaksanakeun jeung jajahan arsitéktur téhnologi informasi hiji perusahaan urang.

Anu mere sertifikasi teh?

Eta gumantung kana Amérika Sarikat Amérika urang Departemén Pertahanan urang Téknis Arsitéktur kerangka pikeun Manajemén Émbaran (TAFIM) jeung ieu dihasilkeun ku The Buka Grup. The Buka Grup mangrupakeun seller na téhnologi unbiased Industri konsorsium kalawan leuwih ti lima ratus asosiasi bagian sarta geus awak primér pikeun clearing ujian teh.

What is the point of TOGAF?

Titik prinsip hiji staf TOGAF affirmed nyaéta pikeun ngaronjatkeun produktivitas umum tina bisnis hiji ku embracing hiji cara kaayaan abnormal nungkulan rencana. Dasarna, tangtu dimaksudkeun pikeun saingan pilari janten hiji perusahaan arsiték ahli. A sertifikasi TOGAF mangrupa nunda saham unmistakable di cap

● mitra mastikeun yén standar penting tina kerangka desain anu grasped

● abilities analitik geus dijieun sarta bisa éféktif dihubungkeun jeung struktur desain hiji usaha '.

Dimana dina pergaulan tiasa TOGAF dilaksanakeun?

Kusabab TOGAF embraces hiji cara kaayaan abnormal nungkulan rencana, mangka rutin ditampilkeun dina 4 tingkat wewengkon komposisi hiji perusahaan urang, janten Usaha husus, Aplikasi, Data jeung Téhnologi.

Arsitéktur bisnis - Ieu hal nu dicirikeun prosedur bisnis, administrasi, pakaitna jeung bisnis konci prosedur of pakaitna

Aplikasi Arsitéktur - Yén nu méré diagram individu kana frameworks individu bisa dikirim, anu komunikasi antara frameworks aplikasi tur hubungan diduga bentuk bisnis maranéhanana

Data Arsitéktur - Nu mana portrays struktur sumberdaya data sah sarta fisik hiji asosiasi urang jeung aset manajemen maranéhanana.

Arsitéktur teknis - Parabot, programming na jaringan kerangka diperlukeun pikeun aplikasi prinsip

Saha mumpuni pikeun némbongkeun up kanggo sertifikasi TOGAF

Aya kriteria kualifikasi pikeun lalaki sertifikasi TOGAF 9.1. Dina sagala hal, hiji ngalamar perlu mupus ujian ti pakaitna dilisensikeun ka angin nepi plainly hiji arsiték perusahaan.

Naon Jumlah tingkat pamariksaan anu bisa diberesihan?

Saingan sirik ngeunaan hiji TOGAF 9.1 diwajibkeun mupus dua pamariksaan, Level 1 keur Tangtu TOGAF Yayasan na Level 2 keur sertifikasi TOGAF 9.1. Hopefuls rarancang dina konsentrasi ku aranjeunna bakal pisan wanti mupus hiji Level sakaligus. Bisi wae, Nyiapkeun yayasan geus outlined kursus maranéhna sapertos anu saingan hiji bisa ponder pikeun, jeung mupus duanana tingkat ieu dina hiji lebet. Persiapan waktos pigura kalawan ngadegna téh sakumaha aturan pikeun 4 poé jeung timer nalungtik anu minggu 2

Naon anu imprints diperlukeun pikeun clearing Ujian?

The separation bener imprints téh -

1. Tingkat Hiji atawa tingkat Yayasan - Laju lolos diperlukeun nyaeta 55% nu 22 kaluar tina hiji paling ekstrim tina 40 museurkeun. Di handap ieu mangrupakeun unggal salah sahiji inquiries kaputusan béda kalawan unggal panalungtikan conveying hiji cap solitér.

2. Tingkat Dua atawa tingkat Certified - Laju lolos diperlukeun nyaeta 60% nu 24 kaluar tina hiji paling ekstrim tina 40 museurkeun. Di handap ieu mangrupakeun unggal salah sahiji rupa inquiries kaputusan kalawan unggal panalungtikan conveying hiji cap solitér.

3. Tingkat Hiji tur Dua Gabungan TOGAF 9.1 - ujian ngandung dua bagian. Bagian hiji nyaeta sarua salaku Level Hiji makalah dieusian luhur jeung bagian dua nyaeta sarua salaku Level Dua kertas ngomong luhur, kumaha dina acara yén bom examinee sagala salah bagean anjeunna téh mun ulang nyandak ngan éta wewengkon ujian sakali deui. Ngan hiji supplier Accredited Pelatihan Kursus tiasa ngaktipkeun contender mupus dua tingkat dina hiji lebet.

Tujuan Catetan:

Dua tingkat kudu diberesihan keur kamungkinan bisa dibales éta TOGAF 9.1 certificaiton.

Liang antara dua endeavors - Kedah aya liang di salah sahiji bulan antara endeavors fizzled. Contona, lamun hiji ngalamar datang ka pondok hiji ujian dina 25th Juni, 2017, periode tahan nepi dugi 27th Juni, 2017 kudu clung ka. Sagala ujian endeavored sateuacan yen moal dianggap.

Dimana éta pamariksaan lumangsung?

The pamariksaan kajadian boh di Pearson VUE museurkeun di bangsa sarta mangrupa ujian buku kabuka, wherein examinee ieu diwenangkeun milih tab "rujukan" Ditengah ujian dina layar PC pikeun peruse ngaliwatan buku jeung allude kana materi. Alternatif kadua méré hiji ujian online. Paling némbongkeun museurkeun bakal ajak ujian online, sarta bakal di kapastian malah nyiapkeun nuhun ahir test sataun ku varian deride up salaku fitur struktur Tangtu maranéhanana.

Naon tujuan touch signifikan tina hiji Tangtu sertifikasi TOGAF

ti Kursus sertifikasi TOGAF ieu Isro pikeun ningkatkeun Bulan of abilities tina hiji arsitéktur perusahaan, struktur Tangtu sacara éksténsif nyertakeun:

  • Métode Development Arsitéktur dina tahap béda
  • Arsitéktur kerangka Kandungan
  • Perusahaan Continuum sarta Parabot
  • Arsitéktur ngabagi, Pamaréntahan, Prinsip jeung saterusna.

Ditengah kursus, saingan iyeu:

  • Meunang teu nyaman jeung Phase awal jeung sajaba Téhnik Planning Migrasi
  • Ngartos Arsitéktur kerangka Kandungan, Metamodel barengan Pamaréntahan.
  • Palaksanaan Sistem pitulung arsitéktur sarta pamahaman ngeunaan kaayaan bisnis,
  • Ngartos ADM, manajemén kabutuhan na jeung pangaluyuan béda tina ADM
  • Ngarti kana Models kematangan sarta kaahlian kerangka pikeun Arsitéktur Usaha

Naon biaya hadir Nyiapkeun pikeun sertifikasi TOGAF 9.1?

Hiji di-kelas mertimbangkeun boh kursus-kursus - Yayasan na Certified babarengan bakal ngarugikeun sabudeureun ngeunaan INR 75,000. Kumisan ti biaya, éta penting pisan pikeun pariksa yayasan persiapan sarta kerangka na sateuacan concluding.

Naon anu prospek masa depan sanggeus culmination tangtu sertifikasi TOGAF 9.1

Kusabab ngalamar bakal ngawangun up a pamahaman profound arsitektur tingkat perusahaan, prospek masa depan ngawengku:

  • Hired salaku Nu Ngarencana bisnis keur MNCs, sarta merek leuwih dunya. Kiwari, euweuh organisasi, kabuka atanapi swasta berpungsi tanpa arsitéktur bisnis vigorous nyetél
  • Dianggo salaku ahli teken hiji santunan éksténsif pikeun distinguishing, rencana na actualize frameworks design jero hiji perusahaan

sertifikasi TOGAF 9.1 nyaéta patokan di sakuliah dunya keur kapasitas anu éféktif nepikeun dina bagian jeung kawajiban ngeunaan distinguishing, evaluating sarta ngalaksanakeun éta frameworks katuhu pikeun hiji perusahaan. Kiwari, unggal asosiasi, bade kanggo ngembangkeun sarta kamajuan, perlu modelers bisnis kalawan kapasitas pikeun ngarti, ngarecah na afterward sangkan waleran katuhu pikeun pencapaian kagiatan.

Pelatihan Microsoft

In Just 4 Days
enroll Kiwari

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!