Blog

30 Jan 2017

Naha TOGAF kerangka ieu dipaké pikeun ngahiji IT & Usaha

/
dipasang Ku

robah bisnis anu nyetir hiji adjustment dina hubungan di antarana IT na bisnis. Interior jeung kaunggulan luar anu obliging asosiasi janten langkung receptive ka kabutuhan klien tur ngalengkepan efficiencies operasional sarta inovatif. ahli IT umumna ngan diperlukeun keur konsentrasi dina rékayasa inovasi. Geuwat, anu rékayasa kalakuan umum kudu dianggap mibanda tujuan tungtung husus nyandak kaluar obstructions antara Kamampuh inovasi sarta téknik bisnis. Anjeun bakal mikir naon Togaf Persis.

Naon TOGAF®?

The Buka Grup urang Arsitéktur kerangka, TOGAF, nyaéta standar comprehensively ditanggap pikeun nyieun rarancang bagean. Sistem lengkep incorporates strategi jeung hiji susunan ngarojong instrumen keur ngajangkepkeun asosiasi kalayan kapasitas pikeun ngajamin tiap bagian struktural tunggal anu disaluyukeun kana bearing konci bisnis.

The Mangpaat TOGAF

Ngajamin yén everybody ceramah hiji dialek sarupa.

Ngajaga jarak strategis ti aman mun arrangements restrictive ku institutionalizing on teknik kabuka pikeun desain bisnis badag.

waktos cadang sarta duit tunai, sarta aset pamakéan sakabéh langkung adequately.

Ngalengkepan laju dibuktikeun tina Profitability (ROI).

TOGAF Ringkesan

Sistem TOGAF tiasa pangalusna jadi delineated ku lima lapisan dibéré bareng, sabab dicirikeun ku nu Buka Grup:

Prinsip desain, Visi jeung Syarat: lapisan ieu portrays periode kaayaan tina hiji siklus rékayasa kamajuan. Ieu incorporates data ngeunaan characterizing gelar éta, distinguishing mitra, nyieun visi desain, sarta acquiring endorsements.

Arsitéktur bisnis: Ngajelaskeun kamajuan desain bisnis keur bolster hiji visi rékayasa concurred.

Data Systems Arsitéktur: lapisan ieu portrays kamajuan data frameworks suri tauladan jang desain anu manjangkeun kaasup pamutahiran inpormasi sarta aplikasi strukturna.

Inovasi Arsitéktur: lapisan ieu depicts pamutahiran ti rékayasa inovasi pikeun desain manjangkeun.

Téknik realisasi: lapisan ieu teh pangakuan ti bagéan komposisi anu vital pikeun nyetir diri bisnis.

Customarily, para ahli IT geus dipuseurkeun di sabudeureun rada anyar lapisan Téhnologi Arsitéktur, sarta Sajaba advancements na arrangements inovasi nu tangtu. Constraining konsentrasi ka hiji lapisan solitér sarua jeung dipake dina storehouse-sahingga ngeunaan hésé ngalengkepan hiji sudut pandang sadayana ngawengku bisnis. Tinimbangan kudu dedicated ka sadaya lapisan keur ngajamin susunan sah jeung standar bisnis, visi, kaperluan jeung desain.

Asosiasi progressively merlukeun ahli IT pikeun nyokot pamahaman leuwih tuntas tina bisnis pikeun ngajamin yén arrangements inovasi cukup bolster kaperluan bisnis, visi jeung téhnik. Fusing téhnik TOGAF nyorong hiji pamahaman ti bisnis jeung accomplishes IT asalna ngeunaan yen diri bisnis pitulung drive.

Pelatihan Togaf : TOGAF nu Buka Grup Arsitéktur kerangka, ngahartikeun metoda lengkep jeung sumber ngarojong pikeun ngamekarkeun perusahaan Architecture.TOGAF 9 mangrupakeun versi panganyarna tina kerangka The Buka Grup urang. Ieu bisa ngomong yén TOGAF 9 nyaéta standar global pikeun perusahaan Arsitéktur.

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!