Blog

Tangtu latihan togaf
13 Dec 2016

Ngajawab The Masalah pangbadagna Jeung Togaf Pelatihan Kursus

/
dipasang Ku

Ngajawab The Masalah pangbadagna Jeung TOGAF Pelatihan Kursus

TOGAF® geus jadi sertifikasi defacto keur arsiték pikeun aligning bisnis kalawan IT. The angka nyarita keur diri kalayan ngaronjatna jumlah jalma lalaki Certified unggal taun di sakuliah world.It nu mangrupa akronim keur "The Buka Grup Arsitéktur kerangka" - Éta metodologi industri-baku jeung kerangka keur ngalakukeun EA karya jeung dipaké ku sakabéhna loba professional IT arsiték sarta konsultan di sakuliah rupa awakna organizations.The pangaweruh anu cukup mangpaat sarta kudu boga keur naon seasoned IT profésional sarta susunan panggung for keur ayaan sareng perusahaan transformations.Many a bisnis jeung transformasi digital initiaves butuh awak ieu kanyaho pikeun mastikeun yén jalma di muatan tina inisiatif sapertos neuleuman nuances tina transformasi mana kombinasi urang, proses na téhnologi kaahlian dina proporsi katuhu bisa mastikeun kasuksésan terus.TOGAF® 9.1 teleng (Level 1) &TOGAF® 9.1 Certified (Level 2)latihan ku Téhnologi Leyuran inovatif mangrupa solusi pangalusna keur Diklat perusahaan kalawan dilengkepan ogé Pelatihan Kamar di Gurgaon na accross sakuliah India.

Agility na Arsitéktur nu roda dua nu ngajadikeun organisasi Anjeun mindahkeun payun lamun dina kasaimbangan. Naon kasaimbangan katuhu boga aranjeunna dianggo pikeun organisasi anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyaimbangkeun dinya tur dina waktos anu sareng bari achieving hasil bisnis, transformasi malah align basajan organisasi gol IT anjeun dina tujuan nu moal méncog. workshop bakal ngabantu salah ngarti kumaha carana kalibet dua masalah ieu di organisasi nanaon.

Naon TOGAF?

Watesan TOGAF: TOGAF salaku kerangka bisa dipedar di pondok salaku metodologi nu bisa nulungan hiji pikeun ngatur arsitéktur anjeun bari pindah ti AS IS mun janten kaayaan. Saperti tiasa kamajuan nanaon da landscapes IT anjeun ayeuna. Anjeun bakal di mana dina lalampahan bisnis Anjeun nuju accomplishing misi anjeun sarta kumaha maneh balik ka arah meunang aya sadayana miara agility teu nyokot panon anjeun kaluar dina milestones jeung ongkos.

Perlu dipikanyaho tina pangalaman euweuh bullet pérak tunggal pikeun transformasi IT, unggal customer bisa dicokot jadi studi kasus di sorangan. Nu leuwih gede portopolio, nu leuwih hese nya eta pikeun jaket lempeng kana grup. Pangalaman asalna ku leumpang barengan nasabah. Pelatihan Togaf kareta maneh A loba casestudies wajib ngagedekeun dina workshop accredited ti Eturnti perusahaan konsultan na testimonials urang ngajamin kanggo sarua.TOGAF ngungkabkeun arsiték ka metodologi nu tempo organisasi geus dipaké salaku diusahakeun tur dites prakték pangalusna sarta geus earned nilai. Loba pausahaan dina daptar pakaya geus dipake deui sacara éksténsif tailored aranjeunna pikeun nyocogkeun tumpukan maranéhanana jeung ngajawab titik nyeri maranéhanana, isu.

Tangtu Takeaways:

Sanggeus nyokot kursus Togaf Cimanuk, Anjeun bakal meunang ablility nyampur agility nu kumaha arsitéktur relates to eta. Pohara kapaké pikeun leyuran arsiték, perusahaan arsiték anjeun mindahkeun bareng jeung jalur karir anjeun sarta cara nerapkeun kerangka Togaf EA dina kaperluan praktis. pangaweruh praktis tina TOGAF 9.1 baris mantuan anjeun pikeun ngabersihan sertifikasi TOGAF tur jadi arsiték TOGAF 9.1 Certified. Hiji studi kasus bakal ngajalankeun ngaliwatan kursus anu bakal nulungan anjeun meunang sisi praktis migunakeun sarta tailoring TOGAF 9.1 pikeun organisasi Anjeun

Highlights kursus Togaf:

Hiji studi kasus bakal ngajalankeun sapanjang Tangtu kana ko-pakaitna konsep conto kahirupan nyata kawas interspersed kalawan puzzles, crosswords sarta kuis sajaba ti waktos boxed sesi aktivitas keur reiterate learning salila sesi nyieun jalan pikeun pangalaman pembelajaran ditingkatkeun.

Kumaha Meunang Certified kalawan Togaf:

Dina Togaf Pelatihan persentase lolos calon geus kacida luhurna jeung loba ujian bohongan jeung sesi interaktif baris infuse calon janten disusun ogé mupus sertifikasi jeung kapercayaan.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!