Blog

luhur-10-awan-sertifikasi-2018
22 Mar 2018

Top 10 Awan certifications Pikeun 2018

/
dipasang Ku

komputasi awan geus nyieun kamajuan considerable saprak commencement na. Dina tampilan, aya teu sih naon perusahaan nu teu nyandak kabagjaan masalah gudang awan bébas tina tumpukan datana tur data signifikan lianna.

Leuwih ti éta, kesederhanaan miboga utilization sarta kaamanan nyokot reasonability -na pikeun tingkat séjén. exigency Ieu tinggi gudang awan na komputasi geus ditawarkeun naek kana requests professional patali pikeun compelling na ganggu utilization bébas tina alat hébat ieu. Numutkeun ulikan ayeuna, 40% tina usaha anu confronting hiji kaamanan pisan professional misalna.

Ku lalaki sertifikasi awan kuat di hudang sia Nyiapkeun ti disangka ngadegkeun, professional tiasa sapotong group treading ieu sareng tiasa ngagedean widget nilai maranéhanana. Téhnologi Leyuran inovatif mangrupakeun standout antarana sumber nu paling dipercaya pikeun ngamankeun pikeun sakabeh intents jeung tujuan awan sora sertifikasi komputasi.

Rundown sahiji Top 10 Awan certifications di 2018:

  1. CompTIA Awan +
  2. (ISC) ² CCSP
  3. Microsoft MCSA: Awan Platform
  4. Microsoft MCSE: Awan Platform na infrasturktur
  5. Microsoft MCSA: Linux Ubuntu kana Azure
  6. AWS Leyuran Certified arsiték - Mitra
  7. AWS Leyuran Certified arsiték - Profesional
  8. Google Profesional Awan arsiték
  9. Cisco CCNA Awan
  10. Cisco CCNP Awan

#1. CompTIA Awan +

A standout antarana nu sertifikasi komputasi awan pangpentingna, CompTIA Awan + certifications nangtung mimitina inferable tina common sense paling ekstrim maranéhanana. Ieu mangrupakeun sertifikasi tingkat bagian nu exceedingly fundamental pikeun professional IT anu kedah parios kualitas maranéhanana di komputasi awan di sakuliah dunya. sertifikasi bakal ngasah abilities anjeun dina demonstrating awan, kaamanan awan jeung kaahlian comparable béda. The dijalankeunnana sertifikasi ieu lega sarta organisasi anu di moro konsisten professional ieu.

#2. (ISC) ² CCSP

Titik di handap ieu diala ku CCSP (Certified Awan Kaamanan Profesional) nu bakal fabricate basa padat kaamanan awan. Paduli campuran tuntas, komputasi awan nyaéta Kitu ogé dina bahaya potensi hoodlums wéb. A profésional CCSP Certified nyaéta hiji nu jaminan nu aksés ditangtayungan tur aman.

#3. Microsoft MCSA: Awan Platform

A standout antarana nu sertifikasi komputasi awan paling differed, MCSA: Awan Platform boga hiji deal gede nawarkeun. Kalawan 5 ujian sababaraha hal, eta bakal ngajadikeun anjeun master komputasi awan gancang.

#4. Microsoft MCSE: Awan Platform na infrasturktur

The MCSE Awan Platform na sertifikasi infrasturktur bakal proffer Anjeun kapasitas pikeun ngalakukeun administrasi fokus data suksés. Di sagigireun, anjeun bakal nyokot pangabisa dina virtualization, pangatur, gudang giat sarta frameworks tur administrasi kapribadian. Jumlah pastina boga sagala pangabisa masihan karir IT Anjeun a angkat noteworthy.

#5. Microsoft MCSA: Linux Ubuntu kana Azure

The MCSA: Linux Ubuntu kana Azure ieu fundamentally dimaksudkeun sangkan maneh bisa di administrations Azure nu ngajalankeun on Linux. Eta bakal mere Anjeun hiji pangaweruh tuntas tina deployment Linux. Salaku Linux Ubuntu nyaéta standout antarana industri alat paling dasar anak, lakukeun sertifikasi ieu bakal pisan gainful.

#6. AWS Leyuran Certified arsiték - Mitra

Aplikasi anu ayeuna inescapable jeung sertifikasi ieu bakal ngajadikeun anjeun hiji pembina aplikasi ngajempolan ku ngamangpaatkeun AWS. Datang dina dua lagu na eta ngandung dua tingkatan aptitude: Mitra sarta Professional. sertifikasi bakal nyieun anjeun sleight tina péngkolan di geo-pengulangan, scalability, sarta kasadiaan nu aktip.

#7. AWS Leyuran Certified arsiték - Profesional

Jumlah pangbadagna sertifikasi AWS, tangtu ieu bakal masihan nu kualitas matchless dina aplikasi ngarancang jeung ngagabung.

#8. Google Profesional Awan arsiték

Google mangrupakeun mérek dagang sarta tangtu na Sajaba nahan rada saeutik centrality. sertifikasi ieu ti tech-mammoth ieu encountering banding, éta bakal ngajadikeun anjeun sahingga mampuh ngalakukeun data badag suksés nyokot ngurus jeung analytics.

#9. Cisco CCNA Awan

Cisco mangrupakeun ngaran kasohor di IT boulevards jeung sertifikasi awan nyaeta Sajaba exceptionally berharga jeung Wasalam ka usefulness. Salaku barang Cisco anu nempatkeun di enggon rupa organisasi ', sertifikasi nu Kitu ogé appreciates a exigency tinggi. Eta bakal ngajadikeun anjeun bisa dina ngalakukeun ngurus sagala errands komputasi awan, contona, infrastruktur awan na deployment.

#10. Cisco CCNP Awan

sertifikasi sejen tina merek, Cisco CCNP Awan mangrupa en-suite kalawan compelling ngarancang awan, sarta ngungkulan aptitudes. Sakabéh kursus komputasi awan ieu baris ngatur di 2018. Hal keur naon aranjeunna, alesan ka ngareureuhkeun? Dimimitian enlisting kiwari sarta boga karir tinggi thundering.

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!