latihan Calendar

Pelatihan upcoming

ITIL panengah Service Stratégi (SS - 19th Agustus 2018)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL panengah Service Stratégi on 19th Agustus 2018.

Panggihan leuwih »
Gurgaon, B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,
Gurgaon, Haryana 122001 India
+ Google Peta

PMP (20th Agustus 2018)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 4 poé Pelatihan on PMP ti 20th Agustus 2018 mun 23th Agustus 2018.

Panggihan leuwih »
Gurgaon, B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,
Gurgaon, Haryana 122001 India
+ Google Peta

ITIL Yayasan - (25-08-2018)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL Yayasan ti 25th Agustus 2018 mun 26th Agustus 2018.

Panggihan leuwih »
Gurgaon, B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,
Gurgaon, Haryana 122001 India
+ Google Peta

PMP (1st Séptémber 2018)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 4 dinten sabtu minggu tumpak PMP ti 1st & 2nd Séptémber 2018, 8th & 9th Séptémber 2018.

Panggihan leuwih »
Gurgaon, B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,
Gurgaon, Haryana 122001 India
+ Google Peta

Pangeran 2 Yayasan sarta praktisi (1st Séptémber 2018)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 3 poé Pelatihan di Pangeran 2 Yayasan sarta praktisi ti 1st Séptémber 2018, 8th & 9th Séptémber 2018.

Panggihan leuwih »
Gurgaon, B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,
Gurgaon, Haryana 122001 India
+ Google Peta

ITIL Yayasan - (01-09-2018)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL Yayasan ti 01st Séptémber 2018 mun 02nd Séptémber 2018.

Panggihan leuwih »
Gurgaon, B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,
Gurgaon, Haryana 122001 India
+ Google Peta

ITIL teleng (8th Séptémber 2018)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL Yayasan ti 8th Séptémber 2018 mun 9th Séptémber 2018.

Panggihan leuwih »
Gurgaon, B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,
Gurgaon, Haryana 122001 India
+ Google Peta

Prince2 tangkas (15th Séptémber 2018)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé tumpak Prince2 tangkas on 15th & 16th Séptémber 2018.

Panggihan leuwih »
Gurgaon, B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,
Gurgaon, Haryana 122001 India
+ Google Peta

ITIL panengah sinambung Service pamutahiran (CSI - 22nd Séptémber 2018)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on ITIL panengah sinambung Service pamutahiran ti 22nd Séptémber 2018 mun 23rd Séptémber 2018

Panggihan leuwih »
Gurgaon, B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,
Gurgaon, Haryana 122001 India
+ Google Peta

MongoDB (27 Séptémber 2018)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 2 poé Pelatihan on MongoDB ti 27th Séptémber 2018 mun 28th Séptémber 2018.

Panggihan leuwih »
Gurgaon, B 100 A, Selatan kotana 1, Near sagedà Towers,
Gurgaon, Haryana 122001 India
+ Google Peta

AngularJS (8th Oktober 2018)

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 4 poé Pelatihan on AngularJS ti 8th Oktober 2018 mun 11th Oktober 2018.

Panggihan leuwih »
Cirebon, Cirebon, Cirebon India + Google Peta
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!