Latihan Kamar di Noida pikeun Sewa | Tangerang tempat on Sewa di Noida

Téhnologi Leyuran inovatif dumasar di puseur dayeuh Noida. Puseur latihan ANAK nyadiakeun trainings teknis na kamar latihan di Noidaon nyewa ka perusahaan nyadiakeun hiji lingkungan diajar luyu mun perusahaan sareng kaayaan-of-nu-seni infrastruktur keur trainings teknis.

The tempat latihan anu situated di Séktor 63, Noida caket dieu stasion metro Center Noida Kota. ANAK fasilitas kamar latihan Noida nu gaduh total dikombinasikeun kapasitas seating 300 + pamilon dina pelatihan 10 rooms.Noida kamar latihan di Noidaanu dilengkepan ogé ku komputer tungtung luhur, hateup-dipasang projector jeung dewan bodas.

ngeunaan Noida

Noida boga loba Jumlah atraksi wisata kaasup taman teknologi software sarta lapangan golf. Noida kalayan jarak nutup -na pikeun NH-24 Express jalan, anu ultra - modern DND flyover, nawarkeun pangalusna di kelas ngembangkeun komérsial / industri, hiji tujuan pausahaan idéal tur beungkeut jalan ka sadaya bagian nagara. Noida teh hub of ahérat, pausahaan IT kayaning Accenture, sistem Adobe, CSC, HCl, Sapient, Oracle korporasi jeung loba deui. ANAK mangrupakeun hiji solusi warung pikeun sakabéh kaperluan latihan misalna trainings perusahaan tur kamar latihan.

Pikeun booking mail di aman.khanna@itsgroup.in

Fasilitas Sadia:

  1. Hateup dipasang projector
  2. dewan bodas kalayan spidol
  3. botol cai
  4. Pen na Pad
  5. 100 cadangan% kakuatan
  6. 02 waktu tea / kopi jeung snacks
  7. dahar beurang vegetarian di Tambaksari

Internét - Sumuhun, speed High konektipitas garis ngajakan.

komputer - 4 GB RAM nepi 32 mesin GB RAM anu aya.

konektipitas Ethernet LAN Wi-Fi /

1 tempat

Sektor 63, Noida - 201301

Labs

LabsKorsi
LAB140
LAB240
LAB334
LAB434
LAB534
LAB634
LAB724
LAB824
LAB924
LAB1024
  • 1419851458
  • 1419851543
  • 1419851610

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!