Blog

fb7f9ee6732ad65fd68e4940068e8d7a
30 Dec 2016

10 Kursus-kursus Pelatihan deadly di Tés Software tiasa ngadamel anjeun a millionaire

/
dipasang Ku

Nguji aplikasi modern / software, kawas aktip komposit / hibrid, komputasi awan, & platform mobile ngenalkeun tantangan keur tim nguji software hanca dinten ieu, seueur nu teu dilengkepan parabot ditangtoskeun & pangaweruh naek kana tantangan. Inovatif Téhnologi Solutuions nawarkeun hiji fungsi Software nguji Pelatihan solusi & sertifikasi komprehensif pikeun mantuan Anjeun nganteurkeun kualitas aplikasi & laju Anjeun bisnis.

  • selenium
  • Intro jeung Tés
  • HP VuGen v11.5
  • HP motong
  • HP Tipping Point
  • Tés HP Software Automation
  • HP QTP UFT 11.5x kabutuhan poko
  • HP beban runner (LR)
  • HP Data papayung
  • HP Aplikasi Lifecycle Manajemén (ALM)

10 Kursus-kursus Pelatihan deadly di Software Tés & sertifikasi

1. Pelatihan selenium

Selenium mangrupa buka-sumber sarta mechanized s / alat w serbaguna anu garapan pikeun uji automation (aplikasi wéb). Hal ieu otorisasi handapeun Apache Lisensi 2.0. Selenium mangrupakeun suite tina alat nu pembantunya di mechanizing ngan aplikasi wéb. latihan instruksional ieu bakal masihan anjeun luhur ka pamahaman handap selenium na apparatuses patali sarta usage.It maranéhanana boga Kamampuh digawekeun crosswise leuwih rupa frameworks digawé sarta program. Selenium teu ngan hiji alat solitér tapi rada hiji susunan apparatuses nu mantuan analyzers mun robotize aplikasi éléktronik sagala leuwih éféktif tur pasti.

Tujuan selenium

Selenium mangrupakeun kerangka nguji programming ci pikeun aplikasi wéb. Ieu kelas instruksional lengkep nguji mechanized kaasup Perkenalan ka otomatis Tés, Perkenalan mun selenium IDE na Instalasi na, gagasan selenium IDE, selenium RC, TestNG, Web Supir Fungsi, kerangka sarta selenium Grid jeung saterusna.

  • Selenium mangrupa alat buka-sumber.
  • selenium Bisa ngahontal kaluar pikeun advancements béda nu uncover DOM.
  • Cai mibanda Kamampuh sangkan ngaéksekusi Aksara crosswise leuwih rupa program.
  • Bisa ngaéksekusi Aksara on frameworks kerja béda.
  • Selenium bolsters telepon sél.
  • Executes tés jero program, sangkan puseur teu diperlukeun bari palaksanaan Aksara téh sateuacanna.
  • Bisa ngaéksekusi tés dina paralel jeung utilization of selenium Grids.

Sasaran pamiarsa Pikeun selenium

latihan instruksional ieu dimaksudkeun pikeun ahli nguji programming anu bisa hoyong nyandak dina kabutuhan poko tina selenium ngaliwatan ilustrasi hanca. The latihan instruksional ngandung cukup fixings mun kick anjeun off jeung selenium ti mana anjeun bisa nyandak diri kana jumlahna leuwih gedé tina skill.

Syarat Pikeun selenium

Sateuacan neraskeun sareng latihan instruksional ieu, anjeun halah boga hiji pamahaman penting Java atanapi naon sual sejenna diatur program engang. Kitu ogé, anjeun halah jadi pangaweruh jeung kabutuhan poko gagasan nguji.

 

2. Tés software Cimanuk

Tangtu ieu concentrates dina kacangan sarta bolts of Tés Software anu bakal nulungan anjeun meunang learning standar nguji, model, jeung métode sangkan jadi digawekeun di industri nguji software.

Tangtu ieu gumantung kana kaayaan tetep, nu mantuan mun ngarti gagasan nguji, SDLC, STLC, nguji manual sareng tema béda nu penting pikeun digawe sareng nguji manual. Tangtu ieu dipuseurkeun di sabudeureun recognizing kaperluan pamakean, mutuskeun tingkat has tina nguji, sanggeus éta klien baris balik kana rupa sorts nguji mariksa aplikasi qualities mangpaat sarta non-mangpaat, sarta bakal meunang percobaan sarta kaayaan test siap pariksa aplikasi kalawan unggal sudut , di panungtungan bakal asup abscond sarta ngahasilkeun nyadiakeun rinci ngeunaan premis tina palaksanaan percobaan.

Tujuan Tés Software

  • Ngakuan rudiments jeung harti tina nguji software sarta standar na
  • Ngabédakeun model SDLC has
  • Characterize prosedur nguji pikeun minuhan kaperluan bisnis
  • Ngabédakeun test palaksanaan cecekelan
  • Characterize administrasi bahya na angka kaluar kumaha eta manglaku ka nguji software
  • Ngagunakeun ngalaporkeun na pointers palaksanaan konci pikeun ngitung prestasi
  • Ngabédakeun non-praktis sorts nguji
  • Ngabedakeun gagasan nguji propelled

Target pamiarsa pikeun Tés Software

  • Sagala klien garing anu perlu dimimitian pagawean di nguji software
  • software pamekar
  • syarat
  • Ngagawekeun Pangaweruh ngeunaan
  • Windows
  • Situs na program

3. HP VuGen v11.5

pangabutuh nguji palaksanaan cocog up. exertion arah SUT ka nempatkeun tumpukan, nu exceptionally troublesome atanapi salah bisa meunang deukeut ka 30% -40% tina hasil palaksanaan kalawan endeavors manual. Ngéléhkeun nurun ieu kaayaan jeung ka meunang iraha wae laju 90% -95% tina hasil uji, palaksanaan analyzer ngagunakeun VuGen sangkan Aksara Vuser.

Vugen direkam dina kerjasama antara klien / Server (interchanges), nyekel informasi ngirim jeung narima. Ieu utilizes C dialek penerjemah pikeun ngarekam prosedur SUT, nu ngajadikeun Aksara C. Di outset éta dimimitian ku kagiatan rekaman mun characterize ngalaksanakeun sarta aktivitas di klien maya gawe dina C rékayasa / S.

Sanggeus Aksara fundamental geus outlined, mangka robah nepi pamutahiran ti Aksara dina eta eta Parameterize (Nyegah Data cache) jeung ngajadikeun Verifikasi museurkeun (cék Server Tanggapan). Ieu bakal kaasup wawasan tur adaptability kana naskah. Tangtu Vugen ieu dimaksudkeun pikeun masihan leungeun-on informasi bisa dipake pikeun ngecék ngalaksanakeun utilization handapeun beungbeurat overwhelming ngamangpaatkeun aparat mechanization.

Tujuan HP VuGen v11.5

  • learning dasar nu fardhu pikeun nguji beban
  • Ngakuan LoadRunner (LR) bagian
  • Larapkeun prosés gawé prescribed nyieun hiji situasi LR penting
  • Aksara catetan dina lingkungan web ngamangpaatkeun Virtual pamaké generator (VuGen)
  • Ngukur léngkah jeung bentuk bisnis ngamangpaatkeun séntral
  • Parameterize Aksara mun beda informasi input klien
  • Pakait Aksara ngolah émbaran server-dihasilkeun
  • Gawe sareng Rendezvous ngahasilkeun max tumpukan di stride tinangtu

Target pamiarsa pikeun HP VuGen v11.5

  • Kualitas jaminan Insinyur jeung Performance Insinyur.
  • Pikeun klien anyar anu kudu nyieun Aksara mariksa aplikasi wéb.
  • Staf kaayaan prosés nguji beban.
  • syarat
  • Diajar tina Windows.
  • Situs sareng setelan program.
  • Garapan Discretionary
  • C dialek programming.
  • Pamanggih rékayasa klien / Server.

 

4. Pelatihan HP motong

Hp motong anu ogé disebut Rékam Manager. Tangtu HP motong ieu dimaksudkeun pikeun mantuan direksi ngatur, rencana na actualize prosés gawé di HP Records Manager. Anggota bakal ngadamel prosés gawé pertinent kana asosiasi maranéhanana.

Target pamiarsa pikeun Pelatihan HP motong

Incorporates acan teu konstrain mun, rékaman pangurus, klien kontrol, staf bisnis senior sareng kolega Anjeun venture Sajaba puseur

Sarat pikeun Pelatihan HP motong

culmination efektip Tungtung pamaké Nyiapkeun atanapi pangalaman sabanding of 6 bulan atawa sakabéh beuki ngamangpaatkeun HP motong atanapi HP Records Manajer dina domain ahli.

Learning standar administrasi rékaman sarta bentuk bisnis batin.

 

5. HP Tipping Point

Ieu leungeun dina tangtu nembongkeun gagasan jeung amalan pangalusna vital pikeun instalasi, susunan, organisasi kerangka tur administrasi kaamanan tina susunan Tipping Point. Ngaliwatan alamat calakan sarta leungeun dina latihan, anggota baris angka kaluar carana sangkan ngaéksekusi nu Intrusion Pencegahan System (IPS) sarta Sistem Manajemén Kaamanan (SMS).

Gol pikeun HP Tipping Point

Di hudang pagawean Tangtu HP ieu, anjeun halah boga kapasitas pikeun ngalakonan ngalengkepan:

  • Ngarti gagasan kaamanan poko
  • Ngarti setelan jeung desain Intrusion Pencegahan System
  • Ngarti setelan jeung desain System Management Kaamanan
  • Nepikeun rarancang jeung kaayaan
  • Ngarti prosedur katampa nulis

Target pamiarsa pikeun HP Tipping Point

Ngatur insinyur, ngatur professional, ngatur manajer, overseers kaamanan, direksi kerangka, frameworks insinyur, ngatur téhnik kaamanan tur nyusun désainer.

Sarat pikeun HP Tipping Point

  • Server tegalan palaksanaan pangatur na administrasi rehearses
  • learning umum tina sistem jeung alat administrasi kaamanan
  • Involvement kalawan Kaamanan Network rehearses

 

6. HP QTP UFT 11.5x kabutuhan poko Cimanuk

Tangtu ieu konsentrasi dina fungsi dasar Tés Fungsional hasil ngahijikeun Tatar nu bakal nulungan anjeun anjog di sawah nguji software jeung robotization mangpaat nguji instrumén kaunggulan. Sateuacan kabeh lain kursus bakal dimimitian kalawan catetan na playback sési, anggota bade diajar abilities sangkan Aksara anyar, ngarobah Aksara pikeun ngamutahirkeun nguji. Dina upgrades, nu bakal ngawengku wawasan tur adaptability kana Aksara, kaasup sinkronisasi, checkpoints, sarta parameter.

Engké di kursus, anggota nangkeup standar habitually nyandak sanggeus ku pamekar sabab outline Aksara test leuwih maju. Rék dilegakeun ka reusability maranéhna bakal nyieun kagiatan reusable, perpustakaan gawé, sarta toko sual dibagikeun, anggota bakal dilengkepan hiji aptitude diatur luyu pikeun nguji ampir nanaon nu pamakéan.

Tujuan Pelatihan UFT

  • Jieun Aksara test mechanization fundamental ngamangpaatkeun percobaan manual
  • Ngaronjatkeun test penting ngamangpaatkeun sinkronisasi bari ngarekam jeung di hudang rekaman
  • Nyieun Aksara computerization leuwih dinamis parameter ngamangpaatkeun
  • Nyieun kagiatan reusable sarta ngarobah éta pikeun leuwih ningkat Aksara
  • Ngamangpaatkeun Objék Repository
  • Nyandak shot di Identification Objék jeung ngarobah distinguishing rundown bukti sipat
  • Gawe sareng pasipatan Objék sangkan eta leuwih dinamis
  • Gawe sareng rupa perspéktif ngeunaan UFT
  • Nyieun papariksaan custom pikeun ngonfirmasi aplikasi kalawan titik customer of view
  • Ngajalankeun AUT na UFT ku ngamangpaatkeun singkronisasi tur béda komponen UFT
  • Ngalirkeun input klien béda ngamangpaatkeun parameter
  • Putting jauh informasi waktu replay dina ngajalankeun-waktos datatable
  • Gawe sareng test rundown

Target pamiarsa pikeun Pelatihan UFT

  • Pikeun klien anyar anu perlu ngaganti tina manual pikeun nguji robotization ngamangpaatkeun UFT
  • Pikeun jaminan Quality Insinyur anu perlu némbongkeun sipat Tim kalungguhan ku ngamangpaatkeun UFT

Requiirements keur Diklat UFT

  • Gawe bareng Pangaweruh ngeunaan:
  • Windows
  • Situs sareng setelan program
  • Discretionary Garapan kalayan:
  • Scripting Basa

 

7. Muka Diklat runner v11.5

Nedunan nguji Non-Fungsional kawas nguji Performance, analyzers palaksanaan ngagunakeun instrumen mechanization kawas LoadRunner. Hal ieu garapan pikeun ngahasilkeun beban pasti leuwih Server ka pariksa dijalankeunnana a SUT (Server handapeun test). LoadRunner nyaéta software kebat ngandung tilu instrumen software:

  • Maya pamaké generator (VuGen)
  • controller
  • Analyzer

Tumpukan runner empowers hiji analyzer palaksanaan sangkan Vusers (Pamaké Virtual) nempatkeun beban sengit dina server ngeunaan métode nguji palaksanaan beragam kawas nguji beban, nguji Stress, nguji daya tahan, nguji Jilid jeung saterusna.

Tujuan Pelatihan tumpukan runner v11.5

  • Inpo dasar nu anu diperlukeun pikeun nguji beban
  • Ngakuan LoadRunner (LR) bagian
  • Larapkeun prosés gawé prescribed nyieun hiji situasi LR penting
  • Ngagunakeun Aksara dijieun ngamangpaatkeun VuGen, ngatur setélan amprok-waktos, gawé bareng layar palaksanaan, ngawanohkeun beban Generators (LGs), sarta ngembangna Jumlah Virtual pamaké (Vusers) pikeun kaayaan LR di lampu tina tujuan nguji beban
  • Maén kaluar hiji test numpuk dina aplikasi Anjeun ku ngajalankeun kaayaan hiji
  • Gawe sareng grafik na outline ngamangpaatkeun Analisis

Target pamiarsa pikeun Pelatihan tumpukan runner v11.5

  • Kualitas jaminan Insinyur jeung Performance Insinyur.
  • Pikeun klien anyar anu kudu nyieun Aksara mariksa aplikasi wéb.
  • Fakultas kaayaan prosés nguji beban.
  • syarat
  • Diajar tina Windows.
  • Situs sareng setelan program.
  • Discretionary Garapan kalayan:
  • C dialek programming.
  • Pamanggih rékayasa klien / Server.

 

8. data papayung

Tangtu ieu méré informasi dasar pikeun empower stockpiling overseers ngatur tur ngawasan software HP Data papayung. Leungeun-on lila lab fortify sesi hipotesa pikeun ngajamin hiji pamahaman intensif of tulangan sarta recuperation gagasan, di usefulness tina software jeung aplikasi -na pikeun ngajalankeun sahiji executions ngagiling stockpiling.

Tujuan Émbaran papayung

Ngenalkeun jeung nyebarkeun software HP Data papayung di sakuliling anjeun atanapi maén kaluar hiji overhaul ti HP Data papayung rendition kaliwat.

  • Susun item software HP Data papayung.
  • Susun pita anjeun sarta dumasar piringan waleran Nyadangkeun pikeun pamakéan ku software HP Data papayung.
  • Ngagunakeun HP Data papayung item software pikeun tulangan, reestablish, sarta layar ti GUI jeung muatan garis.
  • Nungkulan software HP Data papayung

Target pamiarsa pikeun Émbaran papayung

Kapasitas na kerangka direksi ngamangpaatkeun software HP Data papayung.

Sarat pikeun Émbaran papayung

  • Kerangka jeung Network Administrasi atanapi pangalaman comparable.
  • Pikeun kabutuhan poko sarta kaperluan husus keur ngalengkepan salah sahiji affirmations patali, ningali Gambaran konfirmasi kana situs HP ExpertOne.

 

9. Pelatihan aplikasi Lifecycle Manajemén

Tangtu ALM Ieu concentrates dina kacangan sarta bolts of Aplikasi Lifecycle Manajemén nu bakal nulungan anjeun ngawasan finish lifecycle of utilization kamajuan sarta tahap nguji. Mimitina jeung foremost tangtu bakal dimimitian chipping jauh di sapotong administratif Aplikasi Lifecycle Manajemén nu idin klien nyieun na ngawasan ventures sarta klien barengan hak klien. Sanggeus bagéan administrator klien bakal ngalaman aplikasi lifecycle ti Release pikeun characterizing bentang wanci finish lifecycle, sarat pikeun characterize aplikasi usefulness, Test Plan bakal mangpaat keur ngatur prosedur na kaayaan nguji, Test Lab bakal diturutan klien sangkan ngaéksekusi test antisipasi aplikasi, cacad modul pikeun nyieun sarta overseeing imperfections na Dashboard ningali nu bakal mampuh ngahasilkeun laporan na grafik keur ujian hadé tina utilization.

Tujuan Pelatihan Aplikasi Lifecycle Manajemén

  • Characterize Aplikasi Lifecycle Manajemén (ALM)
  • Ngarti kana bedana antara interfaces ALM
  • Jieun Kaluaran, siklus sarta ngamekarkeun kaperluan
  • Nalungtik bahaya disambungkeun jeung prerequisites
  • Susun tés jeung subjék dina tangkal test ngatur
  • Outline jeung nyieun arranges test
  • Jieun Aksara test tina hambalan konfigurasi
  • Jieun test susunan, hajar manual tur robotized tés
  • palaksanaan catetan jeung lagu test asalna ngeunaan
  • Log na ngawasan surrenders
  • Jieun grafik na laporan ngamangpaatkeun dasbor

 

Target pamiarsa pikeun Pelatihan Aplikasi Lifecycle Manajemén

  • klien anyar
  • insinyur kualitas negeskeun
  • analyzers kualitas
  • manjangkeun ngawas
  • Kualitas Center / ALM Kuncén
  • Ngabalukarkeun kualitas jaminan
  • klien Quality Center / ALM lianna di muatan tina overseeing undertakings, klien tur customizations prosés gawé
  • poko
  • Gawe bareng Pangaweruh ngeunaan:
  • Windows
  • Situs na program
  • Konsép nguji

10. Software Tés - Automation

Program mimiti ku HP, ngaranna jadi HP-su (Universitas Software). 70% tina nguji software di pasar rengse jeung bantuan ti HP outlined apparatuses Automation. program ieu uncommonly rencanana on Industri disusun conto na kudu sagala pamanggih vital sarta setelan dina widang nguji software. Museurkeun kana Manual na Automation nguji ngeunaan GUI sarta aplikasi dumasar API, barengan diduga garapan HP apparatuses robotization.

Software Tés - Program Automation nawarkeun:

Prolog jeung Tés:

Nu understudies bakal ngarti ideu dasar nguji hiji aplikasi ku pamahaman SDLC (Software Development Lifecycle) jeung nyandak shot di STLC (Software Tés Lifecycle). program ieu dicirikeun model SDLC beragam jeung tingkatan nguji, sorts has tina nguji, Kumaha pikeun meunangkeun prerequisites ti nasabah na saha QA a? Naon deui, naon bagian na? Sagala bari. Sajaba museurkeun kana meunteun Risk dina kagiatan kontinyu sarta waktu anu singget engké nyieun arsip fundamental (Test Plan, Test Case na RTM). Palaksanaan percobaan anu dipigawé pikeun meunangkeun hasil na pariksa naha urang ngagaduhan hasil normal atanapi henteu. Urang ogé bakal ngobrol ngeunaan on sorts nguji (Manual na Automation) jeung nyieun (Indikator Performance Key) KPI pikeun Quality jaminan.

Dibawa bareng Fungsional Tés (UFT / QTP):

Ieu pakakas mechanization dijieun ku HP mariksa usefulness of GUI atawa API aplikasi dumasar. Salaku téh mangrupa aparat mechanization, eta ngajadikeun VB Aksara mun ngalakukeun nguji. Understudy bakal diajar aptitudes sangkan Aksara anyar, ngaluyukeun Aksara pikeun ngaronjatkeun nguji. Dina kamajuan, nu bakal ngawengku wawasan tur adaptability kana Aksara, kaasup sinkronisasi, checkpoints, sarta parameter.

Engké di kursus, anggota nampi standar loba waktu nu ngajak sanggeus ku pamekar sabab rencanana langkung Aksara test maju. Rék dilegakeun ka reusability maranéhna bakal nyieun kagiatan reusable, perpustakaan gawe, na storehouses protés dibagikeun, anggota bakal kdu kalawan kaahlian diatur relevan pikeun nguji ngeunaan hiji aplikasi.

Maya pamaké generator (VuGen):

pangabutuh nguji palaksanaan cocog up. exertion arah AUT nempatkeun tumpukan, nu pisan troublesome atanapi salah bisa meunang deukeut ka 30% -40% tina hasil palaksanaan kalawan endeavors manual. Ngéléhkeun nurun ieu kaayaan jeung ka meunang dina sagala acara 90% -95% tina hasil uji, palaksanaan analyzer ngagunakeun VuGen sangkan Aksara Vuser. Vugen direkam dina kolaborasi antara klien / Server (interchanges), nyekel informasi ngirim jeung narima. Ieu utilizes C dialek penerjemah pikeun ngarekam prosedur SUT, nu ngajadikeun Aksara C. Di outset éta dimimitian ku kagiatan rekaman mun characterize ngalaksanakeun sarta aktivitas di klien maya gawe dina desain C / S.

Sanggeus Aksara penting geus diwangun, mangka robah pikeun ngamutahirkeun tina Aksara dina eta eta Parameterize (Nyegah Data cache) jeung ngajadikeun Verifikasi museurkeun (cék Server Tanggapan). Ieu bakal ngawengku pangaweruh jeung adaptability kana naskah. Tangtu Vugen ieu dimaksudkeun pikeun masihan leungeun-on informasi bisa dipake pikeun ngecék ngalaksanakeun pamakéan dina beungbeurat overwhelming ngamangpaatkeun alat mechanization.

Tumpukan runner (LR):

Nedunan nguji Non-Fungsional kawas nguji Performance, analyzers palaksanaan ngagunakeun alat mechanization kawas LoadRunner. Hal ieu garapan pikeun ngahasilkeun beban pasti leuwih Server ka pariksa dijalankeunnana a SUT (Server handapeun test).

LoadRunner nyaéta software kebat ngandung tilu alat software:

  • Maya pamaké generator (VuGen)
  • controller
  • Analyzer

Tumpukan runner empowers hiji analyzer palaksanaan sangkan Vusers (Pamaké Virtual) nempatkeun beban sengit dina server sakumaha pikeun sagala rupa prosedur nguji palaksanaan kawas nguji beban, nguji Stress, nguji daya tahan, nguji Jilid jeung saterusna.

Aplikasi Lifecycle Manajemén (ALM):

Concentrates dina kacangan sarta bolts of Aplikasi Lifecycle Manajemén nu bakal nulungan anjeun ngawasan finish lifecycle of utilization kamajuan sarta tahap nguji. Di outset nu tangtu bakal dimimitian chipping jauh di sapotong administratif Aplikasi Lifecycle Manajemén nu idin klien nyieun na ngawasan tugas jeung klien barengan hak klien. Sanggeus bagéan administrator klien bakal ngalaman aplikasi lifecycle ti Release pikeun characterizing bentang wanci finish lifecycle, sarat pikeun characterize aplikasi usefulness, Test Plan bakal mangpaat keur ngatur prosedur na kaayaan nguji, Test Lab bakal diturutan klien sangkan ngaéksekusi test antisipasi aplikasi, cacad modul pikeun nyieun sarta overseeing deformities na Dashboard ningali nu bakal mindful ngahasilkeun laporan na diagram keur ujian hadé tina utilization.

Target pamiarsa pikeun Tés Software - Automation

  • klien anyar
  • Sagala kalulusan diliwatan understudy
  • Learning of SDLC atanapi STLC
  • Manual / Automation tester
  • manjangkeun lulugu
  • Kualitas Center / ALM Kuncén
  • Ngabalukarkeun kualitas jaminan
  • Insinyur palaksanaan
  • syarat
  • Émbaran ti Windows
  • Émbaran ti MS Kantor atawa software signifikan
  • Comprehends bentuk software Aplikasi
  • Situs sareng setelan program
  • Nguji Konsép - Kanggo ALM

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!