Blog

fb7f9ee6732ad65fd68e4940068e8d7a
30 Dec 2016

10 Kursus-kursus Pelatihan deadly di Tés Software tiasa ngadamel anjeun a millionaire

/
dipasang Ku

Nguji aplikasi modern / software, kawas aktip komposit / hibrid, komputasi awan, & platform mobile ngenalkeun tantangan keur tim nguji software hanca dinten ieu, seueur nu teu dilengkepan parabot ditangtoskeun & pangaweruh naek kana tantangan. Inovatif Téhnologi Solutuions nawarkeun hiji fungsi Software nguji Pelatihan solusi & sertifikasi komprehensif pikeun mantuan Anjeun nganteurkeun kualitas aplikasi & laju Anjeun bisnis.

  • selenium
  • Intro jeung Tés
  • HP VuGen v11.5
  • HP motong
  • HP Tipping Point
  • Tés HP Software Automation
  • HP QTP UFT 11.5x kabutuhan poko
  • HP beban runner (LR)
  • HP Data papayung
  • HP Aplikasi Lifecycle Manajemén (ALM)

10 Kursus-kursus Pelatihan deadly di Software Tés & sertifikasi

1. Pelatihan selenium

Selenium mangrupa buka-sumber sarta mechanized s / alat w serbaguna anu garapan pikeun uji automation (aplikasi wéb). Hal ieu otorisasi handapeun Apache Lisensi 2.0. Selenium mangrupakeun suite tina alat nu pembantunya di mechanizing ngan aplikasi wéb. latihan instruksional ieu bakal masihan anjeun luhur ka pamahaman handap selenium na apparatuses patali sarta usage.It maranéhanana boga Kamampuh digawekeun crosswise leuwih rupa frameworks digawé sarta program. Selenium teu ngan hiji alat solitér tapi rada hiji susunan apparatuses nu mantuan analyzers mun robotize aplikasi éléktronik sagala leuwih éféktif tur pasti.

Tujuan selenium

Selenium mangrupakeun kerangka nguji programming ci pikeun aplikasi wéb. Ieu kelas instruksional lengkep nguji mechanized kaasup Perkenalan ka otomatis Tés, Perkenalan mun selenium IDE na Instalasi na, gagasan selenium IDE, selenium RC, TestNG, Web Supir Fungsi, kerangka sarta selenium Grid jeung saterusna.

  • Selenium mangrupa alat buka-sumber.
  • selenium Bisa ngahontal kaluar pikeun advancements béda nu uncover DOM.
  • Cai mibanda Kamampuh sangkan ngaéksekusi Aksara crosswise leuwih rupa program.
  • Bisa ngaéksekusi Aksara on frameworks kerja béda.
  • Selenium bolsters telepon sél.
  • Executes tés jero program, sangkan puseur teu diperlukeun bari palaksanaan Aksara téh sateuacanna.
  • Bisa ngaéksekusi tés dina paralel jeung utilization of selenium Grids.

Sasaran pamiarsa Pikeun selenium

latihan instruksional ieu dimaksudkeun pikeun ahli nguji programming anu bisa hoyong nyandak dina kabutuhan poko tina selenium ngaliwatan ilustrasi hanca. The latihan instruksional ngandung cukup fixings mun kick anjeun off jeung selenium ti mana anjeun bisa nyandak diri kana jumlahna leuwih gedé tina skill.

Syarat Pikeun selenium

Sateuacan neraskeun sareng latihan instruksional ieu, anjeun halah boga hiji pamahaman penting Java atanapi naon sual sejenna diatur program engang. Kitu ogé, anjeun halah jadi pangaweruh jeung kabutuhan poko gagasan nguji.

 

2. Tés software Cimanuk

Tangtu ieu concentrates dina kacangan sarta bolts of Tés Software anu bakal nulungan anjeun meunang learning standar nguji, model, jeung métode sangkan jadi digawekeun di industri nguji software.

Tangtu ieu gumantung kana kaayaan tetep, nu mantuan mun ngarti gagasan nguji, SDLC, STLC, nguji manual sareng tema béda nu penting pikeun digawe sareng nguji manual. Tangtu ieu dipuseurkeun di sabudeureun recognizing kaperluan pamakean, mutuskeun tingkat has tina nguji, sanggeus éta klien baris balik kana rupa sorts nguji mariksa aplikasi qualities mangpaat sarta non-mangpaat, sarta bakal meunang percobaan sarta kaayaan test siap pariksa aplikasi kalawan unggal sudut , di panungtungan bakal asup abscond sarta ngahasilkeun nyadiakeun rinci ngeunaan premis tina palaksanaan percobaan.

Tujuan Tés Software

  • Ngakuan rudiments jeung harti tina nguji software sarta standar na
  • Ngabédakeun model SDLC has
  • Characterize prosedur nguji pikeun minuhan kaperluan bisnis
  • Ngabédakeun test palaksanaan cecekelan
  • Characterize administrasi bahya na angka kaluar kumaha eta manglaku ka nguji software
  • Ngagunakeun ngalaporkeun na pointers palaksanaan konci pikeun ngitung prestasi
  • Ngabédakeun non-praktis sorts nguji
  • Ngabedakeun gagasan nguji propelled

Target pamiarsa pikeun Tés Software

  • Sagala klien garing anu perlu dimimitian pagawean di nguji software
  • software pamekar
  • syarat
  • Ngagawekeun Pangaweruh ngeunaan
  • Windows
  • Situs na program

3. HP VuGen v11.5

pangabutuh nguji palaksanaan cocog up. exertion arah SUT ka nempatkeun tumpukan, nu exceptionally troublesome atanapi salah bisa meunang deukeut ka 30% -40% tina hasil palaksanaan kalawan endeavors manual. Ngéléhkeun nurun ieu kaayaan jeung ka meunang iraha wae laju 90% -95% tina hasil uji, palaksanaan analyzer ngagunakeun VuGen sangkan Aksara Vuser.

Vugen direkam dina kerjasama antara klien / Server (interchanges), nyekel informasi ngirim jeung narima. Ieu utilizes C dialek penerjemah pikeun ngarekam prosedur SUT, nu ngajadikeun Aksara C. Di outset éta dimimitian ku kagiatan rekaman mun characterize ngalaksanakeun sarta aktivitas di klien maya gawe dina C rékayasa / S.

Sanggeus Aksara fundamental geus outlined, mangka robah nepi pamutahiran ti Aksara dina eta eta Parameterize (Nyegah Data cache) jeung ngajadikeun Verifikasi museurkeun (cék Server Tanggapan). Ieu bakal kaasup wawasan tur adaptability kana naskah. Tangtu Vugen ieu dimaksudkeun pikeun masihan leungeun-on informasi bisa dipake pikeun ngecék ngalaksanakeun utilization handapeun beungbeurat overwhelming ngamangpaatkeun aparat mechanization.

Tujuan HP VuGen v11.5

  • learning dasar nu fardhu pikeun nguji beban
  • Ngakuan LoadRunner (LR) bagian
  • Larapkeun prosés gawé prescribed nyieun hiji situasi LR penting
  • Aksara catetan dina lingkungan web ngamangpaatkeun Virtual pamaké generator (VuGen)
  • Ngukur léngkah jeung bentuk bisnis ngamangpaatkeun séntral
  • Parameterize Aksara mun beda informasi input klien
  • Pakait Aksara ngolah émbaran server-dihasilkeun
  • Gawe sareng Rendezvous ngahasilkeun max tumpukan di stride tinangtu

Target pamiarsa pikeun HP VuGen v11.5

  • Kualitas jaminan Insinyur jeung Performance Insinyur.
  • Pikeun klien anyar anu kudu nyieun Aksara mariksa aplikasi wéb.
  • Staf kaayaan prosés nguji beban.
  • syarat
  • Diajar tina Windows.
  • Situs sareng setelan program.
  • Garapan Discretionary
  • C dialek programming.
  • Pamanggih rékayasa klien / Server.

 

4. Pelatihan HP motong

Hp motong anu ogé disebut Rékam Manager. Tangtu HP motong ieu dimaksudkeun pikeun mantuan direksi ngatur, rencana na actualize prosés gawé di HP Records Manager. Anggota bakal ngadamel prosés gawé pertinent kana asosiasi maranéhanana.

Target pamiarsa pikeun Pelatihan HP motong

Incorporates acan teu konstrain mun, rékaman pangurus, klien kontrol, staf bisnis senior sareng kolega Anjeun venture Sajaba puseur

Sarat pikeun Pelatihan HP motong

culmination efektip Tungtung pamaké Nyiapkeun atanapi pangalaman sabanding of 6 bulan atawa sakabéh beuki ngamangpaatkeun HP motong atanapi HP Records Manajer dina domain ahli.

Learning standar administrasi rékaman sarta bentuk bisnis batin.

 

5. HP Tipping Point

Ieu leungeun dina tangtu nembongkeun gagasan jeung amalan pangalusna vital pikeun instalasi, susunan, organisasi kerangka tur administrasi kaamanan tina susunan Tipping Point. Ngaliwatan alamat calakan sarta leungeun dina latihan, anggota baris angka kaluar carana sangkan ngaéksekusi nu Intrusion Pencegahan System (IPS) sarta Sistem Manajemén Kaamanan (SMS).

Gol pikeun HP Tipping Point

Di hudang pagawean Tangtu HP ieu, anjeun halah boga kapasitas pikeun ngalakonan ngalengkepan:

  • Ngarti gagasan kaamanan poko
  • Ngarti setelan jeung desain Intrusion Pencegahan System
  • Ngarti setelan jeung desain System Management Kaamanan
  • Nepikeun rarancang jeung kaayaan
  • Ngarti prosedur katampa nulis

Target pamiarsa pikeun HP Tipping Point

Ngatur insinyur, ngatur professional, ngatur manajer, overseers kaamanan, direksi kerangka, frameworks insinyur, ngatur téhnik kaamanan tur nyusun désainer.

Sarat pikeun HP Tipping Point

  • Server tegalan palaksanaan pangatur na administrasi rehearses
  • learning umum tina sistem jeung alat administrasi kaamanan
  • Involvement kalawan Kaamanan Network rehearses

 

6. HP QTP UFT 11.5x kabutuhan poko Cimanuk

Tangtu ieu konsentrasi dina fungsi dasar Tés Fungsional hasil ngahijikeun Tatar nu bakal nulungan anjeun anjog di sawah nguji software jeung robotization mangpaat nguji instrumén kaunggulan. Sateuacan kabeh lain kursus bakal dimimitian kalawan catetan na playback sési, anggota bade diajar abilities sangkan Aksara anyar, ngarobah Aksara pikeun ngamutahirkeun nguji. Dina upgrades, nu bakal ngawengku wawasan tur adaptability kana Aksara, kaasup sinkronisasi, checkpoints, sarta parameter.

Engké di kursus, anggota nangkeup standar habitually nyandak sanggeus ku pamekar sabab outline Aksara test leuwih maju. Rék dilegakeun ka reusability maranéhna bakal nyieun kagiatan reusable, perpustakaan gawé, sarta toko sual dibagikeun, anggota bakal dilengkepan hiji aptitude diatur luyu pikeun nguji ampir nanaon nu pamakéan.

Tujuan Pelatihan UFT

  • Jieun Aksara test mechanization fundamental ngamangpaatkeun percobaan manual
  • Ngaronjatkeun test penting ngamangpaatkeun sinkronisasi bari ngarekam jeung di hudang rekaman
  • Nyieun Aksara computerization leuwih dinamis parameter ngamangpaatkeun
  • Nyieun kagiatan reusable sarta ngarobah éta pikeun leuwih ningkat Aksara
  • Ngamangpaatkeun Objék Repository
  • Nyandak shot di Identification Objék jeung ngarobah distinguishing rundown bukti sipat
  • Gawe sareng pasipatan Objék sangkan eta leuwih dinamis
  • Gawe sareng rupa perspéktif ngeunaan UFT
  • Nyieun papariksaan custom pikeun ngonfirmasi aplikasi kalawan titik customer of view
  • Ngajalankeun AUT na UFT ku ngamangpaatkeun singkronisasi tur béda komponen UFT
  • Ngalirkeun input klien béda ngamangpaatkeun parameter
  • Putting jauh informasi waktu replay dina ngajalankeun-waktos datatable
  • Gawe sareng test rundown

Target pamiarsa pikeun Pelatihan UFT

  • Pikeun klien anyar anu perlu ngaganti tina manual pikeun nguji robotization ngamangpaatkeun UFT
  • Pikeun jaminan Quality Insinyur anu perlu némbongkeun sipat Tim kalungguhan ku ngamangpaatkeun UFT

Requiirements keur Diklat UFT

  • Gawe bareng Pangaweruh ngeunaan:
  • Windows
  • Situs sareng setelan program
  • Discretionary Garapan kalayan:
  • Scripting Basa

 

7. Muka Diklat runner v11.5

Nedunan nguji Non-Fungsional kawas nguji Performance, analyzers palaksanaan ngagunakeun instrumen mechanization kawas LoadRunner. Hal ieu garapan pikeun ngahasilkeun beban pasti leuwih Server ka pariksa dijalankeunnana a SUT (Server handapeun test). LoadRunner nyaéta software kebat ngandung tilu instrumen software:

  • Maya pamaké generator (VuGen)
  • controller
  • Analyzer

Tumpukan runner empowers hiji analyzer palaksanaan sangkan Vusers (Pamaké Virtual) nempatkeun beban sengit dina server ngeunaan métode nguji palaksanaan beragam kawas nguji beban, nguji Stress, nguji daya tahan, nguji Jilid jeung saterusna.

Tujuan Pelatihan tumpukan runner v11.5

  • Inpo dasar nu anu diperlukeun pikeun nguji beban
  • Ngakuan LoadRunner (LR) bagian
  • Larapkeun prosés gawé prescribed nyieun hiji situasi LR penting
  • Ngagunakeun Aksara dijieun ngamangpaatkeun VuGen, ngatur setélan amprok-waktos, gawé bareng layar palaksanaan, ngawanohkeun beban Generators (LGs), sarta ngembangna Jumlah Virtual pamaké (Vusers) pikeun kaayaan LR di lampu tina tujuan nguji beban
  • Maén kaluar hiji test numpuk dina aplikasi Anjeun ku ngajalankeun kaayaan hiji
  • Gawe sareng grafik na outline ngamangpaatkeun Analisis

Target pamiarsa pikeun Pelatihan tumpukan runner v11.5

  • Kualitas jaminan Insinyur jeung Performance Insinyur.
  • Pikeun klien anyar anu kudu nyieun Aksara mariksa aplikasi wéb.
  • Fakultas kaayaan prosés nguji beban.
  • syarat
  • Diajar tina Windows.
  • Situs sareng setelan program.
  • Discretionary Garapan kalayan:
  • C dialek programming.
  • Pamanggih rékayasa klien / Server.

 

8. data papayung

Tangtu ieu méré informasi dasar pikeun empower stockpiling overseers ngatur tur ngawasan software HP Data papayung. Leungeun-on lila lab fortify sesi hipotesa pikeun ngajamin hiji pamahaman intensif of tulangan sarta recuperation gagasan, di usefulness tina software jeung aplikasi -na pikeun ngajalankeun sahiji executions ngagiling stockpiling.

Tujuan Émbaran papayung

Ngenalkeun jeung nyebarkeun software HP Data papayung di sakuliling anjeun atanapi maén kaluar hiji overhaul ti HP Data papayung rendition kaliwat.

  • Susun item software HP Data papayung.
  • Susun pita anjeun sarta dumasar piringan waleran Nyadangkeun pikeun pamakéan ku software HP Data papayung.
  • Ngagunakeun HP Data papayung item software pikeun tulangan, reestablish, sarta layar ti GUI jeung muatan garis.
  • Nungkulan software HP Data papayung

Target pamiarsa pikeun Émbaran papayung

Kapasitas na kerangka direksi ngamangpaatkeun software HP Data papayung.

Sarat pikeun Émbaran papayung

  • Kerangka jeung Network Administrasi atanapi pangalaman comparable.
  • Pikeun kabutuhan poko sarta kaperluan husus keur ngalengkepan salah sahiji affirmations patali, ningali Gambaran konfirmasi kana situs HP ExpertOne.

 

9. Pelatihan aplikasi Lifecycle Manajemén

Tangtu ALM Ieu concentrates dina kacangan sarta bolts of Aplikasi Lifecycle Manajemén nu bakal nulungan anjeun ngawasan finish lifecycle of utilization kamajuan sarta tahap nguji. Mimitina jeung foremost tangtu bakal dimimitian chipping jauh di sapotong administratif Aplikasi Lifecycle Manajemén nu idin klien nyieun na ngawasan ventures sarta klien barengan hak klien. Sanggeus bagéan administrator klien bakal ngalaman aplikasi lifecycle ti Release pikeun characterizing bentang wanci finish lifecycle, sarat pikeun characterize aplikasi usefulness, Test Plan bakal mangpaat keur ngatur prosedur na kaayaan nguji, Test Lab bakal diturutan klien sangkan ngaéksekusi test antisipasi aplikasi, cacad modul pikeun nyieun sarta overseeing imperfections na Dashboard ningali nu bakal mampuh ngahasilkeun laporan na grafik keur ujian hadé tina utilization.

Tujuan Pelatihan Aplikasi Lifecycle Manajemén

  • Characterize Aplikasi Lifecycle Manajemén (ALM)
  • Ngarti kana bedana antara interfaces ALM
  • Jieun Kaluaran, siklus sarta ngamekarkeun kaperluan
  • Nalungtik bahaya disambungkeun jeung prerequisites
  • Susun tés jeung subjék dina tangkal test ngatur
  • Outline and make test arranges
  • Create test scripts from configuration steps
  • Make test sets, Execute manual and robotized tests
  • Record and track test execution comes about
  • Log and oversee surrenders
  • Create charts and reports utilizing the dashboard

 

Target pamiarsa pikeun Pelatihan Aplikasi Lifecycle Manajemén

  • New client
  • Quality affirmation engineers
  • Quality analyzers
  • Extend supervisor
  • Kualitas Center / ALM Kuncén
  • Ngabalukarkeun kualitas jaminan
  • Other Quality Center/ALM clients in charge of overseeing undertakings, clients and work process customizations
  • poko
  • Gawe bareng Pangaweruh ngeunaan:
  • Windows
  • Situs na program
  • Konsép nguji

10. Software Tés - Automation

Program began by HP, named as HP-SU (Software University). 70% of the software testing in the market is finished with the assistance of HP outlined Automation apparatuses. This program uncommonly planned on industry arranged examples and have all the vital ideas and settings in software testing field. Focuses on Manual and Automation testing of GUI and API based applications, alongside profoundly utilized HP robotization apparatuses.

Software Tés - Program Automation nawarkeun:

Prolog jeung Tés:

In which understudies will comprehend the fundamental ideas of testing an application by comprehension SDLC (Software Development Lifecycle) and take a shot at STLC (Software Testing Lifecycle). This program characterizes diverse SDLC models and levels of testing, distinctive sorts of testing, How to get the prerequisites from the customers and who is a QA? What’s more, what its part? All the while. Additionally focuses on the Risk evaluation on the continuous activities and a short time later making fundamental archives (Test Plan, Test Case and RTM). Execution of experiments are done to get the outcomes and check whether we got the normal result or not. We will likewise talk about on sorts of testing (Manual and Automation) and create KPI’s (Key Performance Indicators) for Quality Assurance.

Dibawa bareng Fungsional Tés (UFT / QTP):

It’s a mechanization instrument created by HP to check the usefulness of GUI or API based applications. As it’s a mechanization apparatus, it makes VB scripts to do testing. Understudy will learn aptitudes to make new scripts, adjust scripts to improve testing. In improvements, which will include insight and adaptability into a script, including synchronization, checkpoints, and parametrization.

Later in the course, members receive standards much of the time took after by developers as they plan more advanced test scripts. To expand the reusability they will make reusable activities, work libraries, and shared protest storehouses, members will be furnished with an expertise set relevant for testing about an application.

Maya pamaké generator (VuGen):

Execution testing needs match up. exertion towards the AUT to put stack, which is extremely troublesome or one could get close to 30%-40% of the execution result with manual endeavors. To beat this sort of circumstances and to get in any event of 90%-95% of test outcome, execution analyzer utilize VuGen to make Vuser scripts. Vugen records the collaboration between Client/Server (interchanges), to catch the sending and accepting information. It utilizes C dialect translator to record the SUT procedure, which makes a C script. At the outset it begins with recording activities to characterize the conduct and activity of virtual clients working in C/S design.

After the essential script been composed, then it changes to upgrade of the script in that it Parameterize (Prevent Data Caching) and makes Verification focuses (Checks Server Response). This will include knowledge and adaptability into a script. This Vugen course is intended to give hands-on working information for checking the conduct of use under overwhelming burden utilizing mechanization device.

Tumpukan runner (LR):

To perform Non-Functional testing like Performance testing, execution analyzers utilize mechanization devices like LoadRunner. It is utilized to produce exact load over the Server to check the execution of a SUT (Server under test).

LoadRunner is bundle software comprises of three software devices:

  • Maya pamaké generator (VuGen)
  • controller
  • Analyzer

Stack Runner empowers an execution analyzer to make Vusers (Virtual Users) to put intense load on the servers as for various execution testing procedures like Load testing, Stress testing, Endurance testing, Volume testing and so forth.

Aplikasi Lifecycle Manajemén (ALM):

Concentrates on the nuts and bolts of Application Lifecycle Management which will help you to oversee finish lifecycle of utilization advancement and testing stage. At the outset the course will begins chipping away at Administrative piece of Application Lifecycle Management which permits client to make and oversee tasks and clients alongside client rights. After administrator part client will experience application lifecycle from Release for characterizing time span of finish lifecycle, Requirement to characterize application usefulness, Test Plan will be useful to arrange the testing procedure and condition, Test Lab will permit clients to execute test anticipate application, Defect module for making and overseeing deformities and Dashboard see which will be mindful to produce reports and diagrams for better examination of utilization.

Target pamiarsa pikeun Tés Software - Automation

  • New client
  • Any graduation passed understudy
  • Learning of SDLC or STLC
  • Manual / Automation tester
  • Extend chief
  • Kualitas Center / ALM Kuncén
  • Ngabalukarkeun kualitas jaminan
  • Execution Engineers
  • syarat
  • Information of Windows
  • Information of MS Office or significant software
  • Comprehends Application software forms
  • Situs sareng setelan program
  • Nguji Konsép - Kanggo ALM

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!