Latihan Kamar di Gurgaon

Menta A Telepon Balik?

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

Latihan Kamar di Gurgaon pikeun Sewa

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngabogaan kantor sirah di Gurgaon. ANAK utamana kana IT trainings, kamar latihan jeung solusi parusahaan panyadia. Sakola Tech ANAK nyadiakeun kamar latihan di gurgaonkeur latihan perusahaan sareng lingkungan learning euyeub ku kaayaan-of-hiji-seni fasilitas infrastruktur na tinggi tungtung kami salaku per kabutuhan latihan teknis perusahaan.

Tangerang tempat on nyewa di Gurgaon

ANAK ieu ngabogaan sababaraha kamar latihan di Gurgaon ie di Selatan Kota 1, Star Mall jeung Séktor - 14 kalayan jarak deukeut Center Kota Huda, Iffco Chowk sarta stasiun metro mg Jalan. ANAK ieu ngabogaan 13 kamar palatihan pikeun nyewa di Gurgaon sarta bisa nampung pamilon 270 dina hiji poé. ANAK Tangerang tempat di Gurgaondilengkepan mesin tinggi-tungtung, overhead dipasang projector jeung dewan bodas.

 

Fasilitas Sadia:

  1. Hateup dipasang projector
  2. dewan bodas kalayan spidol
  3. botol cai
  4. Pen na Pad
  5. 100 cadangan% kakuatan
  6. 02 waktu tea / kopi jeung snacks
  7. dahar beurang vegetarian di Tambaksari

Internét - Sumuhun, speed High konektipitas garis ngajakan.

komputer - 4 GB RAM nepi 32 mesin GB RAM anu aya.

konektipitas Ethernet LAN Wi-Fi /

learning

Investasi di kasuksésan sorangan

Pikeun pamundut Klik dieu

ngeunaan Gurgoan

Gurgaon teh hub Tarumanagara sarta IT sahiji National Capital Region (NCR) India. Gurgaon kalayan jarak nutup -na pikeun NH-8 Express jalan, bandara Internasional, nawarkeun pangalusna dina ngembangkeun komérsial kelas, hiji tujuan pausahaan idéal. Gurgaon teh hub of ahérat sarta BPO, IT pausahaan kayaning Aricent Grup, IBM, EMC2, Microsoft, Oracle, Accenture, Genpact, TCS, NIIT, Sapient, Wipro sarta beuki loba pausahaan ngadeg di Gurgaon. ANAK nyadiakeun latihan perusahaan jeung kamar latihan ka sadaya nu corporates ngarah di Gurgaon.

Pikeun booking mail di info@itstechschool.com

Accomodation

Kabéh pilihan akomodasi kami di Gurgaon gaduh lega kamar ogé ventilated kalawan amenities.such modern saperti Wi-Fi, TV, Panaskeun, cadangan kakuatan, dokter-on-panggero pikeun anjeun lemes tetep.

Hotél Pllazio (4-béntang)

Housed dina wangunan diideuan ku arsitektur Éropa, The Pllazio Hotel nawarkeun rooftop kolam renang, spa na wellness & puseur kabugaran.

  • 700 m ti Stasion Métro Huda Kota Center & Rumah Sakit Fortis
  • Scruples Bar pikeun inuman sanggeus tepung anjeun
  • Gym & Kolam kolam renang
  • Dine di Melange Dunya asakan Rumah Makan.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
  • 11
  • 1
  • 5
  • 3
  • 4
  • 2

Hotél Putra Plaza (4-béntang)

Wilujeng sumping di cara anyar jeung hadé pikeun ngalakukeun perjalanan bisnis, dimana anjeun ngarasa pinuh disambungkeun & anjeun meunang sésana mangrupa hadé wengi urang.

  • Wifi
  • Gancang & seger dahareun
  • Dina situs Korsi roda Sadia
  • Dina situs Kabugaran & wellness Center
  • IHG ganjaran Club

1 tempat

B-100 A, Selatan Kota 1, Opp Séktor -29 Huda Gymkhana Club, Gurgaon - 122002

Labs

LabsKorsi
lab 116
lab 224
  • Latihan Room 1
  • kamar latihan 2
  • kantin
  • kantin

2 tempat

Sektor 14, Gurgaon-122001, Haryana, India.

Labs

LabsKorsi
lab 120
lab 240
lab 324
lab 432
lab 540

3 tempat

DLF Star Mall, Séktor-30 Gurgaon-122001, Haryana

Labs

LabsKorsi
lab 120
lab 218
lab 318
lab 418

Ngahontal Us?

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!