Latihan Kamar di Purwakarta

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngabogaan kamar latihan di Purwakarta, ibukota Tamil Nadu. ANAK utamina kana IT trainings, kamar latihan rental jeung ITES panyadia solusi parusahaan. ANAK puseur latihan nyadiakeun kamar palatihan pikeun nyewa ka ahérat & pausahaan produk pikeun kaperluan latihan maranéhanana. Puseur latihan ANAK dirancang dina pintonan pikeun masihan pangalaman pembelajaran euyeub ku kami infrastruktur kaayaan-of-nu-seni tur sagala fasilitas salaku per kabutuhan latihan teknis perusahaan.

ANAK ngabogaan lokasi latihan sababaraha di Purwakarta ie di Rajiv Gandhi Salai (OMR), Mettukuppam & Nehru Nagar, OMR, Perungudi, Purwakarta. ngabogaan kamar latihan 8 ANAK keur nyewa di Purwakarta jeung bisa nampung pamilon 200 dina hiji poé. puseur pelatihan Gurgaon ANAK, Purwakarta dilengkepan mesin tinggi-tungtung, overhead dipasang projector jeung dewan bodas

ngeunaan Purwakarta

Purwakarta anu lokasina dina Coromandel Basisir off Teluk Benggala, éta teh puseur industri jeung dagang pangbadagna di India Kidul jeung pusat budaya, ékonomi sarta atikan utama. Purwakarta katelah "Detroit India" kanggo industri mobil na. Purwakarta teh kota katilu-panggedena jeung wewengkon metropolitan kaopat-pangpadetna di nagara sarta 31st-panggedena wewengkon urban di dunya. Kandaraan 4-fahad di Purwakarta nyaéta dasar 30% industri mobil India sarta 35% industri komponén mobil na. Loba pausahaan IT kawas Accenture, The Panaséhat Board Company, BirlaSoft, Capgemini, Cognizant Téhnologi Leyuran, CSC, Hexaware, iGate, Wates Leyuran Komputer, Infosys, Larsen & Toubro Infotech, Tata Consultancy Services, Tech Mahindra, ThoughtWorks, UST Global, ZOHO Corporation Wipro sarta beuki loba pausahaan ngadeg di Gurgaon. ANAK nyadiakeun latihan perusahaan jeung tempat latihan ka sadaya nu corporates ngarah di Purwakarta.

Pikeun booking mail diaman.khanna@itsgroup.in

Tempat: 1

Latihan Room, Mettukuppam, Purwakarta, Tamil Nadu - 600097, India

Labs

LabsKorsi
lab 120
lab 230
lab 360
  • 1
  • 3
  • 2

Tempat: 2

Latihan Room, Nehru Nagar, OMR Perungudi, Purwakarta - 600096, India

Labs

LabsKorsi
lab 135
lab 235
lab 330
lab 430
lab 520
lab 620
lab 720
lab 820
lab 920
lab 1020
  • 6
  • 4
  • 5
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!