Latihan Kamar di Purwakarta

Fully Equipped labs with high-end machines
100 cadangan% kakuatan
Food, Tea/Coffee Facility
Overhead Mounted Projector and white board
lunch in buffet
High speed lease line connectivity.

Training Rooms in Chennai for Rent

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngabogaan kamar latihan in Chennai, capital of Tamil Nadu. ITS primarily into IT trainings, training rooms rental and ITS solutions provider company. ITS puseur latihan nyadiakeun kamar palatihan pikeun nyewa ka ahérat & pausahaan produk pikeun kaperluan latihan maranéhanana. Puseur latihan ANAK dirancang dina pintonan pikeun masihan pangalaman pembelajaran euyeub ku kami infrastruktur kaayaan-of-nu-seni tur sagala fasilitas salaku per kabutuhan latihan teknis perusahaan.

Training Venue on Hire in Chennai

ANAK ngabogaan lokasi latihan sababaraha di Purwakarta i.e. at Rajiv Gandhi Salai (OMR), Mettukuppam XCHARX Nehru Nagar, OMR, Perungudi, Chennai. ITS having 8 training rooms for hire in Chennai and can accommodate 200 participants in one day. ITS Gurgaon training centers, chennai are equipped with high-end machines, overhead mounted projector and white board.

Fasilitas Sadia:

  1. Hateup dipasang projector
  2. dewan bodas kalayan spidol
  3. botol cai
  4. Pen na Pad
  5. 100 cadangan% kakuatan
  6. 02 waktu tea / kopi jeung snacks
  7. dahar beurang vegetarian di Tambaksari

Internét - Sumuhun, speed High konektipitas garis ngajakan.

komputer - 4 GB RAM nepi 32 mesin GB RAM anu aya.

konektipitas Ethernet LAN Wi-Fi /

learning

Investasi di kasuksésan sorangan

Tutup gap kaahlian IT anjeun dina cara nu diajar pangalusna sarta Diajar jalan sorangan, di tempat anjeun sorangan.

Pikeun pamundut Klik dieu

ngeunaan Purwakarta

Purwakarta anu lokasina dina Coromandel Basisir off Teluk Benggala, éta teh puseur industri jeung dagang pangbadagna di India Kidul jeung pusat budaya, ékonomi sarta atikan utama. Purwakarta katelah "Detroit India" kanggo industri mobil na. Purwakarta teh kota katilu-panggedena jeung wewengkon metropolitan kaopat-pangpadetna di nagara sarta 31st-panggedena wewengkon urban di dunya. Kandaraan 4-fahad di Purwakarta nyaéta dasar 30% industri mobil India sarta 35% industri komponén mobil na. Loba pausahaan IT kawas Accenture, The Panaséhat Board Company, BirlaSoft, Capgemini, Cognizant Téhnologi Leyuran, CSC, Hexaware, iGate, Wates Leyuran Komputer, Infosys, Larsen & Toubro Infotech, Tata Consultancy Services, Tech Mahindra, ThoughtWorks, UST Global, ZOHO Corporation Wipro sarta beuki loba pausahaan ngadeg di Gurgaon. ANAK nyadiakeun latihan perusahaan jeung tempat latihan ka sadaya nu corporates ngarah di Purwakarta.

Pikeun booking mail di info@itstechschool.com

Accomodation

All our accommodation options in Chennai have spacious well ventilated rooms with modern amenities.such as Wi-Fi, Tv, Heater, power backup, doctor-on-call for your smooth stay.ITS training rooms in Chennai nu dirancang ogé keur diajar kalawan fasilitas infrastruktur kaayaan-of-nu-seni pikeun trainings teknis.

1 tempat

Latihan Room, Mettukuppam, Purwakarta, Tamil Nadu - 600097, India

Labs

LabsKorsi
lab 120
lab 230
lab 360

2 tempat

Latihan Room, Nehru Nagar, OMR Perungudi, Purwakarta - 600096, India

Labs

LabsKorsi
LAB 1 XCHARX LAB 235
LAB 3 XCHARX LAB 430
LAB 5, LAB 6, LAB 7, LAB 8, LAB 9, LAB 1020

Ngahontal Us?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!