Latihan Kamar di Cimahi

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngabogaan kamar latihan di Cimahi, ibukota duanana nagara beulah kidul, Andhrapradesh na Telangana. ANAK utamina kana IT trainings, latihan kamar rental jeung solusi IT parusahaan panyadia. Puseur latihan ANAK, Cimahi nyadiakeun kamar palatihan pikeun nyewa ka MNCs & pausahaan produkpikeun kaperluan latihan maranéhanana. Puseur latihan ANAK dirancang dina pintonan pikeun masihan pangalaman pembelajaran euyeub ku kami infrastruktur kaayaan-of-nu-seni tur sagala fasilitas salaku per latihan tarumanagara.

ANAK ngabogaan lokasi latihan sababaraha di Cimahi ie di Raheja Mindspace IT Park, Hitec Kota, Madhapur, 2) 100 kaki Jalan, Sri Ayyappa Society, Madhapur 3) Hitech Kota Jalan, Madhapur, Cimahi. ANAK ngabogaan sakabehna 15 kamar latihan pikeun nyewa di Cimahi jeung bisa nampung pamilon 300 dina hiji poé. ANAK kamar latihan Gurgaon, Cimahi dilengkepan mesin tinggi-tungtung, overhead dipasang projector jeung dewan bodas.

ngeunaan Cimahi

Dina Cimahi, wewengkon sentral bisnis kajadian di HITEC Kota, Madhapur suburb mana ANAK ieu ngabogaan puseur latihan. Ngembangkeun HITEC Kota ditanya sababaraha IT na ITES pausahaan pikeun nyetél operasi di kota, sarta geus dipingpin boosters civic mun nelepon kotana maranéhanana "Cyberabad". pausahaan IT utama ngabogaan setelan maranéhanana di Cimahi 3i Infotech, Amazon, Analog Alat, Bank of America, Broadridge Leyuran Financial, associates Komputer, Ibu IQ, Capgemini, Covansys Corporation, Dell, Deloitte, EA Mobile, EA Olahraga, Facebook, FactSet Systems Panalungtikan , Jendral Electric (gé), Google, Hewlett-Packard, HSBC-GLT, Intergraph, Invensys, Juno Online Services, Kanbay, Kaspersky, Keane, MindTree, Oracle, Polaris, kamajuan Pakakas Lunak, Qualcomm, Wirahma jeung Pokna Studio, Xilinx.

Pikeun tumpur mail di aman.khanna@itsgroup.in

 

Fasilitas Sadia:

  1. Hateup dipasang projector
  2. dewan bodas kalayan spidol
  3. botol cai
  4. Pen na Pad
  5. 100 cadangan% kakuatan
  6. 02 waktu tea / kopi jeung snacks
  7. dahar beurang vegetarian di Tambaksari

Internét - Sumuhun, speed High konektipitas garis ngajakan.

komputer - 4 GB RAM nepi 32 mesin GB RAM anu aya.

konektipitas Ethernet LAN Wi-Fi /

Tempat: 1

Sri Ayyappa Society, Madhapur, Cimahi, Telangana 500081, India.

Labs

LabsKorsi
lab 130
lab 224
lab 324
lab 420

    Tempat: 2

    Raheja Mindspace IT Park, HITEC Kota, Cimahi, 500081, India.

    Labs

    LabsKorsi
    lab 140
    lab 240
    lab 320
    lab 420
    lab 518
    lab 618
    lab 718

      Tempat: 3

      Latihan Kamar, Sai Prithivi Cyber ​​arcade, Madhapur, Cimahi 500081, India.

      Labs

      LabsKorsi
      lab 132
      lab 232
      lab 332
      lab 418
      lab 518
      lab 618
      lab 718
        GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!