Latihan Kamar di Cimahi

Fully Equipped labs with high-end machines
100 cadangan% kakuatan
Food, Tea/Coffee Facility
Overhead Mounted Projector and white board
lunch in buffet
High speed lease line connectivity.

Training Rooms in Hyderabad for Rent

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngabogaan kamar latihan di Cimahi, ibukota duanana nagara beulah kidul, Andhrapradesh na Telangana. ANAK utamina kana IT trainings, latihan kamar rental jeung solusi IT parusahaan panyadia. Puseur latihan ANAK, Cimahi nyadiakeun kamar palatihan pikeun nyewa ka MNCs & pausahaan produkpikeun kaperluan latihan maranéhanana. Puseur latihan ANAK dirancang dina pintonan pikeun masihan pangalaman pembelajaran euyeub ku kami infrastruktur kaayaan-of-nu-seni tur sagala fasilitas salaku per latihan tarumanagara.

Training Venue on Hire in Hyderabad

ANAK ngabogaan lokasi latihan sababaraha di Cimahi ie di Raheja Mindspace IT Park, Hitec Kota, Madhapur, 2) 100 kaki Jalan, Sri Ayyappa Society, Madhapur 3) Hitech Kota Jalan, Madhapur, Cimahi. ANAK ngabogaan sakabehna 15 kamar latihan pikeun nyewa di Cimahi jeung bisa nampung pamilon 300 dina hiji poé. ANAK kamar latihan Gurgaon, Cimahi dilengkepan mesin tinggi-tungtung, overhead dipasang projector jeung dewan bodas.

Fasilitas Sadia:

  1. Hateup dipasang projector
  2. dewan bodas kalayan spidol
  3. botol cai
  4. Pen na Pad
  5. 100 cadangan% kakuatan
  6. 02 waktu tea / kopi jeung snacks
  7. dahar beurang vegetarian di Tambaksari

Internét - Sumuhun, speed High konektipitas garis ngajakan.

komputer - 4 GB RAM nepi 32 mesin GB RAM anu aya.

konektipitas Ethernet LAN Wi-Fi /

learning

Investasi di kasuksésan sorangan

Tutup gap kaahlian IT anjeun dina cara nu diajar pangalusna sarta Diajar jalan sorangan, di tempat anjeun sorangan.

Pikeun pamundut Klik dieu

ngeunaan Cimahi

Dina Cimahi, wewengkon sentral bisnis kajadian di HITEC Kota, Madhapur suburb mana ANAK ieu ngabogaan puseur latihan. Ngembangkeun HITEC Kota ditanya sababaraha IT na ITES pausahaan pikeun nyetél operasi di kota, sarta geus dipingpin boosters civic mun nelepon kotana maranéhanana "Cyberabad". pausahaan IT utama ngabogaan setelan maranéhanana di Cimahi 3i Infotech, Amazon, Analog Alat, Bank of America, Broadridge Leyuran Financial, associates Komputer, Ibu IQ, Capgemini, Covansys Corporation, Dell, Deloitte, EA Mobile, EA Olahraga, Facebook, FactSet Systems Panalungtikan , Jendral Electric (gé), Google, Hewlett-Packard, HSBC-GLT, Intergraph, Invensys, Juno Online Services, Kanbay, Kaspersky, Keane, MindTree, Oracle, Polaris, kamajuan Pakakas Lunak, Qualcomm, Wirahma jeung Pokna Studio, Xilinx.

Pikeun tumpur mail di aman.khanna@itsgroup.in

Accomodation

All our accommodation options in Hyderabad have spacious well ventilated rooms with modern amenities.such as Wi-Fi, Tv, Heater, power backup, doctor-on-call for your smooth stay. ITS training rooms in Hyderabad nu dirancang ogé keur diajar kalawan fasilitas infrastruktur kaayaan-of-nu-seni pikeun trainings teknis.

1 tempat

Sri Ayyappa Society, Madhapur, Cimahi, Telangana 500081, India.

Labs

LabsKorsi
lab 130
lab 224
lab 324
lab 420

2 tempat

Raheja Mindspace IT Park, HITEC Kota, Cimahi, 500081, India.

Labs

LabsKorsi
lab 140
lab 240
lab 320
lab 420
lab 518
lab 618
lab 718

3 tempat

Sai Prithivi Cyber Arcade, Madhapur, Hyderabad 500081, India.

Labs

LabsKorsi
lab 132
lab 232
lab 332
lab 418
lab 518
lab 618
lab 718

Ngahontal Us?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!