Latihan Kamar di Sukabumi

Fully Equipped labs with high-end machines
100 cadangan% kakuatan
Food, Tea/Coffee Facility
Overhead Mounted Projector and white board
lunch in buffet
High speed lease line connectivity.

Training Rooms in Mumbai for Rent

Innovative Technology Solutions the experts in providing training and Classroom on rent in Mumbai & all across India also having multiple kamar latihan di Sukabumi, Maharashtra. ANAK nyadiakeun latihan teknis na rental kamar latihan mun perusahaan pikeun kaperluan trainings maranéhanana. ANAK tempat latihan, Sukabumi nu dirancang ogé keur diajar kalawan fasilitas infrastruktur kaayaan-of-nu-seni keur latihan teknis.

Training Venue on Hire in Mumbai

ANAK nyadiakeun Pelatihan tempat on nyewa di sababaraha lokasi di Andheri Timur, Sukabumi. ANAK Sukabumi Ruang kelas on Sewa anu dilengkepan ogé ku mesin tinggi tungtung, jaringan, garis ngajakan, hateup dipasang projector sarta kantin pikeun dahar beurang. ANAK katelah pangalusna ngajual na hiji warung solusi pikeun trainings teknis or kamar latihan in Mumbai, India.

Fasilitas Sadia:

  1. Hateup dipasang projector
  2. dewan bodas kalayan spidol
  3. botol cai
  4. Pen na Pad
  5. 100 cadangan% kakuatan
  6. 02 waktu tea / kopi jeung snacks
  7. dahar beurang vegetarian di Tambaksari

Internét - Sumuhun, speed High konektipitas garis ngajakan.

komputer - 4 GB RAM nepi 32 mesin GB RAM anu aya.

konektipitas Ethernet LAN Wi-Fi /

learning

Investasi di kasuksésan sorangan

Tutup gap kaahlian IT anjeun dina cara nu diajar pangalusna sarta Diajar jalan sorangan, di tempat anjeun sorangan.

Pikeun pamundut Klik dieu

ngeunaan Sukabumi

Sukabumi, Maharashtra katelah ibukota finansial India. Loba ahérat ngabogaan puseur ngembangkeun, sirah saparapat di Sukabumi garis 3i Infotech Ltd, Adrenalin eSystems, Aftek, Atom Panyiaran, Blue Star Infotech, CGI Grup, Cognizant Téhnologi Leyuran, Cynapse, Deloitte konsultan, Datamatics Layanan Global, FactSet Panalungtikan Systems Nyarita, Geometri Ltd , Intec, JP Morgan Chase, Larsen & Toubro Infotech, Mastek, Microsoft Corporation, Onward Panyiaran, Patni Systems Komputer, Red Hat India, Sonata Pakakas Lunak, Syntel, Sutherland, TCS, Tata Interactive Systems, Tech Mahindra WNS Global Services, zenith Komputer sarta loba deui. téhnologi inovatif nyadiakeun trainings perusahaan tur kamar latihan mun loba pausahaan IT di Sukabumi.

Pikeun booking mail di info@itstechschool.com

Accomodation

All our accommodation options in Mumbai have spacious well ventilated rooms with modern amenities.such as Wi-Fi, Tv, Heater, power backup, doctor-on-call for your smooth stay. ITS kamar latihan di Sukabumi nu dirancang ogé keur diajar kalawan fasilitas infrastruktur kaayaan-of-nu-seni pikeun trainings teknis.

1 tempat

Vinmar House, 2nd lanté. Jalan No 2. Marol MIDC, Andheri Wétan. Sukabumi 400059 India

Labs

LabsKorsi
lab 136
lab 228
lab 320
lab 419
lab 516

Ngahontal Us?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!