Latihan Kamar di Noida

Fully Equipped labs with high-end machines
100 cadangan% kakuatan
Food, Tea/Coffee Facility
Overhead Mounted Projector and white board
lunch in buffet
High speed lease line connectivity.

Training Rooms in Noida for Rent

Innovative Technology Solutions is having office at Noida. ANAK utamana kana IT trainings, kamar latihan jeung solusi parusahaan panyadia. Sakola Tech ANAK nyadiakeun kamar latihan di noida for corporate training with a rich learning environment with our state-of-an-art infrastructure and high end facilities as per corporate technical training needs.

Training Venue on Hire in Noida

The training venue is situated in Sector 63, Noida nearby Noida City Centre metro station. ITS Noida training room facility are having a total combined seating capacity 300 + participants in 10 training rooms. Noida kamar latihan di Noida anu dilengkepan ogé ku komputer tungtung luhur, hateup-dipasang projector jeung dewan bodas.

Fasilitas Sadia:

  1. Hateup dipasang projector
  2. dewan bodas kalayan spidol
  3. botol cai
  4. Pen na Pad
  5. 100 cadangan% kakuatan
  6. 02 waktu tea / kopi jeung snacks
  7. dahar beurang vegetarian di Tambaksari

Internét - Sumuhun, speed High konektipitas garis ngajakan.

komputer - 4 GB RAM nepi 32 mesin GB RAM anu aya.

konektipitas Ethernet LAN Wi-Fi /

Investasi di kasuksésan sorangan

Close your IT skills gap in the way you learn best and Learn your own way, at your own place.ITS is the one shop solutions for all training needs i.e. corporate trainings and training rooms.

Pikeun pamundut Klik dieu

ngeunaan Noida

Noida boga loba Jumlah atraksi wisata kaasup taman teknologi software sarta lapangan golf. Noida kalayan jarak nutup -na pikeun NH-24 Express jalan, anu ultra - modern DND flyover, nawarkeun pangalusna di kelas ngembangkeun komérsial / industri, hiji tujuan pausahaan idéal tur beungkeut jalan ka sadaya bagian nagara. Noida teh hub of ahérat, pausahaan IT kayaning Accenture, sistem Adobe, CSC, HCl, Sapient, Oracle korporasi jeung loba deui. ANAK mangrupakeun hiji solusi warung pikeun sakabéh kaperluan latihan misalna trainings perusahaan tur kamar latihan.

Pikeun booking mail di info@itstechschool.com

bantuan

All our accommodation options in Noida have spacious well ventilated rooms with modern amenities.such as Wi-Fi, Tv, Heater, power backup, doctor-on-call for your smooth stay.ITS kamar latihan di Noida nu dirancang ogé keur diajar kalawan fasilitas infrastruktur kaayaan-of-nu-seni pikeun trainings teknis.

1 tempat

Sektor 63, Noida - 201301

Labs

LabsKorsi
LAB140
LAB240
LAB334
LAB434
LAB534
LAB634
LAB724
LAB824
LAB924
LAB1024
  • 1419851458
  • 1419851543
  • 1419851610

Ngahontal Us?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!