Latihan Kamar di Pune

Nyewa Pelatihan Kamar di Pune

Téhnologi inovatif Leyuran para ahli dina méré kamar latihan jeung latihan sadayana sakuliah Indonesia ogé ngabogaan sababaraha fasilitas palatihan pikeun nyewa di Pune, Maharashtra. ANAK nyadiakeun trainings teknis na kamar latihan di pune keur latihan perusahaan. nawaran ANAK ruang kelas keur nyewa di Pune nu dirancang ogé keur diajar kalawan fasilitas infrastruktur kaayaan-of-nu-seni keur latihan teknis.

Ruang kelas keur Sewa di Pune

ANAK ruang kelas keur nyewa di Pune anu situated di sababaraha lokasi misalna Magapattacity, Hadapsar, Pune. ANAK tempat latihan di Pune anu dilengkepan ogé ku mesin tinggi tungtung, jaringan, garis ngajakan, hateup dipasang projector sarta kantin pikeun dahar beurang. maksudna ANAK weruh salaku pangalusna ngajual na hiji warung solusi pikeun trainings teknis India.

ngeunaan Pune

Pune, Maharashtra ieu ogé dipikawanoh hub pikeun IT jeung atikan. Pune nutup deukeutna ka Sukabumi oge nyieun téh euyeub komersil. Iklim di Pune sok alus sapanjang taun. Loba IT ahérat ngabogaan panalungtikan atanapi nu kantor puseurna di PUNE kawas Accenture, Amdocs, ADP, Avaya, Atos, BMC Pakakas Lunak, Barclays Capital, kapita, Capgemini, C-DAC, Cognizant, Cybage Pakakas Lunak, Deloitte, Fujitsu, Grup Future, Geometri Limited, GlobalLogic, Hexaware Panyiaran, iGate, Infosys jeung loba deui. téhnologi inovatif nyadiakeun trainings teknis na kamar latihan di PUNE.

Pikeun booking mail di info@itstechschool.com

Fasilitas Sadia:

  1. Hateup dipasang projector
  2. dewan bodas kalayan spidol
  3. botol cai
  4. Pen na Pad
  5. 100 cadangan% kakuatan
  6. 02 waktu tea / kopi jeung snacks
  7. dahar beurang vegetarian di Tambaksari

Internét - Sumuhun, speed High konektipitas garis ngajakan.

komputer - 4 GB RAM nepi 32 mesin GB RAM anu aya.

konektipitas Ethernet LAN Wi-Fi /

Tempat: 1

Latihan Room, Magarpattacity, Hadapsar, Pune - 411013, India

Labs

LabsKorsi
lab 120
lab 220
lab 324
lab 420
lab 520
lab 620
lab 720
lab 820
lab 920
lab 1020
lab 1120
lab 1220
lab 1320
lab 1420

    GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
    GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!