Latihan Kamar di Pune

Fully Equipped labs with high-end machines
100 cadangan% kakuatan
Food, Tea/Coffee Facility
Overhead Mounted Projector and white board
lunch in buffet
High speed lease line connectivity.

Training Rooms in Pune for Rent

Téhnologi inovatif Leyuran para ahli dina méré kamar latihan jeung latihan sadayana sakuliah Indonesia ogé ngabogaan sababaraha fasilitas palatihan pikeun nyewa di Pune, Maharashtra. ANAK nyadiakeun trainings teknis na kamar latihan di pune keur latihan perusahaan. nawaran ANAK ruang kelas keur nyewa di Pune nu dirancang ogé keur diajar kalawan fasilitas infrastruktur kaayaan-of-nu-seni keur latihan teknis.

Training Venue on Hire in Pune

ANAK ruang kelas keur nyewa di Pune are situated in multiple locations i.e. Magapattacity, Hadapsar, Pune. ITS training venues in Pune are well equipped with high end machines, network, lease line, roof mounted projector and cafeteria for lunch. ITS is knows as best vendor and one shop solutions for technical trainings India.

Fasilitas Sadia:

  1. Hateup dipasang projector
  2. dewan bodas kalayan spidol
  3. botol cai
  4. Pen na Pad
  5. 100 cadangan% kakuatan
  6. 02 waktu tea / kopi jeung snacks
  7. dahar beurang vegetarian di Tambaksari

Internét - Sumuhun, speed High konektipitas garis ngajakan.

komputer - 4 GB RAM nepi 32 mesin GB RAM anu aya.

konektipitas Ethernet LAN Wi-Fi /

learning

Investasi di kasuksésan sorangan

Tutup gap kaahlian IT anjeun dina cara nu diajar pangalusna sarta Diajar jalan sorangan, di tempat anjeun sorangan.

Pikeun pamundut Klik dieu

ngeunaan Pune

Pune, Maharashtra ieu ogé dipikawanoh hub pikeun IT jeung atikan. Pune nutup deukeutna ka Sukabumi oge nyieun téh euyeub komersil. Iklim di Pune sok alus sapanjang taun. Loba IT ahérat ngabogaan panalungtikan atanapi nu kantor puseurna di PUNE kawas Accenture, Amdocs, ADP, Avaya, Atos, BMC Pakakas Lunak, Barclays Capital, kapita, Capgemini, C-DAC, Cognizant, Cybage Pakakas Lunak, Deloitte, Fujitsu, Grup Future, Geometri Limited, GlobalLogic, Hexaware Panyiaran, iGate, Infosys jeung loba deui. téhnologi inovatif nyadiakeun trainings teknis na kamar latihan di PUNE.

Pikeun booking mail di info@itstechschool.com

Accomodation

All our accommodation options in Pune have spacious well ventilated rooms with modern amenities.such as Wi-Fi, Tv, Heater, power backup, doctor-on-call for your smooth stay. ITS training rooms in Pune nu dirancang ogé keur diajar kalawan fasilitas infrastruktur kaayaan-of-nu-seni pikeun trainings teknis.

tempat

Magarpattacity, Hadapsar Pune - 411013, India

Labs

LabsKorsi
LAB 1 XCHARX LAB 220 Seats Each
lab 324 Seats
LAB 4 to 820 Seats Each
LAB 9 to LAB 1420 Seats Each

Ngahontal Us?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!