Blog

12 Jan 2017

7 Trainings endah ngeunaan VMware sertifikasi

VMware, Inc. mangrupa bantu of Dell Panyiaran, nu mere awan na virtualization programming na administrations, sarta kasus janten kahiji mun éféktif virtualize nu rékayasa x86 monetarily. Didirikeun taun 1998, VMware ieu situated di Palo Alto, California. Dina 2004, éta dicandak ku na ngancik kana cadangan EMC Corporation, teras dina Agustus 14, 2007, EMC dijual 15% organisasi dina IPO New York Bursa Saham. Organisasi séntral dina gambar VMW.

desktop VMware urang programming terus ngajalankeun on Microsoft Windows, Linux Ubuntu, sarta komputer Mac OS X, bari hypervisors programming perusahaan na keur server, VMware ESX na VMware ESXi, anu kakeunaan hypervisors logam anu ngajalankeun straightforwardly on parabot server tanpa merlukeun hiji sistem kerja tambahan fundamental. Sababaraha Pelatihan endah di VMware nyaéta kieu:

  • VMware vSphere: Wagub ngungkulan [V6.0]
  • VMware vSphere: ngaoptimalkeun jeung Skala [V6]
  • Diréktur Vcloud VMware
  • VMware ICM 6.0
  • VMware ICM 5.5
  • VMware cakrawala
  • VMware Desain

VMware Pelatihan Kursus & sertifikasi

1.VMware ICM 5.5 Pelatihan Kursus & sertifikasi

Tangtu latihan leungeun-on Ieu investigates instalasi, konfigurasi, sarta manajemen VMware vSphere®, nu ngandung tina VMware ESXi ™ tur VMware® vCenter Server ™. Tangtu ieu gumantung kana adaptations of ESXi 5.5 na vCenter Server 5.5. Pagawean tangtosna ieu fulfills nu penting pisan pikeun nyokot ujian VMware® Certified Profesional 5.

tujuan:

Méméh finish tangtu, Anjeun halah ngarti Kamampuh vSphere 5.5 tur ngawengku tur boga kapasitas papanggih tujuan ngalengkepan:

  • Nyebarkeun hiji ESXi sarwa
  • Nyebarkeun hiji hal vCenter Server
  • Nyebarkeun hiji aparat vCenter Server
  • Ngatur hiji ESXi geus ngamangpaatkeun vCenter Server
  • Ngatur kapasitas ESXi ngamangpaatkeun vCenter Server
  • Ngatur ESXi pangatur ngamangpaatkeun vCenter Server
  • Ngatur mesin virtual ngamangpaatkeun vCenter Server
  • Nyebarkeun jeung ngatur mesin virtual ipis-provisioned
  • Migrasi mesin virtual kalawan VMware vSphere® vMotion®
  • Ngatur infrastruktur vSphere kalawan VMware vSphere® Web klien tur VMware vSphere® klien ™
  • Migrasi mesin virtual ngamangpaatkeun VMware vSphere® Panyimpenan vMotion®
  • Atur meunang ngadalikeun ngamangpaatkeun vCenter Server
  • Ngawas utilization asset ngamangpaatkeun vCenter Server
  • Ngatur VMware vSphere® High kasadiaan, VMware vSphere® Sesar kasabaran, sarta VMware vSphere®

Émbaran Protection ™ ngamangpaatkeun vCenter Server

  • Larapkeun patches ngamangpaatkeun VMware vSphere®Update Manajer ™

Inteded nu haladir

  • executives sistim
  • Systems insinyur
  • Operator of ESXi na vCenter Server

Prequisite

  • patepungan organisasi sistem on frameworks digawé Microsoft Windows atawa Linux.
  • Pamahaman gagasan ditingal dina kursus VMware Data Center Virtualization Chairil Anwar keur sertifikasi VCA-DCV.

2. VMware vSphere: ngaoptimalkeun jeung Skala [V6] latihan Kursus & sertifikasi

VMware vSphere: Optimalkeun na Skala dirancang pikeun ngalaman klien VMware vSphere®. Ieu didik aptitudes propelled pikeun nyusun jeung ngajaga up hiji infrastruktur maya exceptionally diaksés tur serbaguna. Ngaliwatan adun alamat jeung leungeun-on Labs, anjeun bakal ngonpigurasikeun jeung streamline nu highlights vSphere yén rancang hiji ngadegna pikeun infrastruktur bener serbaguna na ngobrol ngeunaan iraha jeung dimana komponén ieu boga dampak pangalusna. Sagala individu anu disiapkeun nyandak pamahaman maranéhanana vSphere ka tingkat anu leuwih profound na angka kaluar kumaha carana ngagunakeun komponen propelled jeung kadali bakal enormously kauntungan ku Tangtu ieu.

tujuan:

  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur ESXi administrasi jeung kapasitas sistem pikeun hiji perusahaan expansive tur modern
  • Ngatur parobahan lingkungan vSphere
  • Ngaoptimalkeun palaksanaan sadaya bagian vSphere
  • Heuras lingkungan vSphere ngalawan bahaya kaamanan
  • Troubleshoot operasional blames jeung ngakuan drivers maranéhanana kaayaan
  • Paké VMware vSphere® ESXi ™ Shell jeung VMware vSphere® Manajemén Asisten pikeun ngatur vSphere
  • Paké VMware vSphere® Otomatis nyebarkeun ™ pikeun susunan ESXi sarwa

Pamiarsa dimaksudkeun:

  • overseers kerangka ngalaman
  • Systems insinyur
  • integrators sistim

Prequisite:

Finish di salah sahiji kursus dibéré bareng:

  • VMware vSphere: Pasang, Konpigurasikeun, Atur [5.5 atanapi 6]
  • VMware vSphere: Lagu Fast

Di sisi proportionate learning jeung organisasi lianna involvement kalawan ESXi na vCenter Server

Patepungan digawé di urutan ngangsonan ieu pisan prescribed.

3. VMware Vcloud Diréktur Pelatihan Kursus & sertifikasi

Ieu Tangtu eLearning on vCloud Diréktur VMware bakal masihan anjeun pamahaman dasar Diréktur vCloud jeung bagian nu sejen na, desain, sarta komponén.

Tangtu bakal dimimitian ku hiji review ngeunaan komputasi disebarkeun sarta netelakeun arrangements ditawarkeun ku VMware pikeun komputasi disebarkeun. Salajengna, anjeun bakal nalungtik rékayasa, bagéan, sarta instalasi tur konfigurasi tina Diréktur vCloud. Di panjang panungtungan, anjeun bakal nyokot pamahaman organisasi managerial na tungtung-klien errands jeung sistem di Diréktur vCloud.

tujuan:

Nuju finish tangtu ieu, anjeun bakal boga kapasitas ka:

  • Nyadiakeun hiji diagram of vCloud Diréktur VMware
  • Nerangkeun rékayasa sarta bagéan Diréktur vCloud
  • Masang sareng ngonpigurasikeun Diréktur vCloud
  • Nerangkeun undertakings organisasi di Diréktur vCloud
  • Nangtukeun sorts sistem na pools sistem di Diréktur vCloud
  • Nyadiakeun hiji outline tina deployment sarta rojongan ti Diréktur vCloud

Prequisite:

learning penting virtualization sarta awan advancements

4. VMware ICM 6.0 Pelatihan Kursus & sertifikasi

VMware vSphere: install, Konpigurasikeun, Atur highlights serius leungeun-on latihan nu spotlights on masang, ngarancang, jeung overseeing VMware vSphere® 6 nu incorporates VMware ESXi ™ 6 na VMware vCenter Server ™ 6. Tangtu ieu susunan anjeun nepi ka ngatur hiji infrastruktur vSphere pikeun pergaulan tina sagala ukuran jeung struktur ngadegna keur paling inovasi VMware sejenna dina produk dicirikeun tegalan server.

tujuan:

Kondisi tegalan server produk dicirikeun

  • Nyebarkeun hiji ESXi gaduh na nyieun mesin virtual
  • Ngajelaskeun design vCenter Server
  • Nyebarkeun hiji kajadian vCenter Server atanapi VMware vCenter Server ™ Perkakas ™
  • Paké vCenter Server pikeun ngatur hiji ESXi gaduh
  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur infrastruktur vSphere kalawan VMware vSphere® klien ™ tur VMware vSphere® Web klien
  • Ngonpigurasikeun sistem maya jeung vSphere baku saklar
  • Paké vCenter Server pikeun ngatur sorts béda tina stockpiling host: VMware vSphere® VMFS, NFS, maya San, naon deui, jilid Virtual
  • Ngatur maya mesin, layouts, clones, sarta gambaran
  • Jieun vApp a
  • Ngajelaskeun tur ngagunakeun perpustakaan zat
  • Migrasi mesin virtual kalawan VMware vSphere® vMotion®
  • Paké VMware vSphere® Panyimpenan vMotion® pindah stockpiling mesin virtual
  • Ngawas pamakéan asset jeung ngatur pools asset
  • Paké VMware vRealize ™ Operasi Manajer ™ pikeun mikawanoh sarta unravel isu ngaliwatan panalungtikan jeung cautions
  • Ngatur VMware vSphere® kasadiaan High na VMware vSphere® Sesar kasabaran
  • Paké Protection Data VMware vSphere® réplikasi ™ tur VMware vSphere® ™ pikeun jadi gaduh panulisan mesin virtual na nedunan informasi recuperation
  • Paké Grup VMware vSphere® disebarkeun Resource Scheduler ™ pikeun ningkatkeun pidangan gaduh versatility
  • Pamakéan nandakeun vSphere dispersed parobahan ningkatkeun ngatur versatility
  • Paké VMware vSphere® Update Manajer ™ panawaran nangtukeun tur nedunan fundamental nalungtik ngeunaan ESXi boga, mesin virtual, JEUNG KOPERASI vCenter Server

Pamiarsa dimaksudkeun:

  • overseers sistim
  • Systems insinyur

Prequisite:

  • Organisasi Sistim patepungan dina Microsoft Windows atawa Linux Ubuntu frameworks digawé
  • Pamahaman gagasan diwanohkeun dina kursus VMware Data Center Virtualization Chairil Anwar keur sertifikasi VCA-DCV

5. VMware vSphere: ngungkulan Wagub [V6.0] Pelatihan

workshop latihan leungeun-on Ieu mere Anjeun inpo propelled, aptitudes, sarta Kamampuh keur ngalengkepan kamampuhan dina nalungtik lingkungan VMware vSphere® 6. workshop Ieu expands aptitude anjeun sarta pangabisa dina ngamangpaatkeun panganteur urutan garis, VMware vSphere® Web klien, VMware vRealize® Log lnsight ™, tur beda jeung nu sejen pikeun ngarecah na tackle isu.

workshop Ieu gumantung kana VMware ESXi ™ 6 na VMware vCenter Server ™ 6.

tujuan:

Méméh finish tangtu, Anjeun halah boga kapasitas minuhan maksud ngalengkepan:

  • Pamakéan nandakeun vSphere Web klien, antarbeungeut muatan garis, sarta log pikeun nganalisis sarta ngabéréskeun masalah di lingkungan vSphere
  • Ngawanohkeun standar nalungtik jeung metodologi
  • Troubleshoot pangatur isu sarta recoup tina isu ieu
  • Nganalisis stockpiling kaayaan kuciwa sarta ngabéréskeun isu
  • Troubleshoot vSphere kaayaan group disappointment na ngarecah sabab conceivable
  • Nangtukeun jenis panyakitna VMware vSphere® isu High kasadiaan biasa sareng masihan arrangements
  • Troubleshoot isu dicirikeun ku gerakan mesin virtual (VMware vSphere® vMotion®) jeung pindah ka hareup asset ngagunakeun (VMware vSphere® disebarkeun Resource Scheduler ™)
  • Troubleshoot isu vCenter Server
  • Identipikasi ESXi boga isu, dissect kaayaan kuciwa, sarta katuhu aranjeunna
  • Troubleshoot mesin virtual cacad, kaasup isu instalasi, isu sawangan, isu pakaitna, sareng langkung

Target pamiarsa:

• pangurus System
• integrators System

Prequisite:

kabutuhan poko diperlukeun ngasupkeun fruition tina salah sahiji nu dibéré bareng:

  • VMware Certified Profesional 6 - Data Center Virtualization (VCP6-DCV)
  • VMware vSphere: Fast Lagu [V6]
  • VMware vSphere: ngaoptimalkeun jeung Skala [V6]
  • Sarimbag learning jeung organisasi involvement kalawan ESXi na vCenter Server
  • Involvement dina gawé bareng hiji panganteur urutan garis ieu pisan prescribed.

6. VMware cakrawala Pelatihan Kursus & sertifikasi

Ieu lima dinten, leungeun-on tangtu mere Anjeun abilities nepikeun desktops maya jeung aplikasi liwat tahap infrastruktur desktop maya solitér. Tangtu ieu constructs aptitudes anjeun dina masang, nyusun, tur overseeing VMware Horizon® 7 ngaliwatan adun alamat jeung leungeun-on Labs. Anjeun bakal angka kaluar kumaha carana ngonpigurasikeun sarta nyebarkeun pools mesin virtual, kumaha carana ngatur dibere sarta kaamanan tina mesin, sarta kumaha carana masihan hiji lingkungan desktop dirobah pikeun ngeureunkeun klien.

tujuan:

Méméh finish tangtu, Anjeun halah boga kapasitas minuhan target dibéré bareng:

  • Identipikasi bagian VMware cakrawala
  • Masang sareng ngonpigurasikeun Témbongkeun Connection Server
  • Masang sareng ngonpigurasikeun maya desktops
  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur frameworks klien ™ VMware Horizon®
  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur pools mesin fisik sarta virtual
  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur pools mechanized mesin virtual pinuh
  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur pools of disambungkeun desktops clone
  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur pools mechanized of clones momen
  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur Jauh Desktop Services (RDS) pools of desktops sarta aplikasi
  • Paké cakrawala Administrator pikeun ngonpigurasikeun lingkungan VMware cakrawala
  • Ngonpigurasikeun aksés aman mun desktops virtual
  • Paké VMware pamaké Lingkungan Manajer ™ pikeun ngatur klien personalization sarta aplikasi konfigurasi
  • Ngajelaskeun ventures nyebarkeun manajemén profil
  • Paké VMware App jilid ™ pikeun susunan jeung ngatur aplikasi
  • Ngokolakeun palaksanaan na adaptability of a deployment VMware cakrawala

Target pamiarsa:

staf husus anu dianggo dina Babagian IT organisasi tungtung-klien tur individu anu di muatan tina conveyance of administrations jauh atawa maya desktop

Prequisite:

Konsumén attending tangtu ieu kudu boga di minimum handap kaahlian infrastruktur VMware:
• Pake VMware vSphere® Web klien pikeun nempo kaayaan mesin virtual, datastores, jeung jaringan
• Buka hiji konsol mesin virtual on VMware vCenter Server® tur ngakses sistem operasi tamu
• Jieun snapshots mesin virtual
• Konpigurasikeun tamu spésifikasi kustomisasi
• ngaropéa sipat mesin virtual
• Convert mesin virtual kana citakan
• nyebarkeun mesin virtual ti templateAttendees kudu boga di minimum nuturkeun pangalaman Microsoft Windows sistem administrasi:
• Ngonpigurasikeun jasa Active Diréktori, kaasup DNS, DHCP, sarta waktu sinkronisasi
• Pangwates kagiatan pamaké 'ku ngalaksanakeun objék Sarat jeung Kaayaan Grup
• Sistem Konpigurasikeun Windows pikeun ngidinan Pakait Jauh Desktop
• Ngawangun hiji sambungan ODBC ka database SQL Server

7. VMware Desain Pelatihan Kursus & sertifikasi

Tangtu latihan jam amplified Ieu furnishes anjeun jeung learning, aptitudes, sarta Kamampuh mendesain sarta nyebarkeun hiji infrastruktur maya VMware vSphere® 6.0. Anjeun butuh sanggeus cara ngabuktikeun nungkulan rarancang jeung nyebarkeun hiji susunan virtualization nu geus diasupan, serbaguna, manageable, sarta aman, tur yén utilizations VMware lila pangalusna.

Tangtu ieu examines kaunggulan na bahaya pilihan design diaksés jeung mere data ka bolster settling on pilihan design sora.

Dina Tangtu ieu, anjeun hone aptitudes design anjeun ku gawé bareng para sahabatna dina desain manjangkeun. Anjeun ogé nyebarkeun bagéan desain vSphere rengse.

Tangtu ieu gumantung kana VMware ESXi ™ 6.0 na VMware vCenter Server ™ 6.0.

tujuan:

Méméh finish tangtu, Anjeun halah boga kapasitas minuhan maksud ngalengkepan:

  • Assess bisnis sarta aplikasi kaperluan lingkungan hadir
  • Ngartos jeung nerapkeun struktur pikeun desain a
  • Nganalisis kaputusan rarancang jeung usulan pangalusna-hone
  • Ngarancang jeung nyebarkeun infrastruktur manajemén puseur pikeun hiji perusahaan
  • Ngarancang jeung nyebarkeun éta tegalan server maya pikeun hiji perusahaan
  • Ngarancang jeung nyebarkeun infrastruktur prosés pikeun hiji perusahaan
  • Ngarancang jeung nyebarkeun kapasitas na sistem infrastructures administrasi keur hiji perusahaan
  • Ngarancang jeung nyebarkeun mesin virtual keur ngajalankeun aplikasi dina infrastruktur vSphere
  • Ngarancang jeung nyebarkeun kaamanan, manajemén, sarta recoverability highlights pikeun hiji perusahaan

Target pamiarsa:

kerangka integrators ngalaman; spesialis di muatan tina ngarancang jeung deploying kaayaan vSphere

Prequisites:

Consummation tina kursus dibéré bareng:

  • VMware vSphere: Pasang, Konpigurasikeun, Atur [V6.0]
  • VMware vSphere: ngaoptimalkeun jeung Skala [V6.0]

Di sisi involvement proportionate lianna kalayan deployments vSphere

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!