Blog

24 Apr 2017

Naon Anyar di Data Center Cisco urang - CCNA Data Center

Parobahan Cisco urang Data Center

Cisco urang Data Center: Data museurkeun inovasi anu salawasna berkembang. IT geniuses anu dianggo ku kerangka data fokus nu relied kana boga barang katuhu jeung learning nu empower fokus data pikeun ngagunakeun IT salaku hiji yayasan deft administrasi (ITaaS).

Taun ieu, Cisco ieu rolling kaluar sababaraha perbaikan nyata kumaha anjeun tiasa neangan dijamin alat anu fungsina dina fokus data. The Goliath jejaring ieu rolling kaluar perbaikan noteworthy mun duanana na ujian Cisco Certified Network Mitra (CCNA) Data Center na nya Cisco Certified Network Profesional (CCNP) ujian Data Center di rupa museurkeun taun ieu, sarta éta hiji kasempetan idéal pikeun meunangkeun up to date tentang naon boga sakumaha tina kiwari kajadian, sarta sajaba kudu hal tiasa nyarios ngeunaan éta kajadian.

CCNA Data Center

Dina kasempetan kaluar nu teu éféktif listened, ujian CCNA Data Center jeung latihan dina situs Cisco urang geus dirobah pikeun ngabentuk 6.0. April 11, 2017 éta dinten panganyarna nyokot 640-911 DCICN v1.0 na 640-916 DCICT v1.0 ujian.

Ngaran tangtu sarta acronyms geus dituluykeun sakumaha saméméh, acan unggal nomer ujian geus refreshed.

200-150 DCICN: Ngawanohkeun jejaring Cisco Data Center

The 640-911 DCICN ujian ieu supplanted ku 200-150 DCICN ujian sarta geus refreshed kelas aréa ujian éta eusian salaku hiji penting pisan pikeun tur saluyukeun kana CCNP Data Center, CCIE Data Center na certifications séjén Cisco.

Dina ujian anyar ieu, Cisco ngungsi item komponén nu tangtu, Ethernet low-tingkat usefulness, sarta Cisco ios switch titik, antara séjén. Aya hiji konsentrasi dimekarkeun dina data museurkeun gagasan jejaring,-diakses tinggi gagasan ngaganti, data museurkeun stockpiling gagasan, sareng Serat Channel leuwih Ethernet (FCoE).

200-155 DCICT: Ngawanohkeun Cisco Data Center Panyiaran

The 640-916 DCICT ujian ieu supplanted ku ujian 200-155 DCICT sarta geus refreshed klasifikasi aréa ujian éta eusian salaku hiji penting pisan pikeun tur saluyukeun kana CCNP Data Center, CCIE Data Center na certifications séjén Cisco.

Dina ujian anyar ieu, Cisco ngungsi téma Data Center Chairil Anwar kaasup San, model konfigurasi jaringan, sarta administrations jaringan titik, antara séjén. Aya hiji konsentrasi dimekarkeun dina virtualization sahiji inohong na jaringan, pamrosésan awan, computerization sarta organisasi kerangka data fokus, jeung Aplikasi centric infrasturktur (Aci).

CCNP Data Center

The CCNP Data Center ujian jeung latihan dina situs Cisco urang dirobah on January 17, 2017. Ngaliwatan Juli 3, 2017, anjeun tiasa nyandak boh ujian v5 atawa ujian v6 anyar, kontingen kana tujuan individu Anjeun.

Ngaran Tangtosna, acronyms, sarta nomer ujian robah jadi eunteung hadé bagian pagawean nambahan sarta errands diperlukeun dina occupations ilahar diayakeun ku data fokus dipuseurkeun ahli IT.

300-175 DCUCI: ngalaksanakeun Cisco Data Center hasil ngahijikeun Tatar komputasi

The 642-999 DCUCI ujian bakal supplanted ku 300-175 DCUCI ujian sarta geus refreshed kelas spasi ujian éta eusian salaku hiji penting pisan pikeun tur saluyukeun kana Cisco CCNP Data Center, CCIE Data Center, sarta certifications séjén Cisco.

Dina ujian anyar ieu, Cisco diusir informasi tinangtu item pikeun server B-Series jeung C-Series UCS na Fitur UCS Server Virtualization, supplanting eta ku spasi ujian gedé tina "ngaéksekusi Pamaduan Manajemén terpusat." Aya hiji accentuation dimekarkeun dina robotization, data museurkeun kaamanan, sarta data fokus stockpiling jaringan, kaasup FCoE.

300-165 DCII: ngalaksanakeun Cisco Data Center infrasturktur

The 642-997 DCUFI ujian bakal supplanted ku ujian 300-165 DCII sarta geus refreshed kelas spasi ujian éta eusian salaku hiji penting pisan pikeun tur saluyukeun kana Cisco CCNP Data Center, CCIE Data Center, sarta certifications séjén Cisco.

Dina ujian anyar ieu, Cisco diusir item informasi tinangtu keur Cisco saklar Nexus jeung Software Cisco NX-OS jeung turun konsentrasi dina virtualization jaringan. Aya hiji konsentrasi dimekarkeun dina advancements anyar, VXLAM, routing, jeung lingkup matuh leuwih luas dina data museurkeun kaamanan yayasan.

300-170 DCVAI: Implemen ting Cisco Data Center Virtualization na Automation

The 300-170 DCVAI ujian téh tés anyar jeung aptitudes anu bahan pikeun streamlining operasi data fokus sarta numuwuhkeun kerangka pendekatan disetir crosswise leuwih data fisik jeung maya museurkeun aset. The klasifikasi aréa ujian anyar eusian salaku hiji penting pisan pikeun tur saluyukeun kana Cisco CCNP Data Center, CCIE Data Center, sarta certifications séjén Cisco.

Dina ujian ieu, aya hiji perhatian dina palaksanaan keur yayasan computerization, Aplikasi centric infrasturktur, aset jaringan kerangka Aplikasi centric, sarta administrasi infrasturktur Aplikasi centric sarta observasi.

300-160 DCID: Ngarancang Cisco Data Center infrasturktur

nu 642-998 DCUCD jeung 642-996 DCUFD ujian bakal supplanted ku 300-160 DCID ujian nu boga aréa ujian kelas refreshed nu eusian salaku hiji penting pisan pikeun tur saluyukeun kana Cisco CCNP Data Center, CCIE Data Center, jeung nu séjénna certifications Cisco.

Dina ujian anyar ieu, Cisco ngungsi filsafat rencana, struktur fokus data, subjék nalungtik, sarta outline kaamanan. Gagasan tina Data fokus kabeungkeut babarengan tékstur jeung dibawa bareng figuring téma rencana anu ngagabung kana hiji ujian, mirroring nu aptitudes beuki kuat ekspektasi fokus data profésional IT.

300-180 DCIT: ngungkulan Cisco Data Center infrasturktur

nu 642-998 DCUCD ujian jeung 642-996 DCUFD ujian bakal supplanted ku 300-180 DCIT ujian sarta geus refreshed kelas spasi ujian éta eusian salaku hiji penting pisan pikeun tur saluyukeun kana Cisco CCNP Data Center, CCIE Data Center, sarta certifications séjén Cisco.

Dina ujian anyar ieu, Cisco diusir item informasi tinangtu keur B-Series jeung C-Series UCS server, anu ngamungkinkeun para zat tinggal bisa dikumpulkeun kana hiji wewengkon, "nalungtik Data Center ngitung platform". Aya hiji konsentrasi dimekarkeun dina nalungtik protokol routing, inovasi switching maya, Aplikasi centric infrasturktur (Aci) jeung data museurkeun LAN jeung San kaamanan, sarta kaamanan prosés.

Pikeun panduan nu maju dina parobahan up na datang, Cisco diwangun nepi a Alat Migrasi Ujian CCNP Data Center nu bisa Anjeun pake nyieun rasa naon ujian Anjeun kudu nyandak salajengna.

ujian ieu ngembang méré Anjeun latihan panganyarna mendesain tur dianggo dina arrangements data fokus paling dasar sarta inovasi, kaasup jaringan; server, jaringan, sarta kapasitas virtualization; stockpiling gagasan jeung protokol; kabeungkeut babarengan processing; tur strategi disetir kerangka, sadaya mayeng.

CISCO Training

Get Cisco Courses  Training & Certification
enroll Kiwari

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!