Jandéla Server 2016 Pelatihan di Gurgaon | Sertifikasi Windows Server 2016

diajarWindows Server 2016 Kursusdi Gurgaon. enroll pikeunlatihan Windows Server 2016 di Gurgaondiparusahaan latihan luhur"Inovatif Téhnologi Leyuran" tur meunangkeunsertifikasi Windows Server 2016. Meunang rinci dina waragad Tangtosna, silabus, lilana, timings tumpak.

daptar Windows Server 2016Kursus-kursus sertifikasi

SL.NO.NAME tangtuenroll AYEUNA
1Tangtu 20740 - Instalasi, Panyimpenan sarta itung kalawan Jandela Server 2016tempo More
2Tangtu 20741 - jejaring kalayan Jandela Server 2016tempo More
3Tangtu 20742: Identity sareng Jandela Server 2016tempo More
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!