Blog

Buku lengkep pikeun jandéla
20 Dec 2017

A Guide Beginners pikeun Windows sertifikasi Server: MCSA, MCSE na MTA

/
dipasang Ku

Pituduh pikeun sertifikasi Windows Server MCSA MCSE na MTA

Titik ku titik ngatur pikeun program sertifikasi Microsoft uningaan arah ngembangkeun dina istilah profési. The titik minat anu plot pikeun lucidity hadé. Ieu kudu comprehended aya sababaraha Microsoft certifications diaksés di pasar. endorsements Microsoft Office kanggo aplikasi ogé pikeun desktops, platform pamekar sareng basis data.

Buku ieu pikeun sakabéh tingkat certifications Microsoft acquaints maneh kalawan sertifikasi MCSA, sertifikasi MCSE, sertifikasi MTA. program sertifikasi ieu keur Microsoft geus dipercanten sapanjang taun sarta ngancik luhur ka certifications sakumaha pisan boga kabisa. Microsoft ngajadikeun pangurus, tim examiner sarta tim rojongan leuwih sadaya item kerangka sarta aplikasi diaksés tina Microsoft.

Dasarna, Anjeun kudu ngarti yén di handapeun sertifikasi MCP, Disebutna MCSA, MCSE jeung certifications Spesialis manggihan nempatkeun. MOS na MTA endorsements ulah buka dina tag MCP. Apdet yén aya aya ujian diperlukeun anu dianggap kaperluan pikeun kualifikasi keur certs dikaitkeun luhur.

Ngarti sagala ujian

Microsoft Server cert lagu ngawengku MTA, MCSE jeung MCSA Kapercayaan. Jero MTA Server aya asalna hiji sertifikasi solitér disebut IT infrasturktur. Pikeun meunang sami, harepanana nu kudu lulus ujian solitér kaluar lima. Ieu nutupan téma jeung wewengkon kawas Chairil Anwar administrasi server, administrasi sistem, versatility jeung gadget, Awan sarta kaamanan.

sertifikasi MCSA

Kalawan MCSA Server lagu, aya asalna Windows 2008, 2012 na 2016 server. Ieu Windows Server lagu merlukeun tilu ujian pikeun tiap. Jadi anu jadi meureun nya, anjeun merlukeun ukur dua ujian pikeun Linux Ubuntu dina sertifikasi Azure na MCSA: Awan Platform. Unggal ieu sigana penting pisan pikeun salajengna. Microsoft databés cert cara ngalibatkeun MCSA, MTA na MCSE. MTA databés lagu perlu salah sahiji ujian. Pikeun MCSA databés lagu, ieu MCSA: SQL Server 2012 / 2014 na MCSA: SQL 2016. Ieu peryogi tilu ujian.

The MCSA Desktop cert incorporates salah sertifikasi pikeun Windows 10 sakumaha dinyatakeun dina Januari 2017. Pikeun gaining nu MCSA: Windows 10 anjeun dikudukeun lulus sababaraha ujian.

MCSA Aplikasi lagu incorporates salah cert - janten husus, MCSA: Kantor 365. Sababaraha ujian diharepkeun meunang ieu. Microsoft nawarkeun MOS Kantor 2016 cert pikeun tiap aplikasi Kantor. MOS 2016 Ahli cert sadar maranéhanana ngabogaan luhur garis Kantor aptitudes. Pesaing kudu mupus opat ujian. MOS 2016 Master perlu clearing genep ujian.

Microsoft Server certifications aya alusna-cocog pikeun Masters IT pakait sareng ngarancang, deployment, setelan atawa manajemen kaayaan Windows. Ieu bisa ngasupkeun desktops atawa malah gadget. Maranéhanana ngabogaan certs MS eusian sakumaha naros, huluna, analis jeung saterusna.

Lately, MCSA sertifikasi, sertifikasi MCSE jeung sertifikasi MTA geus ngaronjatkeun sakongkolan rasiah ogé dipikawanoh sarta énergi. The individu anu neangan sanggeus MCSA Nyiapkeun atanapi MCSA tangtu sarta Diklat Microsoft neangan patali jeung platform kawas Kantor 365, Kantor sarta Microsoft Dinamika 365.

sertifikasi MCSE

Dugi Maret 31 taun ieu, MCSE Server lagu dipirig SharePoint, Komunikasi, wasta awan, Awan Platform na infrasturktur, Olahtalatah jeung Server infrasturktur pikeun Server infrasturktur, Desktop infrasturktur sarta wasta awan ngalacak anjeun kedah nembongkeun up for MCSA: Windows Server 2012.

Keur Olahtalatah, Komunikasi sarta SharePoint arrangements Anjeun kudu nyandak MCSA keur sertifikasi Kantor 365. Anjeun kudu cocog sakumaha buka dina teu kurang ti meureun sababaraha ujian béda pikeun unggul kualifikasi MCSE Server. MCSE databés lagu boga tilu certs on tawaran. Hiji sertifikasi panganyarna nyaeta MCSE: Manajemén Data tur Analytics, acan dua leuwih prior anu MCSE: Usaha AKAL jeung MCSE: Data Platform. Paling up to date pick perlu opat ujian. modul langkung seasoned perlu lima ujian. Dua Kapercayaan prior dipindahkeun deui ka nawiskeun spasi mun MCSE: Manajemén Data tur Analytics.

sertifikasi MTA

Microsoft Desktop cara cert accompanies MTA, Spesialis Microsoft sarta certifications MCSA. Spesialis Microsoft dina Windows 10 bakal nyangka salah mupus ujian. MTA Desktop cara ngabogaan sertifikasi solitér pikeun infrasturktur IT. Ieu sarua MTA Server lagu urang nalungtik ngan beforehand. MTA infrasturktur IT lagu perlu anjeun lulus ujian solitér kaluar lima sakabehna. Ujian anu dina administrasi sistem, portability, administrasi Windows Server, versatility, sarta awan na gadget Chairil Anwar.

Microsoft cert pamekar cara accompanies nu MCSD na MTA certs. MTA cert pamekar perceives pamadegan di tingkat bagian salaku pamekar programming. sertifikasi ieu perlu contender mun meunang hiji kaluar tina tilu ujian. Zona dipikaresep téh HTML5 Chairil Anwar aplikasi kamajuan, program perbaikan jeung nguji programming Chairil Anwar.

Sababaraha Posts Related:

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!