Blog

31 Mar 2017

Poé Nyadangkeun Dunya - Ayeuna waktos Anak mun Candak Sumpah

Poé Nyadangkeun Dunya - Kuring ngalaman budak leutik kalayan ranch, sarta salah sahiji hal utama nu peryogi Ace nalika figuring kaluar kumaha carana ngajalankeun traktor hiji sarana ku nu keur mindahkeun ka handap. Sababaraha poé kuring sumpah nembongan nu nuju bade ka handap leuwih ti nu nuju bade payun. Kuring ngarasa yén jalur jam gawé kiwari jeung deui, ogé.

Di dunya tech, bade ka handap, mun anjeun ngadamel duplikat ti atanapi file data anjeun, mangrupa hal penting. Dina kasempetan kaluar yén data mangrupa kritik ka pagawean, anjeun perlu dipaké pikeun sponsor eta nepi remen. Dina titik nu, dina kasus naon disappointment yén hasil dina misfortune data, anjeun dasarna cageur data anjeun tina cadangan panganyarna. Bisa jadi lifeline a.

Ieu alesan éta penting pikeun ngarasa sagala jalan ajakan Maret 31, Poé Nyadangkeun Dunya.

Keur disada sahingga dasar, acan pindah ka handap data anjeun tiasa ongkosna mahal tur tedious. Bari data DVD nu genuinely kumuh, teuas drive luar tiasa mahal sanajan kanyataan yén maranéhanana geus kirang mahal ti maranéhanana éta lima taun saméméh. Untungna, nembongan kawas alternatif stockpiling dumasar-awan nu pungkal up plainly langkung lumrah konsistén. Dina acara nu merlukeun didatangan cadangan, teras anjeun bakal merlukeun loba kapasitas. Kontingen kana ukuran data geus procured, éta merits nyaho sési cadangan Anjeun bisa butuh sababaraha lami.

Bisi wae, ayeuna di Dunya titik naon Nyadangkeun Poé ngalir sabudeureun, abdi bagean ka cadangan unggal salah sahiji kontak abdi, talatah, hiji taun tweets, sarta sakabeh abdi aliran data lianna. Ku margi leuwih Poé Nyadangkeun Dunya opat taun saméméh Ditengah dagang on Twitter. Ti titik nu maju, Kuring geus ensured cadangan abdi anu béda di alam teu diurus pola pikir ngajaga "sadayana Investasi abdi dihijikeun nepi kana hiji tempat." Kaayaan Éta pikiran pasti bakal ngakibatkeun isu handap jalan pikeun anjeun.

Nya kitu anjeun pariksa ngabejaan haseup Anjeun tur robah accu unggal waktos Waktos Tabungan kajadian, abdi diatur sorangan nepi ka sisihkan sababaraha waktu keur keu acara undeniable cadangan abdi on Poé Nyadangkeun Dunya. Kuring malah disetél deui nepi salaku sapopoe kasempetan di logbook Outlook abdi. Ieu boga kaunggulan tambahan tina shielding jalma ti welcoming kuring keur gatherings!

Salaku kritis sakumaha anu kasebut kana data karya cadangan, abdi Sajaba nyieun hiji nunjukkeun diungkulan data kuring sorangan, kitu ogé. néang abdi tina rékaman individu anu sarupa sakumaha imperatif, jadi foto kulawarga, rekaman imah, dokumén nulis, pesen, sarta 80s-musik mp3s remix Sajaba meunang hiji tuntas pindah ka handap dina data DVD, dina awan, sarta dina hiji hard drive luar.

Kaleresan jadi dipikawanoh, abdi tos umum delighted di exploiting cadangan lega. Keur hiji klien Mac, cadangan geus genuinely gampang, sarta ayeuna awan geus dijieun cadangan nu substansi kirang nuntut. Ti pembatalan unplanned mun defilement atanapi paduli kamungkinan yén kuring ngan saukur merlukeun saeutik data ti waktu saméméh, abdi tiasa cageur data kuring jeung katangtuan. Ieu salah sahiji sababaraha pamadegan konstanta dina kahirupan; éta dependably aya pikeun kuring.

Ngawangkong ngeunaan konstanta, Dunya Nyadangkeun Poé nyaeta Sajaba hiji kasempetan pikeun muji ka individu anu dipercayakeun ku bencana recuperation keur pergaulan Anjeun. Ngarumuskeun hiji rencana debacle recuperation mujarab nyaeta uih atanapi basajan. The proceeded kalawan pencapaian pakaitna Anjeun gumantung kana cadangan kuat sarta recuperation, jadi perceiving dinten ieu téh salaku loba ngeunaan cara arah gerak handap data sakumaha eta perceiving nu individu anu ngabantu urang nalika data fiasco panarajangan.

Ku kituna dina Maret 31 atanapi dinten panganyarna tina bulan naon, bagean turun rékaman anjeun. Anjeun ogé bisa nyokot Nyadangkeun Dunya Poé Sumpah ku raising leungeun bener anjeun sarta rehashing, "Kuring [nangtang ngaran anjeun] gravely janji mun mindahkeun handap dokumén imperatif kuring jeung recollections berharga on March 31st".

Téhnologi Solusi inovatif menta anjeun tetep dina pikiran nu nuju grinding jauh, ngadidik leuwih dipikacinta anjeun ngeunaan Poé Nyadangkeun Dunya teuing di lampu tina kanyataan yén para sahabatna ulah ngaleupaskeun para sahabatna tanpa cadangan.

PMP Training

Get PMP Training & Certification
enroll Kiwari

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!